bacaklarım normalde ince bende zayıfım ama baldırlarım kalın bu yüzden bacaklarım yamuk gibi duruyor etek elbise dar kotlar giyemiyorum nasıl inceltebilirim baldırlarımı?
Cevabın nedir?
fiziki hareketler var bu konuda. Baldır bölgesindeki yağları eritebilecek hareketler var. Evli isen bol bol eşinle birlikte ol. Sabahaları aç karına su iç. Hayvansal ürünlerle hamur işini bir arada yeme. Yemekten yarım saat önce veya yarım saat sonra su iç.. Daha çok şık var ama yaz yaz bitmez biraz hareket ve doğru beslenme sadece..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
spor yapmayı denedin mi veya az yemeyi?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
az yyrm ama spor denemedim
Spor yapmadan eritemezsin..Power plate falan yap bir kaç ay , daha sonra pilates...
00 Yorumla
- +1 yıl
Platesten başka bir yöntem bu tip durumları paklamaz...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Yakman gereken yağ ise; bölgesel egzersiz diye bir şey söz konusu değil, ancak hızlı tempo yürüyüş yapabilirsin. Bunu yaparkende thermo taytlardan(terlemeyi hızlandıran) giy.
Ancak o şekli veren yağ değil kas ise işte o zaman işin zor, çünkü bacak adelesi ciddi kilo kayıplarına uğramadan erimez..12 Yorumla- +1 yıl
uzun zamandır haşır neşirim bu işlerle, yoksa bir hocalık durumum yok..
esimde de ayni "sikinti" var. erkek olarak soyluyorum, takma kafana. istedigin herseyi giyin, hayatin tadini cikar. inan kimse baldiri kalinmis diye dusunmez, dusunen varsa da once gitsin aynaya baksin.. kim tornadan cikmis
20 Yorumlayapı gereği alt taraf ince olsada baldırı kalın olan insanlar var plates yapabilin güzellik salonunda lazerle yapılan yag eritici aletlerler var internette inceltici kremler duydum ama kullanan varsa okuman lazım
00 Yorumla- +1 yıl
yapısal bi yamukluk yoksa, daha da zayıflamadan gitmez onlar
00 Yorumla - +1 yıl
sana soylıycegım sey su
kardıyo yapman...kosu bandı varsa her gun yarım saat yeter yoksa dısarda yuruyus yap her gun 1 haftdan sonrada tempolu kosu yap..etkısını gorursun..bu arada şekerıde kes00 Yorumla Sabahları yemeden yarım saat yürüyüş yap akşamları evde yarım saat normal tempo kondisyon bisikleti kullan. orta karın kaslarını çalıştıran bacak hareketlerini tekrar et... ve bol bol su iç :)
00 YorumlaBence bacakların yamuktur kilo alma ile yamuk gibi durma ne alaka :D Bisiklet sür.
00 Yorumla- +1 yıl
pedal cevir ve yürü
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
spor yaparak tabıkı
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar