Eğer kadın susuyorsa
- Ya kendisi için her şey bitmiş demektir.
- Ya patlamanın sınırındadır
- Ya artık bir şey beklemiyor ya da karşından artık bir adım gelsin diyor.
Evet beyler bunları not alıyoruz :)
Bir kadın susuyorsa korkulmalı !
Ne demiş Cemal Süreya?
'' Bir kadın şikayet ediyorsa ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa, erkek bilmelidir ki o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi o adamı hala seviyordur.
Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerek. Çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir. '' demiş Cemal Süreya.
Tabi bu hanımefendiler için, kadın gibi kadınlar için geçerli.
Şimdikiler giderken birde ortalığı ateşe verip, bağırarak, çağırarak, küfrederek gidiyor ! Onlarada kadın demiyoruz malesef. Tabi haklı gerekçeleri yoksa.
Bence kadın susuyorsa kalbi kırılmıştır. Yarım kalmıştır bir yanı ve hep yarım yaşamıştır o ilişkiyi. Bir kadın susuyorsa yüreğindeki ateşi bastırmak için susar. Bir kadın susuyorsa incitmemek için, yaralamamak için susar. Bir kadın susuyorsa asaletinden susar, güçlü oluşundan, acılara dayanışından susar. Bir kadın susuyorsa düşüncelerinde kaybolmuştur, konuşmak istesede konuşamaz zaten...
Ama yok ki böyle kadın. Şimdikiler sevdiği zaman susuyor, ayrılırken çemkiriyor.
Kadın milleti değil mi? Alayının köküne kibrit suyu ! Tabi istisnalar hariç.
Susmak aslında bir erdemdir.
Ama yeri ve zamanına göre olanı...
Eğer bir hata ya da acı yaşanmış ve bunu takriben ilişkideki kadın derin bir susma orucuna girdiyse sonuç hep tedirgin edicidir.
Susmak aslında çok vurucu bir eylemdir. Çünkü, kelimelerin ve seslerin olmadığı yoğun zamanlar insanı delirtir.
Bu bir nevi bileme taşı etkisi gösterir. Bu yolun iki ucu vardır;
1-Yüksek ihtimalle batarsınız ve her şey biter!
2-Ben ya da sen değil biz olmaya bir şans verilir ve her şeye yeniden başlama kararı alınır.
"Bir kadın sizinle delice tartışabiliyorsa sevinin. Çünkü susmuş bir kadın için, bitmişsiniz demektir.." ML
Ama bu durum her zaman geçerli değil susturan kişi önce kendini sorgulamalı sonra susuşun sebebini araştırmalıdır
-kafasında her şey bitmiş olabilir
-önceden söylediklerinden fayda görememiş olabilir bu da onu patlama değilse bile çaresiz hissettirir
-bir şey beklemiyor olamaz bekliyordur o zaman orada olmazdı (düşük bir ihtimal karşıdakinin gitmesini bekliyordur)
-netice olarak kadınlar verdikleri değeri ve sarf ettikleri çabayı karşıdan aynı ölçüde göremezlerse susarlar... kimisi gider... kimisi biter
Peki ya siz?
Bir kadın susuyorsa, her şey bitmiş demektir. Sarf edilecek cümlelerin anlamı kalmamış yorulmuş tükenmiş demektir...
Bir kadın susuyorsa, daha önce söyledikleri kifayetsiz kalmış öncekilerden daha güçlü bir ifade bulamıyor demektir...
Fırtına öncesi ve sonrası yoktur onun için... Tüm fırtına içinde kopuyordur ve sessizliği o fırtınayı duyabilmeniz içindir belki de...
Ya da diline dolanan cümleler konuşmaya çabaladıkça kalbini sıkıyor, boğazında yumruk oluyordur.
Konuşursam geri dönülmez cümleler kurarım belki diye de susar.
Bir kadın kolay kolay susmaz aslında :)
Yani sizin için susmak, artık bir şeylerin tükendiğini ve artık geri dönüşü zor bir yola girildiğinin habercisi demek oluyor?
Peki.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için sayın Hicazkar.
EIG katiliyorum. Daha guzel anlatilamazdi...
Cevap
52Cevap
https://i.hizliresim.com/02vzpZ.jpg
Susmak söylenen bir yigin sözden cok daha fazlasini ifade edebilir. Bir kadin susmaya baslamissa tehlike canlari caliyor demektir. Durmadan kacin...
Firtina öncesi sessizliktir. Susmaya baslamissa deger verdigi bircok sey yavas yavas yitip gidiyor demektir.
Görselle beraber yanıt vererek bizi daha da korkutmayınız, sayın Nupelda :)
:))
Susuyorsa önemsemiyordur.. Artık uğruna çabalamak istediği biri değilsindir.. Susuyorsa tehlike yakındır, asıl büyük kavga odur falan derler de tam olarak öyle sayılmaz.. bir kadın susuyorsa, söyleyecek birşeyi kalmamıştır. Söylemek istediği birşey yoktur.. Kadın diye cinsiyet farklılığına da gerek yok aslında bu durumda pek, herkes için geçerlidir bu.
Yani sizin için susmak, gitmek demektir?
-Yorulmuş olabilir.
-Kelimeler onun için nefes almıyor olabilir.
-Umudu yoktur, konuşarak bir şeylerin hâlolacağına inanmıyordur.
-Susarak anlatıyor ve sizin bunu anlamınızı istiyor olabilir.(nasıl olur demeyin o insan kadın ise herşey olur:)
-Aklında geçmişe giderek toparlamak istediği ikilemleri, tereddütleri vardır.
-Sizin için sonu, kendisi için yeni başlangıcı hazırlıyor olabilir.
Kısaca siz, magmaların dalgalarına hazırlıklı olun.
Bence bunu okuyanlar not almalı :)
bir kadın susuyorsa, bitmiştir. Eğer bir kadın bağırıp çağırıyorsa, bitmesin diye çabalıyordur. Umudu vardır. Şayet susmuşsa, zaten çoktan bitmiştir. Umudunu kaybetmiştir. Ve bir kadının can damarı umuttur. Umudunu kaybetmişse hiçbir şey o umudu geri getiremez
O vakit maharet kadının susmaması ile çığlıkları arasındaki ince ayarı tutturmak mıdır diyorsunuz?
Elbette.
Eskiden gece yatinca bir baslardim konusmaya saatlerce susmadan aglayarak anlatrdim su sorunumuz var bu sorunumuz vsr neden boylesin dogru olan bu degilmi vs vs. Haklisin derdi dinlerdi fikrini soylerdi ama simdi sustum hic konusmuyorum cunku degisen bise yok umudum bitti heyecanim bitti umrumda degil hersey gorev icabi. simdi konus diye yalvariyo ama nafile icimden gelmiyo bittiyse bitmistir. Inan daha mutluyum cunku bir beklentim yok artik insan beklentu icinde oldukca uzuluyo.
Yani anladınız ki yararı yok sustunuz.
Ve sustuğunuz an fark edilmiş çığlıklarınız.
Aynen oyle oldu. Gecen gun dedimki neden hersey karsilikli olmuyo neden ben ilgilenirken heyecanlanirken senin umrunda degildi simdi sen ilgileniyosun ama ben bitttim etkilenmiyorum artik hayir diyo bitmedin sen bitemezsin sen bu degilsin kizginsin oyuzden dedi. Anladinmi nasil bir aciymis dedim anladim tamam birak inadi diyo. Inat olmadigini bir gun anlicak icimden gelmiyo
Kimseye nekadar cok sevdiginizi belli etmicen ettinmi sana cepte muamelesi yapiyolar. Anladimki sevgi karsiliksiz abi
Anlaşılan sıkılmış ve bunalmışsınız.
Ne kadar sürelik ilişkiniz var bilemem ancak alışkanlık tehlikesi sınırındasınız.
Ozur dilerim soru tam benim halimi anlatinca kendimi susturamadim. Ben 12 yillik evliyim 18 yasinda ilk konustugum kisiyle evlendim. Evlilikteki korkularimdan biri monotonlasmakti hep hareketli romanlardaki gbi bir evlilik olmasi icin gayret ettim olduda hep sabrederek olumlu baktim herseye ondan Bekledigim seyleri once ben yaptim ama biyere kadarmis sabir da.
Hımm o vakit işin durumu değişir.
Akıl vermek haddime değil ancak eşinizinde rızasını alıp ilişkiler hakkında uzman psikologlardan yardım alarak, hem kendiniz hem eşiniz hemde aileniz için çok daha iyi olabilir.
Güveniniz bu sözüme, içinize attıkça mutsuzlaşacak ve ister istemez tıkanacaksınızdır.
Tesekkur ederim. bir beklentim yokki uzman kisiyle goruseyim kilimi kipirtadacak istek yok icimde.
Yapmayınız böyle lütfen.
Herseyde bir hayr vardir diyip geciyorum. Boyle Mutluyum valla bak
Siz bilirsiniz.
Ancak bence pekte mutlu değilsiniz.
Bu kadın yarın öbür gün Başka adklara yelken açabilir demedi demeyinn
Şu sıralar susmayı tercih ediyorum.. bişey yapacağımdan değil elbette. Yakınlarına karşı sürekli savunma halinde olmak yoruyo insanı. Hele bide seni anlamıyorlarsa en iyisi susmak.. isteyen istediği kadar konuşsun ben yokum arkadaş..
Bazen susmak en iyi cezadır..
susuyorsa o kadından artık hayır bekleme asla eskisi gibi sevmez seni sen istersen kapısında yat ayaklarına kapan çoktan fikri değişmiştir ve bunu düzeltemezsin :/
Yani sizin için susmak sevginin bitiminden sonra başlamaktadır?
benim için öyle oldu şahsen 5 sene biriyle konuş her yaptığına göz yum herkese karşı mücadele ver başta ailelere sonra aldatsın seni sonra senden ayrılsın ama hala umudunu kaybetmeden bekle konuş çabala tekrar düzeleceğine inan tekrar ve tekrar sevip unut yaşanılan kötü şeyleri sonra yine aynı şeyi yapsın artık bende sustum çekildim yoluna devam et dedim ki ayrıyken bile mesaj atar arardım 1 gün konuşmamazlığımız olmamıştı bir sustum iki hafta ağzımı açmadım sonra beni aradı yalvardı hatalar ettim affet demeye başladı bende sevindim eskisi gibi güzel olacak herşey diye ama baktımki susmamın da bir sebebi varmış bitirmişim gözümde de kalbimde de çok uzun oldu ama durum bu :)
Yani fark etmişsiniz ki kör bir kuyuya düşmüşsünüz.
Ve oradan çıktıktan sonra, sizi oraya iten özür dilese ne fayda.
ahhh be yeminle ona söylediğim de buydu :) vallahi tam aklımı okudun kör kuyuya attı beni sonrada tepemde bekledi çırpına çırpına çıkmaya çalışmamı izledi ne yardım etti ne yardım edilmesine izin verdi. deniz kumu olur ya hani bu etrafını ailesini ve akrabalarını deniz kumu gibi avucunun içinde tuttu ama avucuna fazla fazla aldığı kumlar akarken de kaybettiği ben oldum avucundan dökülen kum gibi ne kadar toparladıysa o kadar dağıttı
Sağlık olsun diyelim.
O vakit artık siz bundan 5 yıl önceki siz değilsinizdir. Ve eminim artık hayattan ne istediğinizi ve ne istemediğinizi de gayet iyi biliyorsunuzdur.
Umalım ki tez vakitte sizi avuçları arasından yitirip giden biri ile değil, her bir zerrenizin kıymetini bilen biri karşınıza çıksın sevgili lillas.
Rica ederim.
Umarım :)
Bazilari firtina oncesi sessizlik demis... aslinda ogle degil .. kadin susarsa hep susar ve gider sessizce fırtına cikmaz.. erkek olayi alevlendirirse kendine zarar verir kadin yine susar ve biter kadin vazgecerse erkek ortada kalir kadin isterse kalmaz hersey kadina bagli..
Bir kadın susmaya başlar çünkü:
-ne kadar anlatsada karşısındaki onu anlamaz,
-Verdiği emeğin karşılığını alamıyordur,
-Ilgisizlikten bikmistir,
-Ve son olarak mantık tam anlamıyla devreye girmiştir.
Bir kadın susar çünkü, pes eder.
Bir kadın pes ederse işte o zaman vay ki halinize.
Ben yoruldum gidiyorum demektir.. Ama içinden " ne yani öyle bakacakmısın? Gitmeme izin verme! Hadi bir şey yap.." diye avaz avaz bağırıyordur..
Bir beklenti anlamına geliyor o vakit sizin suskunluğunuz?
Neyin karşısında sustuguna bagli ama bence sonucu kotu olucak sustugu anda kafasinda ne yapacagini planliyor olabilir plan bittiginde ise olacaklar tehlikeli :D
Yani siz daha çok düşünmek ve planlar yapmak için susuyorsunuz?
Evet susup kendimle basbasa kalip konuyu iyice dusunuyorum ve sonuca bagliyorum hakliysam yenilmemin imkani yok
:)
Yüzde yüz haklı olarak savaşa giriyorsunuz o vakit.
Aynen :D haksiz oldugum yerde iyi davranmasini bilirim ama durum esitse ya da azcicikta olsa haklilik payim varsa tamamdir
:)
Peki.
Eğer susan bir kadın varsa sen oradan arkana bakmadan uzklaş çünkü o kadın ya çok incilmiştir ya da cinayet işlemek için plan yapıyordun eğer uzun zaman konuşmuyorsa direk onu bir doktora göster :)
Yani sizin için susmak çıldırışların öncesinde gelen bir şey? :)
Bir gün karşımda suskunluğa bürünen bir kadın olursa, bu söylediklerinizi hatırlıyayım o vakit.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
eğer uzun süredir susuyorsa üzgünüm ama sevgisi bitmiştir size nasıl söyliceni düşünüyodur. kısa süreli bir susma ise anibir patlamayla içini döker aama bir tatlı söz durumu kurtarır
Yani sizin suskunluğunuzun altında karşı taraftan gelecek bir olumlu davranışı beklemek söz konusudur?
ama önce bırakın kadın bağırsın çağırsın onu dinleyin daha sonra tatlı bir hareket (bu onun çayını karıştırıp verme bile olabilir:D) onu yumuşatır.
:) İlginç bir tüyo, bunu bir yerlere not edelim.
Ben susuyosam kırılmışımdır ve yaramı saramamıştır demek bitirmek için susmam direk bırakırım kırıldığımı anlasın diye değerimi biraz olsun bilsin diye susarım sustummuda tam susarım :( bugün olduğu gibi
Talihsiz bir olay yaşanmışsınız belli ki. Umalım tez vakitte toparlanınız.
Her kuyumcu altından anlayacak diye bir kural yok ne yazık ki.
Ve bununla birlikte yeteneksiz bir terzi kumaşınızın kalitesini de düşürecek değildir. Boşveriniz.
dün akşam bende susma moduna aldım kendimi ne yazık ki... bazen hakettiği muameleyi göstermek gerekiyo gerçekten, fazla sevgi gösterisi ters tepiyo. kendi haline bıraktım belki devam edicez yaşlanıcaz birlikte belkide ama arada sevgi aşk değil sadece alışkanlık kalmış olacak.
bir kadın kolay kolay susmaz. Onu susturmayı başardıysan şimdiden geçmiş olsun :)
Hayır öyle bir şey gelmedi başıma.
Lakin sizin susmalarınızın nedeni ne olabilir? Diğer yazarlarımızla aynı fikirde misiniz?
tabikide evet. bir kadın susmuşsa konuşcak bıseyı kalmamıştır. fırtana oncesı sessızlık. gidişiyle mahfeder insanı
Hımm
Yani sizin son darbeniz susmalarınızın hemen sonrasında saklı.
Teşekkür ederim değerli fikirleriniz için.
eğer bir kadın susuyorsa kalbindeki yerini kaybediyorsun demektir.
Yani sizi birilerini gözden çıkarmaya başladıkça suskunlaşıyorsunuz?
Susuyorum cunku patladim karsilik alamayinca sustum napiyim ama mesaj atmis o ben hala susuyorum gicik oldum simdi kopek gibi pisman olmadan affetmem ama o kadar gururlu ki pisman olsa bile belli etmez.
Yani sizin suskunluğunuz bazen fayda etmiyor?
Erkek icin bitmisse fayda etmez ne kadar sussan ama susmaktan baska yapacak birseyimde yok.
Bu söyleminiz de aslında bir çaresizlik kokusu geliyor.
Denilebilir ki aslında siz karşınızdakine daha çok düşkünsünüz.
Ve bu durum sizi çaresiz bir duruma sürüklemiş.
Tez vakitte bu durumdan kurtulmanızı umuyoruz.
ben daha duskunum galiba ama son sozum senden nefret ediyorum olmustu. :/
Ancak bu sanırım yalan bir sözdü.
Son bir kez hamle yapmışsınız ve sanırım siz bile buna inanmamışsınız.
İçinde birikmiş kalp kırıklıkları, alınganlıklar ve nice incir çekirdeği vardır. İnfilak etmeye hazır ve nazır bekler. Ama bunu görmemezlikten gelmek yerine sorunun üstüne gitmelisin. Konuşmasına ve kendini anlatmasına fırsat ver. Bunu yapmazsan kendini ekstra değersiz hissedicek içindeki zehre bir damla daha ekliyceksin aman dikkat :)
İçinde biriktirdiği çok şey vardır dikkat et bir anda patlayabilir. Dediği her şeyi alttan almaya çalış huyuna gidersen huyuna gider :)
Aslında güncellemede de belirttiğim gibi karşımda susan bir kadın yok. Yalnızca öyle bir durumda yaşandığında aklınızdan neler geçtiğini merak etmiştim.
Ve bununla birlikte bu söyledikleriniz başıma gelirse kesinlikle dikkate alacağım :)
Ben eger seviyorsam o kisiyi susmam hani yazarim o yazarsa cevap veririm konusurum.. Ama eger gercekten benim icin bitmise inan susarim ve hic bir zaman ne yazarim nede konusurum. 1000 defa arasa bile cevap vermem.. biz kadinlar aslinda daha sabirliyiz ama biktigimizda susariz ya da istemedigimizde susariz... Bazende susmak en iy cvptir...
Ya firtina oncesi sessizliktir. ya artk yorulmustur. ya da onemli köklü bir karar alacaktir onn icin derin dusunuyordur.. depresif uzuntulu bir hal icinde de olabilir...:)
Yani siz bile bazen neden sessizleştiğinizi bilemiyorsunuz :)
Tabi bunlar benm kendimden bildiklerim zaten :) neyin icinde oldugunu bilip bilmemenin kadin erkek olmakla alakasi yoktur kisinin kendisiyle ne kadar irtibatli olduguyla alakalidir :)
Tartışan kadın bişeyleri düzeltmek istiyodur, susan bir kadın için ise herşey bitmiş demektir geçmişler ola :)
Yani sizin için susmak bir şeylerin tükendiğini söylemek oluyor?
:) Peki.
Teşekkür ederim fikirleriniz için.
bu konuda bir ayrım yapacağım tecrübelerime dayanarak.. eğer mesele davranışsal duygusal vs problemler ise , susmak geri dönülmesi çok zor bir duruma delalet eder.. ama mesele maddi / finansal kaynaklıysa, yani parya bakan bir şey ise.. işte, para göndermek , beklenen bir pahalı hediye vs vs gibi.. bu problem çözülür çözülmez süt liman olur... :)
kadınları susturmayın, konuştukları zaman anlatmak istediklerini dinleyin ''boş boş konuşma'' dırdır etme'' demeyin bir kadın susmaya başlamışsa herşey bitmiş demektir.
çünkü kadınlar susarak gider...
o zaman Gecmis olsun e artik erkegin boynuz kulagi gecmis demektir.. :D
Yani sizin için susmak ihanetin diğer adı mıdır?
biz ona ihanet demiyoruz. artik erkegin anlamsizlasmasi ve daha anlamli insanlara yonelme zamani.
Peki :)
Teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için.
Eğer bir kadın susuyorsa bu "bekle canına okuyacağım" deme şeklidir. Burnundan getirir. Ben getiririm.
Peki bunu neden yaparsınız?
Bir şeylerin beklentisinde olduğunuzdan mı?
Yani çok kızdırmıştır sabrı taşmıştır özür bekliyoruzdur. Beklenti bu yönde olur. Hatalarınıda farketmesi gerekir.
Haklısınız.
Teşekkür ederim değerli fikriniz için.
Rica ederim.
Sustuğum an; çabalamaktan vazgeçmişimdir, artık umursamıyorumdur.
Yani sizin için susmak, gitmenin de habercisidir?
Benim için evet.
Teşekkürler fikirleriniz için.
O vakit umalım ki bir gün susmaya başlamadan önce siz, karşınızdaki bir an önce bir şeyler yapmaya başlasın :)
Olmadı, bitti maalesef :)
Ayrılık ne zaman! Diye şahane bir şarkı vardı.
Ayrılık yaklaşıyor demektir.
Yani sizin için susmak, ayrılığın sessiz habercisi demek oluyor.
Aynen öyle
İntikam alacaktır ve almadan bitmez hiç birşey ne yaşattiysan 2 katını yaşatır sana dikkatli ol özellik o kadın akrepse bittin diyorum..
Soru aslında karşımda böyle bir kadın olduğu için değildi ve bununla birlikte eğer bir gün susan bir kadın karşımda duruyor olursa, kendisine Akrep olup olmadığını sorayım.
Kesinlikle sormalısın ben akrebim kendimden biliyorum..
eskıya da sermın hurmerc geldı aklıma.. kejee..
kadın susuyorsa dön arkanı gıt hocam..
Belki Hicab etmiştir keje?
Kim bilir?
Kadin icin tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Konuşacak birsey kalmamıştır paramparça olmuştur ben ancak o zaman susarim sanırım.
Peki ardından ne yaparsınız?
Birilerinin konuşmasını mı beklersiniz yoksa, artık duyulmayan bir yerde mi olursunuz?
susmak bence herseyın bittigi anlamına gelmez. kimi susar içine atar kimi patlar etrafa zarar verir. önemli olan içideki duygular. bazı suskunluklar bıkmaktan tükenmekten beterdir bu durumda suskunlukta bir yere kadar sürer ve elbet patlar.
bu artık senden bişey beklemiyor demektir.. eğer bu şekilde devam ederse kaybedeceksin !
Yani sizin için susmak, bir şeyler yapma zamanın geldi, demekle eş anlamlı bir eylem?
Evet anlıyorum.
Teşekkür ederim fikirleriniz için.
:) Peki.
Konuşarak halledebileceğine inancı kalmamıştır artık bitmiştir, yıpranmıştır, tükenmiştir ayrılmak ister ya acıma duygusundan ayrılamaz ya alışkanlıktan... Susar ve bekler bitişi izler
Eğer bir kadın sizinle tartışabiliyorsa sevinin çünkü susmuş bir kadın için bitmişsiniz demektir.
Budur.
bir halt olmazda, bir kadını neden susturmayı becerdin, konuşsun işte sende mutlu ol bundan, onuda mutlu et
Yok kardeşim başıma daha böyle bir vaka gelmedi neyseki :)
Ama insan düşünce bile tırsmıyor değil.
Aynen kardeşim susmuş bir kadın ölü kadındır, bir hiç olduğuna dahi inanmış olabilir. . Bu yüzden haksız da olsa dinlemek en iyisi :D
ya da hiç susturmamak gerek hafız :)
Bir kadın boş yere sessiz kalmaz ya umudu bitmiştir ya sabrı tükenmiştir :)
Yani sevgili Mağdursayısalcı sizin suskunluğunuzun altında tükenen sabır ve azalan umut var demek oluyor. Peki ya sonrasında ne yaparsınız?
Karşıdan bir şey gelmesini mi beklersiniz yoksa çekip gider misiniz?
Karşıdan beklentim daha yüksek olur tabiki hemen çekip gitmem doğrusu :)
Peki :)
Teşekkür ederim.
Rica ederim :)
Genelde fırtına öncesi sessizlik... Benim susuşum wazgeçiş
Yani son sözünüz aslında susmak oluyor.
Ewet susuyorsam olay bitmiştir ben de
kalbi parçalanan , susar. öncesindeki tüm çabalarına bakar , susar. büyük günü bekleyerek susar. Çünkü bilir ki, o sustu mu Allah konuşur.
kadin susuyorsa...
sonunda büyük bir enerji ile konusmaya baslayacak demektir cunku en son sözü ben söylerim düsüncesi mevcuttrur
Fırtına öncesi sessizlik olabilir
Umursamıyor, artık bu ilişki için çabalamıyor olabilir
Konuşarak bir yere varılmayacağına artık kanaat getirmiştir.
Susuyorsam ya çok büyük bir patlama bekleniyordur ya da gitme zamanım gelmiştir ama gidişim de patlamasız olmaz tabiki o kadar susmuşum
Yani sessiz geçen her saniyenin mutlaka acısı çıkacak diyorsunuz.
Peki
Teşekkür ederim.
Hımm o vakit işler biraz değişiyor.
Yani sevgili Celiskim, anlaşılıyor ki; Sizin sessizliğe geçmeniz ver ardından bir anda patlamanız, aslında karşı tarafa
eğer böyle devam ederse sonun gelecek bir şeyler yapmaya başlasan iyi edersin anlamına geliyor.
Yani bu bir haykırış aslında?
Ya gercekten vazgeçmiş artık konuşmak istemiyordur seni konusmaya deger biri olarak görmüyordur artık kendini yormak istemiyodur ya da susarak cezalandırılıryodur sadece 2 nedeni var
kadının susması tehlikelidir. ya söylemek istediği hiçbir şey kalmamıştır ya da söylemek istediği o kadar çok şey vardır ki nereden başlayacağını bilmiyordur
susuyorsam ve hiçbir şeye karışmıyorsam benim için bitmiştir herşey
Susuşlarınız aynı zamanda bitişlerinizdir yani?
Tartışıyorsa sorunu çözmek içindir bırakmak veya sıkıldığı için değil. Ama susuyorsa her ihtimali düşünmelisin bu kişiden kişiye değişir karakter yapısı sen daha iyi tanımalısın. ya gururu fazladır senden bekler ya da artık bitmişsindir.
O kadar düşünme ya susuyosa kalk bir bardak su ver onu da mı ben söyliyim :/
Aydınlandım teşekkür ederim.
Tamam.
bir kadın susmuşsa başkasıyla konusuyor demektir. Peşinin bırakılmasını istiyor demektir, dikkat çekmek istiyor demektir vs vs vs. Kadın susmuşsa susmuştur aga. Kadınlar çeşidin en bol olduğu türdür. Tanıyamazsın, o yüzden bu genelleme soruyu saçma buluyorum.
Bir oglak kadini olarak eger susuyorsam bitti bitmistir ölsem de donmem vazgectim bıktım demektir hala sevsemde dönmem canlari çalıyor !!!
Yani sizin için susmak, gitmekle eş anlamıdır. Ve sizin geri dönüşünüz yoktur?
dayı konusuyorsa eğer umut var demektir sana inanmak istiyor açıklama bekliyor seni seviyordur ama yok susuyorsa çok çok ciddi bir sekilde olay kesin bitmiştir 100 de 1 ihtimal belki
Bir kadın susuyorsa eski defterleri kapatmış demektir. konuşmaktan yorulmuş konuşmayla bir yere varamiycagini anlamistir. akillanmistir. artik ondan eskiye dair konusmasini beklemeyin zira onun umrunda degilsinizdir:))
ARTIK SOGUMUS OLABİLİR VE İLİSKİNİZ Varsa ayrla bilir...
Yok allahtan başıma öyle bir iş gelmedi de, genede insan, bir kadın susmaya başlamışsa tırsıyor hacı.
aynen ilk is orayı tek etmemek
Son şık herkes için geçerli olmasada, diğerleri geneli için geçerlilik taşıyor.
Ben sustuğum an felaketin başlar
Bir sessiz fırtına sarar her yanını
Ayrılığın ayak sesini duyarsın
Yaklaştıkça acıtır durur canını
O halde neden susuyorsunuz?
Neden atılan son adımlarınız bu kadar sessiz?
fırtına öncesi sessizlik
Ben bu duruma düşmek istemem. Çünkü susan kadın çok tehlikeli bir kadın olabilir.
Siz sormuyorsunuzdur oda söylemiyordur ilerisi biraz karanlık
Kendini yorup anlatmaktan bıkmış ve olmayacağını anlayınca vazgeçmiştir..
Vazgeçmiştir...
Artık istediği ilgi alakayı beklemekten, anlaşılmayı beklemekten, haklı olmak istemekten, merhametten ve kaybedilmekten... vazgeçmiştir...
Susuyorsa intikam planını hazırlamış mayına basmanı bekliyordur :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar