Bu sektörde çalışan yada bu sektörü bilen var mı? Üniversiteye hazırlanıyorum ve lojistik kafama yatan bölümlerden. İş imkanı nedir maaş durumu nedir çalışma alanları nedir bilen birisi var mı? İnternet bilgileri dışında bu sektörün içinde olan varsa bana bilgi vermesini rica ediyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılLojistik okuyorum. Şuanda gözde meslekler arasında ama geleceğin daha bir gözde meslekleri arasında. Açıkda kalmazsın en kötü ihtimalle bir kargo şirketine girer çalışırsın. 4 senelik bitirrisen çok bölümler var. Lojistik yönetimi gibi. Müdür olabiliyorsun mesela şirketlerde. Denizyolu lojistiği var gümrükde çalışabiliyorsun.Havayolu var o alanda çalışabiliyorsun. Demiryolu var o alanda çalışıyorsun. Boru hattı var o alanda çalışabiliyorsun. Sivil havacılıdka bize ait. Yani çok alt dalı var. Pişman olmazsın .
213 Yorumla- +1 yıl
Maasa gelince 7000 tl alanlar bile var 3000 tl alanda var 1000 tl alanda bu meslek ceneye bakar biraz.
- +1 yıl
Canım sizin bölüm İİBF fakultesınde mı :)
- +1 yıl
Anladım canım.Aynı üni.ye mi devam etceksin:)
- +1 yıl
Olsun İstanbul üni.de çok iyi:) Dgs ne zamana:)
- +1 yıl
Olabilir neden olmasın yabancı dilini iyi tut..
- +1 yıl
Şuan cıkıyorum yarın konusuruz
- +1 yıl
tam olarak anlamadım nasıl hem 7000 hem 3000 hemde 1000 lira mas alına biliyor bunun bşr alt limiti yok mu sabit herkezin alabilcegi ve herkeze uygun bir maas
- +1 yıl
Ya biraz daha net bilgi alabirmiyim çünkü tam olarak anlamadım maas konusunu özellikle anlayamadım daha yuyksek puanlı ünüversitelere gidenler daha yuskek maas alabilir normal ancak 1000 lira maas hiç aklıma yatmadı böyle birşey varsa bu bir risk okuyup ta 1000 lira maas almak kimsenin işine gelemz sanırım bunu biraz daha açıklayabilirseniz sevinirim tekkrler
- +1 yıl
Ben DHL ekspreste calisiyorum
+1 yılLojistik ile içli dışlıyımdır. Çok geniş bir alandır lojistik. Bir sürü anadal ve bu bir sürü anadalın bir sürü yandalı vardır. Sıkıntısı, derdi hiç bitmez. Kazancı iyidir, iş imkanı çoktur. Sektörde kalifiye eleman açığı çoktur, iş bulmak zor değil.
03 Yorumla- +1 yıl
Özel mesajınıza direkt cevap veremiyorum.
Tercih edilebilecek güzel bir bölüm ama lojistik sert bir sektör. Çok çabalamak, çok uğraşmak gerekli. Yurt dışında birçok yerde yüksek lisans şansı var diye biliyorum. Maaş parametresi çok değişken. 1000 tl alan da var 10000 tl de. - +1 yıl
Bu sektörde iş bulabilmen için illa üniversite mi okumak lazım
+1 yılBen mezun olalı 9 ay oldu aramadığım iş çalmadığım kapı kalmadı herkes tecrübe arıyor yok yani bu arada SAMSUNDAYIM başka illeri bilemem
01 Yorumla- +1 yıl
Samsunu bilmem ama İzmir de her yerde lojistik şirketi var hale arkas gibi bir yer düşünürseniz kendinizi gelistirmeme gibi şansınız yok oraya nasıl girersiniz mulakatlarda etkileyicilik ve kesinlikle ingilizceniz olmalı. İzmir is olanların girin şirketler adam bulamıyor lojistik+ıngilizce olan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Harfiyatta çalışırsan 1400 lira, uzun yol çıkarsan 1200 lira+ harcırak :)
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılÇikolataaa adlı arkadaş bilgilendirmiştir seni...
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır canım. :) ben şu an 2 yıllıgım seneye dgs ile geçiş yapacam inşallah o zaman fakülteli olacağım :)
- +1 yıl
Hayır istanbul üniversitesine devam edeceğim aslında yıldız teknik istiyorum ama orada yok lojistik:(
- +1 yıl
Seneye canım.. :))
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım