Hep tıp okumak istemişimdir ama olmadı bende diş hekimliğine gittim o da bir nevi doktor gibi tıpda okuyan veya tıpta okuyan arkadaşı olanlar sorumu cevaplarsa mutlu olurum :)
Cevabın nedir?
+1 yılGazi Tıp 5 deyim. Tıp Kazanmak Hiç Bişe Değil, Tamamen Disiplin ve Kapasite Meselesi. Tıp Okumak Ayrı Bir Boyut, 5 Yılda Fiziki ve Manevi Olarak Tamamen Çöktüm, . İdealist Bir İnsan Değilseniz Kesinlikle Tıp Yazmayın. şu an Tekrar Tekrar Fırsat Olsa Dişi Düşünürdüm.
13 Yorumla- +1 yıl
kapasite olayını gerekçe görmüyorum ben çevremde birçok insan düşük bölümlere gidip kapasitem düşük dediler ve bıraktılar bir bahane gibi geliyor bana kapasitesiz insan yoktur sanırım...
- +1 yıl
disiplin ve kapasite dedim, kimisi disiplinli çalışarak yapar, kimiside çalışmadan kapasitesi ile yapar.
- +1 yıl
anladım teşekkürler doktorluk hayatınızda başarılar.
+1 yıltıpçıyım kesinlikle okumak daha zor.
28 Yorumla- +1 yıl
sonu güzel olucak ama o beyaz önlükten sonra :)
- +1 yıl
hiçbirşey göründüğü gibi değil emin ol asıl iş ondan sonra.
- +1 yıl
pişman mısın peki tıp a gittiğine?
- +1 yıl
hayır yine yazarım
- +1 yıl
mesleğin hangi tarafını beğeniyorsun statü mü para mı insanlara yardım etmek mi?
- +1 yıl
statü para insanlara yardım hepsini göze alarak yazdım.
- +1 yıl
hmm peki sağolun geri kalan hayatınızda başarılar.
- +1 yıl
teşekkürler sanada başarılar.
+1 yılSevgilim okuyor. Komitelerden önce çalıştığı ders notlarını bana gönderiyor da, bayağı fazlalar. Kesinlikle okuması daha zor diyebilirim ben. :/
10 Yorumla
+1 yılbenim kuzenin saçları döküldü bilmem anlatabildim mi :/
12 Yorumla- +1 yıl
kazanırken mi okurken mi?
- +1 yıl
kazandıktan sonra okurken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
6Cevap
+1 yılOkuması daha zor tabi. kazanmasinda ne var. calisirsan oluyor da. kazandiktam sonrası zor azim istiyor çok
10 Yorumla
+1 yılTabiki okumak. Gözaltı torbalarıyla çok erken yaşta tanışıyorsun falan.
10 Yorumla
+1 yılOkumak bence. Okuyan arkadaşım da yok ama kendi gözlemim :)
10 YorumlaOkumak zor hatta arkadaşım 2 sınıfta iken zor olduğu için bıraktı başka bir bölüm okuyor şu an
10 Yorumla
+1 yılSenin kafan iyi galiba dis hek faktaki pratik onlarda olsunda görüyüm ben onları
04 Yorumla- +1 yıl
pratik dersleri birazda yeteneğe bağlı ben geçiyorum valla zevkli geliyor bana ama tıpda kolay dersen ayıp olur şimdi ;)
- +1 yıl
Senin sınıf kac? hangi okuldasin
- +1 yıl
3. sınıf Ankara atatürk üni.
- +1 yıl
Ankara Atatürk uni neresi la
+1 yılOkumak zor kazanmak çok kolay
15 Yorumla- +1 yıl
hadi ya herkes öyle söylüyor demekki ünide de oturup hep ders çalışıyolar
- +1 yıl
kazanmak kolay?
- +1 yıl
@DarkSideOfTheMoon @Kereeeem_86
Evet yani sonuçta kazanmak için sadece sınavlara giriyosun önemli olan okumak okuyup herşeyi anlamalısın herşeyi aklında 3 dilde bulundurmak zorundasın bazı aklında tutacağın şeyler 500 ayfalık bir kitap bile olabilir ve bunu anlayıp akılda tutmak hem ingilizce hem latince hemde türkçe biraz zor ama anladıktan sonra dil iyi olduktan sonra fazla zor da olmaz - +1 yıl
@erzincan62 kolaysa herkesin kazanması lazım ama ilk 10.000 de olmak zorundasın böyle biri şans eseri tıp kazanamaz çalışması lazım. Latince öğrenmiyorsun sadece ilgiili kelimeyi öğreniyorsun. İngilizce bilirsen bir adım önde olabilirsin tabi latinceden çok ingilizce daha önemli.
- +1 yıl
@DarkSideOfMoon
Latince daha önemli bütün ilaçların tıbbi bilimlerin kökeni latinceden birisi sana bu ne demek bunun anlamı ne diye sorsa latinceyi çevirmen lazım bu zamanın öğrencileri çalışmiyo konu bu hocaların beklentileri de aynı zamanda artıyor sorun burada bilmem anlatabildim eğer bişeyi çok istiyosan başarırsın istemiyosan zaten yanlış yoldasın benim diyeceğim bu kadar
Çevreden duydugum kadarıyla okumak
10 Yorumla
+1 yılOkumak daha zor bence
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılBence okumak zor
Tıpı bırakan birini tanıyorum10 Yorumla
+1 yılikisi de
10 YorumlaOkumak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkumak cok daha zor
10 YorumlaOkumaktır
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı. Okumak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızıyla sevişmek
02 Yorumla- +1 yıl
boş bir arkadaş :/