sağlık alanında okuyan arkadaslarım.anatomiye nasıl çalısıyorsunuz? Gercekten ezber bir ders :(her hangi bir yönteminiz ezberlemek mi yoksa sık tekrar mı?
Cevabın nedir?
anatomi vay be özledim ya o dersleri:)) anatomiden üniversitede ad yapmış biri olarak ve notlarımı kitap haline getirmek üzereyken hocaların karşı çıkmasına rağmen hala benim notlarımın geçerli sayıldığı 6 yıllık bir sürecide alırsak.. bol şekilli bir çalışma sistemi yap.. görselleri elinle çiz ders gibi değil monopoli oynar gibi sistematik bir sistem seç...
211 Yorumla- +1 yıl
ben bu yil hemsirelik ozelde okucam kalmaktan cok korkuyorum anatomi calisip gitmek istiyorum yardimci olabilirmsiin
- +1 yıl
@Adulcabbar ben de fakülteye girdiğimde dersler başlamadan hocalara nasıl çalışmalıyım acaba kalır mıyım diyordum... bir hoca da eğer daha okul başlamadan bunu stres yapıyorsan kalmazsın demişti
Tekrar etmek ve görsel çalışmak daha da kolaylaştırıyor.. slaytların çıktısını al ustunde not tut
23 Yorumla
resimlerin üzerine yazıyordum bölgeleri,isimlerini... görseli aklına getirirsen daha kolay aklına gelir herşey. bi de gün içinde falan resme ara ara bakmaya çalş ama yazısız olsun sen hatrlamaya çalş daha önceki yazılı olanları yerlerini..
11 Yorumla
+1 yılçağrışım yöntemi ve yazarak çalış görsel üzerinde çalışmakta terimleri akılda kalıcı hale getiriyor zor ama yapıcak bir şey yok
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
bence anlayarak calıssan daha iyi yada sık tekrar yap ezberlersen unutursun ben anatomıde oyle yapıyordum
11 Yorumla
+1 yılÇalışma yaa boşver kızım gel bu akşam tabu oynayalım ehuehuehueh :):):)
32 Yorumla- +1 yıl
tamam yarın akşam oynayalım canikom :D:D:D
dersi dinleyerek geçtim. bi çalışma yöntemim olmadı hiç arada okurdum.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılSık tekrar yapmaktan zorundasın.Bela bir ders.
11 Yorumla ezber ile sık tekrar arasındaki bariz fark nidir güzelll bayyaann..
02 Yorumlaayak başparmaklarından güneş görmeyen yerlerine kadar yalayıp yutuyorum adeta. çok "verimli" geçiyor dersler çookkk.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörsele önem ver ve ezber gibi çalışma
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası