bir arkadaşım var elektrik elektronik mezunu ve iyide bir işte ama bölümüyle ilgili bir iş yapmak istiyo zamanında tıp istemiyordu ama şimdi ister oldu sizce 27 yaşında tıp a başlayıp 33 yaşında doktor olunurmu
Cevabın nedir?
Boşa uğraşmasına gerek yok hayati kayar basta zaten kazanamaz eğer kazandıysa devam ettiremez devam ettirmesi için hayatından vazgeçmesi gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye kazanamasın ya da girse okuyamasın bahsettiğim kişi boğaziçi elk. elektronik mezunu
Olur. Yaş sınırı şöyle yok. Özel muayene hane açar. Özel hastanede çslışır. Doktora yapar vs.
05 Yorumla
Soran+1 yılDevlet hstanesnde doktor olamazmı ya da sağlık ocağı
Soran+1 yılDoktorlar devlet hastanesindede çalışsa 657 kurallarına bağlı değil diye biliyorum yani doktorlar memur sayılmıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılyooo
02 Yorumla
Soran+1 yılbir yerde yaş sınırımı gördn
Cevap sahibi+1 yılyaş sınırı yok anlamında yooo demiştim. www.sabah.com.tr/.../3-fakulte-bitirdi-62-yasinda-tip-egitimine-basladi yaş sınırını doktorlukta hiç duymadım hem insanlar 50- 60 yaşında üni bitiriyor bazı meslekler için var ama sdece bazı doktorlukta yok sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
olur nie olmasın ama bilmesi gereken sadece mezun olmakla olmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAilesi tıp demişti o inadına elektrik elektronik dedi okurken memnundu ama iş hayatına girince hiç sevemedi yani dersleri iyi biri eğer yaş sorun olmaz diye kendini ikna edebilirse seneye ygs ve lys lere girecek
Soran+1 yıldoktor olduktan sonra tus olmasada 7000 tl almış olacak şimdi onun 10 katı çalışıp 4000 anca alıyor oda istemediğim bölümde master -doktora yapıp 5 yıl harcayacağıma tıp okurum daha iyi dedi
+1 yılolur olur 40 yaşında mezun olup doktor olanı 47 yaşında mezun olup avukat olanı gördüm. Sadece Devlet memuru olamıyorsun ama doktor oldun mu bütün hastanelerin kapısı açık olur sana.
10 Yorumlaolunur tabi şimdiki doktorlar veriyor özel okula 200bin lira bir b*k bilmeden mezun oluyor h
08 Yorumla
Soran+1 yıl200.000 tl de versen en kötü 30.000 nci olmak gerekiyor
Soran+1 yılBiraz ön yargılı bir tutum bence hukuk ve tıpta özelde olsa her geçeni almıyolar mesela koç tıp yılda 45000 tl ve en son giren 26000 nci
Soran+1 yılZaten benim bahsettiğim arkadaşın türkiye derecesi yapmıştı zaten onun kazanırmıym gibi bir sıkıntısı yok ücretsiz kazanacaktır sadece 33 yaşından sonra o iş yapılırmı diye soruyor
Soran+1 yılSenin 200.000 tl veriyosun doktor oluyosun dediğin okullar tr de değilmi
+1 yılValla kendine güveniyorsa gitsinde bölüm zor bunlari da göze alması lazim tabi öyle yas zorunluluğu yok
00 YorumlaNe diyosun bizde afla dönen 50 yaşlarda abiler vardı ey gidi ya :-D
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölüm okuyosn
+1 yılPretisyen 6 sene uzmanlık istiosa 37sinde başlar
03 Yorumla
Soran+1 yılOda o nedenle sormamı istedi bir çok kişiden yaş farketmez cevabı alırsa ona göre karar vericek arkadaşın şöyle bir rahatlığı var ygs ve lys ye pek çalışmasına gerek yok
- +1 yıl
neden yokmus ki
Soran+1 yılzaten elektrik elektronik okuyodu hatta okurken birçok üniversite adayına fizik, kimya, matematik, biyoloji ve geometri dersleri veren biriydi yani bu dersleri ingilizce olarak bile çok iyi biliyor
+1 yıl33 yasında olabilirsin
yüksek doktora tabisi00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem