Not: Bim de olur :dd

Tam benim sorum gelmiş, öğrenciler için LCW, Defacto, Burger King gibi yerler vazgeçilmez iş kapılarındandır.
O yüzden ben de bir zamanlar araştırmıştım. Seni hemen aydınlatayım.

Ben Lc Waikiki'nin çalışma şartlarını araştırmıştım. Araştırma şeklim; LC Waikiki iş başvuru formu doldur 2019 gibiydi resmen. :D Neyse, öncelikle internetten kariyer sayfasında olan ilanlar arasından online olarak iş başvurusu yapabildiğin gibi mağazadaki kasadan iş başvuru formu istediğinde yardımcı oluyorlar.
Yeni aldıkları elemanı çeyrek part time dedikleri şekilde çalıştırmaya başlıyorlar. Yanılmıyorsam bu süreçte sigortan başlıyor. Sonrasında performansından memnun kaldılarsa ve işte devamlılığını kanıtladıysan part time oluyorsun. Sonrası da biliyorsun full time. Kariyer hedefin mağazacılık üzerineyse güzel alternatifleri var reyon, mağaza yöneticisi vs gibi.
Benim sevmediğim yanı; çalışma saatleri ve sistemi her mağaza için değişebilir ancak genel olarak vardiyalı oluyor. Düzenli gündüz çalışamıyorsun, bazen mağaza kapanan kadar bekliyorsun. Ayrıca LCW mağazaları çok yoğun mağazalar olduğu için yorucu bir temponun seni beklediğini de söylemem gerek.
İşe girmek özellikle büyük şehirlerde çok zor, diyelim ki girdin. İlk haftayı bırak, ilk günden çalışmayı bırakan bir sürü kişi var. Tamam çok yorucu ama iş iştir, ihtiyacın varsa bu işe değerlendir bence.
Kolay gelsin. :D
kasaya gidiyorsun başvuru formu istiyorsun bir vesikalık ile birlikte onlar seni ihtiyaç dahilinde çağırıyorlar. yaz geliyor mayıs sonu eleman alır hepsi yoğunluk başlıyor çünkü ama bence sen 10 gün sonra falan doldur formu unutulabilirsin :)
LC ve Bim de çalıştım ikisine De internet üzerinden başvuru yapıyorsun sonra görüşmeye çağırıyor seni orda konuşuyorsun herseyi Bim için lise mezunu olman şart belirtmeliyim bunu. Deneyim olmasada alabilirler
Lcwnin başvuru sitesi nedir acaba hatırlıyor musun?
Secretcv'den başvur. 4 gün sonra Koton'dan aramışlardı beni
mağazaya giderek başvuruluyor sigorta yapıyolar ablam defactoda parttıme olarak çalışıyodu prim+sgk vardı maaşta 400 tlydi sabah 9 akşam 5 öğlen 12 akşam 9 olarak çalışıyolardı
Haftanın beş günü mü bu şekilde
Ben defactoda çalışıyorum kariyet. net 'ten başvurabilirsin
Sürekli başvur ben oradan girdim bir ilana defalarca başvur
Cevap
9Cevap
Bu tur sube magazalar sigortasiz 1 dk bilr calisirmaz. Ogrenci isen ve ogrenim kredisi veya basbakanlik bursu aliyorsan girme cunku bursunu keserler. Calistigin zaman gore gunluk sigorta yaparlar.
Mağaza müdürleriyle konuşma talebilnde bulun. Zaten hepsi vargiyeli sistem çalışıyor. Konuşup durumunu izah edersin..! Şartlara göre başlarsın..
alırlar sen bakma tecrübe istiyoruz felan diye.
mağazada eleman durmaz sürekli değişir çünkü sıkılırlar.
Gidip başvuru formu doldur uygunsan ararlar zaten pek bir nitelik aranmıyor
Kapıda bizimle çalışmak istermisiniz Yazısı varsa gir içeri isterim de 😃
Kendi sitelerinden veya anlaşmalı oldukları kariyer sitelerinden
Bu konuyla ilgili bu yazıyı okuyabilirsin. Ayrıntılı bir şekilde anlatmışlar. Başvuru şartları, başvuru formu, başvuru için gerekli evraklar vs. hepsi var.
oraya giderek
çok cahilsin gitme hiç
zaten personele soracaksın iş için geldim diyeceksin yardımcı olur oda senden önce başvuru yaparak çalıştığı için bilir
Kariyer. com'da ilanları var. Göz atabilirsiniz :)
Mağazaya git başvur...
şubelerine git işye

En İyi Cevaplar