Güncellemeler
+1 yıl
Genetik mühendisliği hakkında biraz bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Geleceğin mesleği diyorlar ama fikrimce yurtdışında çalışma olasılığı yüksektir. ayrıca Amerika'daki maaşı daha yüksek ve çalışma ortamı fazla. Ben genetik mühendisi olmak istiyorum ama matematik ve feni geliştirmek gerek. Birçok açıdan zor olsa gerek. Sonuçta bütün mühendisliklerden daha fazla maaşı var ve iş bulması ülkemizde zor. ayrıca maaşı -eğer işi ilerletirsen- 8.000-10.000 arası yükseliyor. Kolay olması olanaksız gibi...
türkiyede olanagı yok bak en basıtınden kendı tohumumumuzu bıkle dısardan alıyoruz ve tek seferlık bunlar aslında bu tur tohumları bızımde uretecek genetık bılgınımız ve olanak teknolojımız var ama uretılmesıne ızın verılmıyor bak bu en basıdı mılletın cebıne para gırecek dıye buna ızın verılmıyor ha dısarda yapıcam dıyorsan guzel meslek ama turkıyede yapılamıyor
Türkiye de iş olanakları az. Bende istiyodum önceden. Mesela cok çalışıp amerikada falan iş bulman daha kolay olur
Cevap
4Cevap
Tuba Büyüküstünde olmak istemis genetik muhendisligi
Genetik muhendisligini kazanacak kadar puan yapabiliyosan o kadar zekiysen zaten sana zor gelmez o bolum
Zor olduğunu duymuştum
hayır
Zordur bence
çok kolay git oku
Zor olsa gerek

En İyi Cevaplar