düşünceleriniz neler avantajları veya dezavantajları nedir.
Cevabın nedir?
+1 yılHava kuvvetleri bence daha iyi önce bunu belirteyim.
Avantajları zaten devletin memuru, lojmanı var, doğu görevlerinde tazminatı var, maaşı fena değildir, her subayın elinde askerlik dışında bir mesleği daha vardır akademide ne almışsa. Genelde mühendislik dalları oluyor.
Dezavantajları, evden uzak kalabilir, belirli periyodlarda tayini çıkar ve belli bir yeriniz olmaz, çileleri vardır hem kendisi hem ailesi için.
Aklıma gelenler bunlar.00 Yorumla
+1 yılavntajı m.kemal'in şanlı ordusunun kutsal bir parçası olmak ve bu ülke adına komutanlık yapabilmenin gururunu yaşamaktır.bunun dışında maddesel avantajı;bir makam ve rütbe sahibi olmak,fena sayılmayacak seviyede gelir elde etmek.dezavantajı: "avntajı m.kemal'in şanlı ordusunun kutsal bir parçası olmak ve bu ülke adına komutanlık yapabilmenin gururunu yaşamaktır."bu cümledeki zihniyeti taşıyan subaylarımız genelde hapse giriyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılBen subaylığı ve polisliği seviyorum ama
subaylarda ve astsubaylarda aşağılık kompleksi var..
bunu hakaret amaçlı söylemiyorum askerlik yapan herkes bilir bu duruma halamınoğlu var oda dahil00 Yorumla
+1 yılünüformalı mesleklerin hepsi çok itici geliyor bana asker polis zatıba itfaiye falan hepsi yani.
00 Yorumlaölüm tehlikesi... şehadet mertebesi... ben olmak istemedim bilmiyorum ne yönden bakarsan ne istersen öyle
00 Yorumlasorun çok genel olmuş. bir kere hangi kuvvette ve hangi branşta olduğun çok önemli, bunları bilmeden alacağın her cevap havada kalacaktır.
00 Yorumlaprestiji yüksek, zor, sabır isteyen, duygusal olunmaması gereken, eğer hakkıyla yaparsan kutsal bir meslek bence
00 Yorumla
+1 yıldezavantajı her an ölümle burun buruna, diğer avantajları saymakla bitmez diyim.
00 YorumlaAskerlik ve polislik gibi meslekleri itici buluyorum.
00 Yorumlameslegin ne oldugundan cok seni en cok neyin mutlu edecegini bulduktan sonra ilerle cunku kisiligini ne kadar tanirsan o kadar ilerlersin
00 Yorumlasubaydan subaya degişir binbaşı ve sorası iyidir ama binbaşı nın altı yapaılacak işdeğil
00 Yorumla
+1 yılBir bayan için deniz ve hava subaylığı gayet ideal bence.
00 Yorumlaaskerlik, emir alırsın emir verirsin
00 Yorumlaol be şöyle cakı gibi asker kız ol sende.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayan için pilotluk filan güzel olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası