İlk üniversiteden bir baltaya sap olamadım 2. üniversite düşünüyorum ama bu sefer garanti meslek olsun diye oyüzden hemşirelik okumak aklıma yattı puanıda 300 lerde düşmüş eskiye nazaranla sizce okusammı kararsızım? Ben mezun olana kadar zorlaşmazmı kpss den ataması?
Cevabın nedir?
+1 yılhemşirelik cok mantıklı nüfus artııkca hemsireye herzaman ihtiyac vardır bir sıkıntı olmaz olamaz tıkanmaz tıkanamaz garanti meslek diye bakıyorum kardesımde saglık meslekte okuyor hemşirelik
puanınınız yetmesse ve maddi imkanınız varsa bizim üniverste lefke avrupa üniverstesi tercihte ilk sıraya yazınca %50 burs geliyor düşük puanla girebliorsunuz yani 5-6 bin arası yıllık oluyor aklınızda bulunsun istedim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende hemsirelik bitirdim bu sene guzel meslek dort yil hemen gecer ga bu arada paraya ihtiyacin olursa ogrencilik donemindede ozel hastanede calisiyorlar
06 Yorumla
Soran+1 yılzor bir meslekmi peki risk fazlamı doktor kadar risk alınıyormu?
Cevap sahibi+1 yılYok o kadar degil
Soran+1 yılpuanları neden düştü sizce ben mezun olana kadar atama puanlarıda artarmı siz atandınızmı?
Cevap sahibi+1 yılArtar da o kadar artmaz olmez yani bolum. Puani niye yuksek degil bakis acisindan dolayi pek krizmatik bir meslek gelmiyor millete ama gunden gune krizmasi artacak emin ol
Soran+1 yılinşaat müh. bitirdim iş bulamadım ve bulduğum işlerdede bayan olarak hep dışlandım kendimi sorguladım benim bu işte ne işim var diye oyüzden bayanların yaptığı bayana yakışan bir meslek istiyorum sadece buda hemşirelikle mümkün görünüyor özellikle de ataması kolay olarak bildiğim için bence hala karizmatik meslek eski bağırıp çağıran asık suratlı emekli olup yerini cici hemşireliğe bıraktı sanki
Cevap sahibi+1 yılE tabi erkeklerde geldi ya onun etkiside var
Bu sene sınava girdin mi? Seneye mi düşünüyorsun? Oku tabi ki. Sağlık ve önü kapanmaz hemşireliğin. Ben de sağlık alanındayım ama okuduğum bölümden dolayı umutsuzum. Keşke hemşirelik okusaydım diyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yeni aklıma yattı ygs 2 den 300 civarı puanla alıyor bulunduğum yerdeki ünv rahat alırım diyorum ama puanların bukadar düşmesi ben mezun olana kadar hemşirelik atamalarının iyice zorlaşacağını göstermiyormu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılzorlaşsa bile iş bulursun diğeri ne ki korktum şimdi
04 Yorumla
Soran+1 yılinşaat
Cevap sahibi+1 yılinşaat iyi bölüm diyolarr
Soran+1 yılben neden göremedim iyiliğini?
Cevap sahibi+1 yıliş mi bulamadın bir yerde çalıştın da mı beğenmedin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılZorlaşır kesin ancak okumak istiyorsan oku 30 yaşında tıp1'e başlayan tanıdık var 28'de hemşirelikden sıkıntı gelmez :D
00 Yorumla
+1 yılİçinden ne geliyorsa onu yaşa sonradan pişman olma keşke yapsaydım diye ne insanlar var 40 bin lira geliri olup ama hala memur olmak isteyen adamın içinde heves olarak kalmış ve hala mutsuz.
00 Yorumla
+1 yılZorlama bence. Olmuyorsa olmuyor bir yerde kabullenmek gerekiyor bu durumu. Evlen evlen kısmetleri tepme ;)
00 Yorumlasen mezun olana kadar atamalar duracak zaten sağlıkta genede sen bilrsin
09 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşündüm sanki puanlar 300 e kadar düştüyse boşa düşmemiştir ben mezun olana kadar 80 puanı görürmü acaba atama?
Soran+1 yılinşaat mühendisi
Soran+1 yılneden? :) birine kadar metrajıydı keşifiyfi momentiydi akışkanlık mekaniğiydi zemin etüdüyse beynimize tecavüz ettiler o kan kusturan dersler hatırladıkça ürperiyorum bitiriyoruz kurtulduk güzel günlere az kaldı diyoruz bu seferde daha önce ne iş yaptın ingilizce biliyormusun bütün lisans programlarına hakimmisin 5 yıl deneyimlimisin biz sizi ararız bida ses yok yapı denetimlerse imzanı kullanırlar biton risk verirler üzerine ama 3 kuruş para sunarlar onuda alabilirsen hemşire olunca işyerin maaşın saatin belli deneyim aranmıyor ve her an kapının önüne konulma korkun yok diye istiyorum ne yapayım :(
Soran+1 yıliş bulamayan biri nasıl uzmanlaşsın?
Soran+1 yılyok
ya erkeklerde hemşire olabiliyor mu?
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılokumanın yaşı zamanı olmaz sen yeterki iste
00 YorumlaOku bence hiç bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence olmaz atanamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden?
+1 yılOku derim elinde yinede belge olur
00 Yorumla
+1 yılistedikten sonra herşey olur
00 Yorumla
+1 yılolur neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBende sinava girdim
012 Yorumla
Soran+1 yılilk üniversiteniz de ne okudunuz :)
- +1 yıl
önlisansa gitmiştim bıraktım sende iyi biliyosunki 2003-04 yıllarında sadece kendi bölümümüzü tercih edebiliyoduk ben kazanamadım kazanamazdım
Soran+1 yılevet bizim zamanımızda çok zordu üniversiteye girmek 2 yıllık kazanmak 4 yıllık kazanmaktanda zordu okadar saçmaydıki sistem hatırladıkça bağrım yanıyor heleki kazanamadığımız zaman aile ve akrabaların sistemin saçmalığını bilmeden bize gerizekalı muamelemesi yapması ne çektik bee önlisans ne terkettiniz? :)
- +1 yıl
onlisans kolaydı yatay geçiş vardı bırakma sebebim ben elektronik mezunuyum ve lisede eiğitim zayıftı bizim okuşlda ve önlisabstaki sayılsa dersler cok ağır geldi birde şehir dışı olunca ev tutma derdi falan evdekiler bıraktırdı bu sene girdim ama umut yok
Soran+1 yılelekronik çok zor bir bölüm ama keşke bırakmasaydınız bitirenler sanki, çok kafası bastığı içinmi bitiyor hayır kopya çekerek hocalara yalvararak benim kuzenimde okuyor o bölümü ama anlamıyor orası ayrı ve mezun olcak bu yıl herneyse hayırlısı umarım bu seferki bölüm yararınıza olur ne seçmeyi düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
ben aslında iş olsun diye bölüm secmiyorum cünkü iş yapan bölümlere giremem belkide 4 yıllıga bile giremem universiteli olmayana kız yokmuş yaa hemde hiç çevrem vs yok can sıkıntısı
2 yıllık iyiki okumamışım aslında yoksa kpssde işim cok zordu
Soran+1 yılkpss de artık herkesin işi zor ama tavsiyem maddi durumun iyiyse 2 yıllık özel bir üniversitede sağlık bölümü oku diğer türlü inan zor
- +1 yıl
hemşireliği midem kaldırmaz yani tiknisirim tek umut lise kpsss
sen ne okudun?
Soran+1 yılhemşirelik değil radyoloji falan ben inşaat müh okudm
- +1 yıl
yuhhh inşaat okudun işsizsin öylemi :)
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
nasıl işsiz olursun be :)
okunur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlahiyat oku