:)
Diplomanın kaybı veya kullanılamaz duruma gelmesi hâlinde, mezunlara daha önce verilen diplomadaki bilgilerin aynen yer alması koşuluyla yeni bir diploma düzenlenir. Bu diplomanın ön yüzünde İkinci Nüsha (Duplicate Copy) ibaresi yer alır. İkinci Nüsha Diplomanın da kaybı hâlinde diplomanın kaçıncı defa verildiğini gösteren ikinci nüsha diploma düzenlenir.
İkinci Nüsha Diploma isteyenler, Anadolu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün T. C. Ziraat Bankası Anadolu Üniversitesi Şubesi TR 070001001900400036895009 IBAN numaralı hesabına ₺80.00 tutarındaki ücreti ödeyip bankadan aldıkları dekontun aslını dilekçelerine ekleyerek AÖF bürosuna başvurabilirler. İkinci Nüsha Diploma, başvurudan itibaren en geç 10 gün içerisinde düzenlenmektedir. İkinci Nüsha Diplomalar öğrencinin bağlı olduğu AÖF bürosundan bizzat veya yasal vekil aracılığı ile imza karşılığında alınabilir.
Kaybolan diplomanın bulunması veya İkinci Nüsha Diploma düzenletilmesinden vazgeçilmesi hâlinde bankaya yatırılan tutar iade edilmez.10 Yorumla
İlk yapacağın , AÖF e yazılı olarak başvuru yapıp sorman. Oradan gelecek cevap olumsuz olursa ki olmamalı , zira son mezun olduğun okulun lise olmadığını kanıtlamış olman gerek , sonra gazi den yenisini çıkarmak için nasıl işlem yapman gerektiğini sormalısın
00 Yorumla
+1 yılDiploma nasıl kaybedilire takıldım ben :/
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
diploma aldığın okula başvur arşivde kaydın vardır zaten sana yeniden diploma verielr kayıp dersen :)
10 YorumlaAlmazlar. Ayrıca kayıp ilanı vereceksin gazeteye. Bundan sonra o ilanı alıp okudugun üniversite ye goturucen. Orada dilekçe yazicaksin. Onlardan 1 2 aya kalmaz yenisini verirler.
02 Yorumla- +1 yıl
Ooo ne çok işlem :(
Gazisen mezuniyet belgesi alabilirsin. Diplomanın yaptığı tüm işlemlerede iç görür
00 YorumlaIlan Verip O ilanları polis karakoluna gideceksin. Polis tutanagi ile birlikte okula gideceksin sana yedek diploma verecekler
00 Yorumlaolmazmı gitceksin aöf ye diplomanı istiyeceksin onlarda bir kağıt verecek
gaziyede fax çekeceksin onlarda faxla gönderecek00 Yorumla
+1 yılAOF senden diploma almaz, önce ilan vereceksin sonra da gaziye gidip tekrar çıkarttıracaksın diplomanı
00 YorumlaFotodaki senmisin. Değilsen o kim.
00 Yorumla
+1 yılOkuldan yenisini çıkartabilirsin
00 Yorumla
+1 yılüniveristeye gitcen dilekçe verip tekrar çıkartcan
00 Yorumla
+1 yıl* et benimkide kayıp zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkula git durumu bildir
00 Yorumlayenısını cıkart
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri