Ben Hatay da yaşıyorum biraz tutucu bir ailem var. Üniversiteyi İzmir'de okumak istiyorum. Çevrem çok değişirsin gitme vs. diyor. Benim gece hayatım elbette yok o tarz şeylerden hoşlanmam zaten de orası şöyledir böyledir diye kötüleyende var gitmem için destekleyende. Nedir bu değişme konusu sizce doğru mu? İzmir'de okumak nasıldır?
Cevabın nedir?
+1 yılkampüs, şehre 2 saat uzaklık demiş birisi. Sanırım o arkadaş dokuz eylülden bahsediyor. İzmir'de üni okuyacaksan tek yer ege dir. Ege'nin kampüsü çok büyüktür ve tek ortak kampüstür. Neredeyse bütün fakülteler aynı yerdedir. Bir de hemşirelik diyorsun. Ege hemşirelik tam kampüsün göbeği. Bornova gibi müthiş bir yerde zaten kampüs, İzmir güzeldir, gel :)
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi sevindimmm :) Zaten ege istiyordum. Gitmeden aşık oldum Izmire ben çok istiyorum gelicem :)
- +1 yıl
umarım istediğin puanı alır kazanırsın :) iyi şanslar
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum. :)
Sen anlattığın kadarıyla anadolu özü taşıyan has kadinlardansin. İzmir ise daha çok bir İngiliz amerikan kültürüne yakın. dinimize gericilik gözüyle Bakar çoğu. Icki v. s kullanmiyorsan ortamin kisitli olur. ama Özün sağlam ise seni değil İzmir hiçbir yer bozmaz.. başarılar.
50 Yorumla
Tamamen sana bagli. Bence Izmirde universite okumak sahane, bir kac arkadasim var okuyan ve ciddi anlamda mutlular. Gidersen pisman olmazsin diye dusunuyorum
10 Yorumla
+1 yılİzmir harikadır. Tam üniversite şehri. Tutarsa ben de oradayım seneye.
32 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalım inşallah
- +1 yıl
tutturdun mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
+1 yılNe okumak istiyorsun. İzmirde kampüs şehir merkezine çok uzak orada okunmaz maalesef. İzmirli arkadaşlarım İstanbul'da okuyor. Birisi hukuk birisi maliye. Aileni dinle ancak araştırda.
13 Yorumla
Soran+1 yılHemşirelik okuyacağım.
- +1 yıl
Hemşirelik için İzmirde okunmaz. Hemen sana yakin antalyada okusan daha iyi olmaz. Mi hem nereden biliyorsun o puanı alacağın :) bide gerçekten İzmir kampüsü şehirden 2 saat uzakta. Boşuna okuma. Gel istanbula çok ama coook rahat edersin. Mesala burada zorunlu yoklama yok. ya da ev sıkıntısı okul sıkıntısı yok. Burada okuyabilirsiniz. Bursa çok güzel bir şehir. Orayı tercih verebilirsiniz. Diğer iller hakkında pek bilgim yok. Doğuda tercih verecek olursanız vandan başka doğuda hicbir şehir tercih vermeyin. Çünkü en güzel kampus hatta İstanbul ile yarışır. Başka aklıma gelmiyor Ankara vs kış coook soğuk haberin olsun
Soran+1 yılNiye hemşirelik için olmaz? Antalya da olurda öncelikli isteğim İzmir tabii. Puanım iyi de ondan konuşuyorum yinede belli olmaz tabi.
+1 yılezik büzük birsi isen gitme, ama oturmuş karakterin varsa gitmelisin, millet kıbrısa gönderiyor kızlarını fuhuş ve kumarın memleketine İzmir de neymiş :)
50 Yorumla
+1 yıldeğişirsin diye değil de "Uyanırsın" diye korkuyorlardır.
140 YorumlaBence git, sen zaten kötü yönde değişeceksen bulunduğun şehirde de değişirdin. Hersey sana bağlı.
30 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gtimelisin. Aileni dinleme. Önemli olan senin geleceğin.
20 Yorumla
+1 yılsek kendni bilirsen heryer aynıdır izmirdeyim ben sorun yok yanı
40 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılsevgili hemşerim İzmir ege güzeldir. bende mkü de okudum
10 Yorumla biraz doğruluk payı var
14 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela?
Soran+1 yılO heryerde olur ama olacaksa bana bunu diyenler İzmir için diyorlar ondan sordum bende
+1 yılHarbi geri kafalı bağnaz bir çevren varmış
40 Yorumla
+1 yılBence git oku. İzmir iyidir
10 Yorumlaİzmir'de okumak güzeldir.
10 YorumlaGzeldir paran varsa ekonomiye gel gzl ortamda var
10 Yorumlaiyi İzmir oku sen onlara bakma.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılBence efsane bir şey :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş çevrene ve sana bağlı..
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler