arkadaşlar muhasebe işi yapıyorum ama daha yeniyim. ve çalışmak istediğim bir firma var ama herkesi ise alan bir yer değil birazda torpil lazım nette iş ilanınıda göremiyorum sitelerinden mail atmak istiyorum ama sizce nasıl bir yazı yazmam lazım okuduklarında ilgi cekecek bisey olması lazım. iş yerinde sorunlar yasıyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Oncelikle güzel bir cv hazirlamalisin yazacagin maile bu cv yi ekleyerek gondermelisin. Onları esas etkileyecek olan yazacagin mailden cok senin cv in olacaktır.
Merhaba;
Ismim MMorgana. XXX Üniversitesi muhasebe bölümü mezunuyum. Kariyer hedeflerim dogrultusunda Kurumsal yapısı ve vizyonu ile XXX sektöründe/alanında önemli bir yere sahip olan Şirketinizin muhasebe departmaninda XXX pozisyonunda görev almak istiyorum. EK 'te yeralan ozgecmisimde gerekli detayları bulabilirsiniz.
Iyi çalışmalar dilerim.
MMorgana
Ve cv inde mutlaka senin kişisel ve çalışma özelliklerini. Amaçlarını hedeflerini anlatan detaylı bir bölüme yer vermen gerekir. Eğer yeterince etkileyici bir cv hazirlarsan seni görüşmek için davet edeceklerdir.02 Yorumla
Soran+1 yıltabi atabilirsin. teşekkür ederim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılCV'ni ekle önce sonra yaz ki, merhaba şirketinizi duydum ve hem kariyerim açısından hem sirketimizin geleceği açısından sizlerle çalışmak isterim. CV ektedir. İnsan kaynaklarına iletmenizi rica ederim..
19 Yorumla
Soran+1 yılörnekleri varmıdır acaba
- +1 yıl
cv örnekleri mi?
Soran+1 yılön yazı örnekleri gibi karsımdakı tamam bu kız gelsin bir yaa demeli yani
Soran+1 yılbu arada üniversiteye baslarken ben o sırkette calısıcam hayaliyle bu bolumu seçtim :)
- +1 yıl
Yazdığın mail ile değil de cv ile olacak bir iş o. Tamam yazı da onemli ama insanlar senin ne kadar düzgün yazdığına degil sirkete neler kalacağına ve kendini nasil geliştireceğine bakar. Düzgün bir cv yap önce tüm her seyi ozetleyen yazıyı yazarız sorun değil o.
Soran+1 yılo zaman sağlam bir cv hazırlayım kendim nettekiler gibi değil daha iyi olsun
- +1 yıl
Kesinlikle! Hazırladıktan sonra konuşuruz yine..
Soran+1 yılcok teşekkür ederim bu sitede cidid konulara cevap veren bulmak zor
- +1 yıl
Zor ama tek tük devam ediyoruz işte, 'normal şartlarda' amaç da bu değil mi zaten..
Gizli Üye(36-45)+1 yılİletişim bölümünde vardır mail adresleri
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılMumkunse 1 sayfayi gecirme. Basarilarini ön planda tur. Hedefini yaz. Ve neden o firmayi sectigin konusuna değin kisaca.
06 Yorumla
Soran+1 yılçok iddalı biseyler yazmaya cekiniyorum zaten 21 yasındayım bana ihtiyacları yok benim onlara ihtiyacım var cumleleri toparlayamıyorum nasıl baslıcam bilemiyorum
- +1 yıl
Bikere sana ihtiyaclari olmadigini neden dusunuyorsun. Kendini bukadar ezme. Sen kendini tanit ve yolla. Iddali olmana gerek yok kendinden emin olman yeterli. Iyi nir özgecmisin sirri sayfalarca yazi yazmak degildir.
Soran+1 yılevet dogru söylüyorsun ama daha yeni mezunum onlara yetecek tecrubeye sahip değilim orda kendimi geliştirebilirim basit bir iş değil ya gercekten asırı cok istiyorum
- +1 yıl
Ne gyzel iste istediklerin icin harekete gecmelisin. Yaz özgecmisini yolla. Onlar sayesinde tecrube kazanmak istedigini söyle. Hatta egerki seni cok zorlamaz ise onlara maasini bile dusunmedigini hedefinin o firma sayesinde gerceklesecegini dusundugunu dile getir. Ama onlara yağ ceker gibi degil. Gercek dusuncelerini söyleyerek yap.
Soran+1 yılevet cok mantıklı :) sagolun arkadslar hepinizin söylediklerini dikkate alarak biseyler yapıcam o işe girersem de hemen haber vericem :D
- +1 yıl
Hadi bakalim hayirlisi.
+1 yılMail ile olmaz o iş... ara ve iş görüşmesi için randevu iste. Yanında da cv götür.
04 Yorumla
Soran+1 yıloyle olmuyormus kariyer. netten basvuru yapmam lazım ama iş ilanı hic cıkmıyo muhasebeeden hem mühendis mimar arıyorlar
- +1 yıl
Kariyer nette ilanları yoksa arayışları yok demektir. Oradan başvuru yapman gerektiğini kim söyledi? Firma ile mi görüştün?
Soran+1 yılilk mezun oldugumda bende elime cv aldım gittim ama koca şirketin sadece sekreteerlik bölümüne girebildim ilanları takip etmeniz lazım dedi el altından eleman alıyolar sanırım tanıdık falan
- +1 yıl
Doğru artık şirketler özellikle büyük şirketler 'ilanlarimizi internetten takip edip suralara mail atın' diyorlar. Globalleşen dünya iste.. Her şey döndü elektronik ortama.
bankadayım tanıdık firmamı bizimle çalışıyormu bilmek lazım kobideyim ben
00 Yorumla
+1 yılSevgili firna diye baslamada :D
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem