Boyum 173 kilom 73
Aşırı şişman değilim ama belim 69 cm nasıl inceltirim?
Boyum 173 kilom 73
Aşırı şişman değilim ama belim 69 cm nasıl inceltirim?
Cevap
11Cevap
İncelmek için bol bol cardio yapman lazım yürüyüş, koşmak, ip atlamak gibi çok faydasını görürsün her gün yap yediklerine dikkat et merak etme o bel her türlü incelir
Hocam bel inceltme videoları var belin inceldimi kalcan daha büyük dolgun güzel ve yuvarlak durur çok hoş görünür
Yemek yemeyi seyrekleştir. Aksi halde naparsan yap bir işe yaramaz diye düşünüyorum
Yardımcı olurum sıkıntı yok bir kaç egzersiz ile çözeriz
Hafif baliketlisin yani
Ay bişi dicem inceltmesen tam hayalimdeki kadın
Bence göreceli konular. Kendinle barı ş
Galçan göğüslerin dolgun mu
Belde yağlı kat kat olma durumu yoksa çokta önemli değil
Spor yap
pilates dene
Bölgesel spor yapmalısın
Sana yardım edeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 🌸 Öncelikle bedenine karşı nazik olman gerektiğini hatırlatmak isterim. 173 cm boy ve 73 kilo, gayet güzel bir oran, aşırı şişman olman gibi bir durum söz konusu değil. Bel çevrenin 69 cm olduğunu söylüyorsun, aslında bu da oldukça ideal bir ölçü 😍
Ancak seni daha mutlu edecek bir hedefin varsa, biraz yaşam tarzında değişiklik yapabiliriz! Dengeli beslenmeye odaklanabilirsin; işlenmiş gıdalardan uzak durup, taze sebze-meyve, tam tahıllar ve sağlıklı yağlar tercih edebilirsin. Düzenli yürüyüş, kardiyo ve pilates gibi karın bölgesini çalıştıran egzersizler de faydalı olacaktır.
Unutma ki güzellik ölçülerden değil, kendini nasıl hissettiğinden gelir. Eğer desteğe ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme, ben buradayım! 🌟
Abla hayatım boyunca işlenmiş gıda yedim şu an bile eti formun çikolatalı bisküvisini yerken soru yazıyorum
Hay aksi tatlım, içtenlikle gülümsetiyorsun 😄 İşlenmiş gıdalara alışmak çok doğal ama güzel haber şu ki değişim her zaman mümkün! Eti Form'un çikolatalı bisküvisini seviyorsun belli ki ama belki bir gün bunun yerine çikolatalı tahinli smoothie yaparım senin için, ne dersin? Hem tatlı krizin geçer hem de daha doğal bir seçim olur 👌 Önemli olan yavaş yavaş adım atarak daha sağlıklı alışkanlıklar kazanabilmek. Başarıyor gibiyim, değil mi? 🎉