A) Fırtına öncesi sessizlik oluşur ..
B) Aman değme,böyle kalsın dedirtir ..:)
C) Erkek konuşmaya başlar .
D) Br bardak su içer..
B) Aman değme,böyle kalsın dedirtir ..:)
C) Erkek konuşmaya başlar .
D) Br bardak su içer..
''Kadın susarak gider.. Eğer bir kadın şikayet
ediyorsa, erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır
kadının.. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de
yara almış demektir.. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından
korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir..''
... Cemal Süreyya
bitmiştir tamamen veya haksızdır ne söylese boştur yüzü yoktur cevap vermeyee
alla hepside olabilir ama kadın susarsa senden vazgeçmiştir artık yeni aşklara yelken açmış olabilir .kadın susarsa terk etmiştir tamamen geri dönüşü olmaz .hala birşeyler konuşup hakeret ediyorsa seni hala istiyordur
aaaa bak bu da olabilir bu şekilde hiç düşünmemiştim :))
eğer böyleyse zaten sana yemek ısmarlayabilirim sevinçten :P
ya bu işin espirisi kimse unutulmak istemez beni tanımasın mümkünse :P hahaha
takılıyorum ya ne bir bayan ne de bir erkek hiçbir zaman karşısındaki insanın unutmasını istemez kötü vakit bile geçirmiş olsa sonrasından düşündüğün de aklına güzel şeyler gelip üzülecektir... yani bu doğamızda var :)
geliyor tabiki hani bogazında bir kaç cümle düğümlenir bazen sevdiğine söyleyemezsin sonra ayrılırsın içindeki herşeyi tam anlamıyla söylersin. Ama iş işten geçmiştir o kararını vermiştir ya işte o zamandan sonra ruya bile görmek istemezsin devamlı ruyalarında onu gördüğün için
biz türkler zaten bu beyni çok kullanmayız ya belden aşağı gider ya da sevdiğmizi düşünürüz zaten başka şeylere yoğunlaşmış olsak emin ol şimdi daha farklı yerlerdeydik :) ne demiş fransız bir düşünür eğer Ay da kadın olunduğu bilinseydi önce türkler çıkardı diye bence düşünür
valla bilemem ama türk erkeği her zaman sevildiğine eminse yıllarda geçse o insanı tek başına kalsın istiyor böle gizli gizli faceden falan takip etmeler vs vs .evlensen hayatında biri olsa vay kaltak oluyorsun .yahu sen beni bırakmadın mı kardeşim .arkandan ağlayayım mı yani hayatım boyunca bencilliğie bakın ya
aslında bu türk erkeğiyle mi alakalı bilmiyroum ama gerçekten aşırı bir gururun içindeyiz ayrılırsın onun mutsuz olmasını istemezsin ayrıldığında ama atıyorum onun evlendiğini duyunca üzülürsün enteresan işte ya:D
işte bende ondan bahsediyorum karşılıklı duygular var çıkıyorsun sevgili oluyorsun öpüşüyorsun koklaşıyorsun tabi ilşkiye girmioruz biz bazı bayanlar .neyse sonra adam sıkılıyor ne bu böle çocuk gibi çekemem diyor hayatına giren kadının haddi hesabı yok aylar sonra arıyor ve can alıcı soru hayatında benden sonra biri oldu mu ?yahu sanane .sen bana mutluluklar dilemedin mi ben seni üzdüm sen iyilerine layıksın konuşması yapmadın mı yaa .evlenirimde gider birinlede yaşarım yani
öyle doğru diyorsun o erkeğine bağlı bırakıp gittiyse sonuçlarına katlacantır
tabikide yani .ben erkek olsam yada erkek olmama gerek yok şu an bile birini terk ettiysem üzdüysem o insan evlensin mutlu olsun çoluk çocuğa karışsın isterim .madem bitirdin demek ki kızı sevmiyorsun yada o yürek sende yok .ee sanane istediği gibi yaşasın .erkekler çok bencil bu konuda
TAMM kızma :D o kişi benmişim gibi bana kızıyorsun sanki :P geçti mi sinirin :D
erkekler de emin ol bunu bayanlar için söylüyor... aslında erkekte bayanda aynı tek fark kendi profilinde birini bulamadığın için karşındaki insanı o profile sokmaya çalışıyor insan olmayınca da anlayışsızlık oluyor bence böyle
işte burda erkeklik hormonları giriyor işin içine ben ne sevsin ne de sevişsin isterim ne yalan söyleyim ama mücadele etmek önemlisi bir başkasını sevmesine fırsat vermişse o erkeğin suçudur onu kazanabilmek önemli olan
ne fark ederki bedeni bakire olupta ruhu daima o... olmaktansa bence varlığından çok yokluğu daha önemlidir bu şekilde...
bakire olup ta neler yapan var sen diyorsun :)
neden bahsediyorsun anlamadım ki :s
ne olacağ ya hiç bişey olmaz sustuğuyla kalır :)))))))
bu çok dürüst oldu :D
:) dürüstlük bi erdemdir diye boşuna dememiş diyen :)))))
veya sessiz kalmak aslında en güzel cevaptır karşındakine :D bunu da güzel demişler :D
evet o an artık ne içtiyse onu diyen ALLAH için iyi demiş :) sessizliğe mahkım etmiş çoğu insanı millete sesiz kalmaın bi boka yaradığını sanıyor bu felsefeden ötürü :)))))
şunu fark ettim sen kesinlikle sessiz kalmazsın :D
:))) yok şuan sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum :) madem böyle bir hak tanınmış telef olmasın :)
Allah' ım ya şaka gibi :D
...! ŞAKA TABİ YAA
Cevap
6Cevap
kadın Susarmı İhtimal Varmı ? ya bayılmıştır ya da vefat etmiştir. Kadın susmaz hiç boşuna hayal kurmayın :)))
bak bu da doğru valla :D ben hiç susan bir kadın görmedim :D
Allah göstermesin derler ya :) sanırım tek Allah göstersin cümlesi buna gidiyor :D Allah göstersin :P
dır dır nedir ya :D sen bir bayanın konuşmasını dır dır olarak mı değerlendiriyorsun bak bu çok basit oldu haaa :)))
doğru gerçekten hiç Altta kalmazsınız heleki aslan ve koç burcuysanız bide terazi aman aman :D
aaa tanışmaz olurmuyum pis kıskançç :D kara kaşlı kara gözlü bencilll :D arkadaşlarına gerçekten çok değer verirsin sevdiğine de değer verirsin amaaa işte kıskanılmaya geldiğinde olay hiç sevmezsin kıskanılmayı ama iyi kıskanırsın. iyi bilirim akrepleri emin ol :)
aslında iyi ki de olmuşum cünkü en yakın iki arkadaşım akreptir :) iyi anlaşırım akreplerle :D
:D yani şu var hem akrepsin hem bayan :D senden korkulur valla :D
rica ederim :D gurur kelimesine en yakın bir burç olarak gördüğüm için yaptım böyle bişi :D
aynen öyle joni waynen :D fark etmemiş olsam böyle konuşabilirmiydik ki :D
kadın susarsa allah kurtarsın derım allah baska bı dert vermesın derım baska dencek bısı yok :)
bence de bence de :) o zaman tek çözüm en iyisi şebeklik yapıp konuşturmak :D
allah bıtmıs desene o kısı bır kadın susuyorsa bıttın demektır
Allah bitirmesin ne deyim :D
:D
Sizinle tartışAn bir kadın varsa sevinin. O hala mücadele ediyor demektir. Ama susmuş bir kadın için artik bitmissinizdir. Kadının susması konuşmasından daha sağır edicidir .
ya kadın susarsa cok fena olur ya :D ne diyim sana fırtına öncesi sessizlikde olur aman deyme böyle kalsın dedirtir de bu knuda cok tecrüben yok valla :D
mevzuya bağlı belki haklı belki haksız yüzü yok geri dönmeye...
E- kadın susarsa gider su içer :P
bu cevabı bekliyordum :D
insan olduğunu hatırlamıştır belki :S
:))) bugün cevaplar bomba ya :D doğru kesinlikle doğru :D
çok kötü olur,kıyamet alameti ...
Allah ım ya ne güldüm kardeş Allah seni de güldürsün :D
bir yerlerde bir erkeğin başı yanıyo demektir.
Susmuşsam benden korkulur.
Fırtına oncesi sessizlik baslar
Çok güzel olur.Hayat toz pembe olur.:))
fırtına öncesi sessizlik..
hayra alamet değil :/
A) Fırtına öncesi sessizlik oluşur ..
Koşarak uzaklaşılır.
a seçeneği
Konuşamaz .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar