İkisinin arasında kaldım. İkisinide yapabilirim cocuklarla ilgilenmeyi cok seviyorum, ama hemsirelikte vardı hep aklımda. Hemsirelik daha agır basıyor gibi ama ailem cocuk gelisim okumamdan yana. Daha rahat olursun diyorlar büyük insanlarla ugrasıcagına cocuklarla ugras eglenirsinde diyorlar. İş imkanı, maası vb. her açıdan düsünürsek bilgili olanlar bir fikir verebilir mi lütfen? Cok kararsızım
Cevabın nedir?
Kesinlikle çocuk gelişimi, düşünme bile. kendini geliştirirsen çok iyi paralar kazanabilirsin unutma çocuklar insanların en değerli varlıkları, senin maddi kazanımında o bağlamda gayet ideal olur. maneviyat dersen çocuklar dünyanın en tatlı ve masum varlıkları malum. maddi be manevi tatminin olacağı bir meslek. hemşire olup da doktordan hakaret, küfür işitip tacize uğrayıp hatta yumruk yemek istemezsin sanırım ( bu dediklerim trde yaşanan şeyler, şaşıran varsa gazete okumuyor demektir)
10 Yorumla
+1 yılHemşirelik daha güzel çocuk gelişimi mezunları atanamıyor bile
30 Yorumla
tabıkıde hemşirelik saçmalama ne çocugu çolunan çocunan ugrasılır mı :D
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Severek yaptığın iş her zaman iyidir
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 562 cevap paylaştı. Hemsirelik oku yeni doganda calisirsin ikisinide yapmis olursun :)
00 Yorumlaözel hastane ve devlet hast dekı hemşirelere baktıkça üzülüyorum kızım olursa tavsıye etmem.. karar yınede senın
00 YorumlaBen hemşireyim okul bitince devlete atanma ihtimali çok fazla benim gibi hastane yemeği yiyemiyosan özel hastanedede calisabilirsin
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşire olup ezileceğine çocuk gelişim oku kendine anaokulu bile açabilirsin. Hemşirelere hizmetçi muamelesi yapılıyo çoğu yerde maalesef. Hemde çocuklar eğlenceli oluyor hemşirelik çok sıkıcı.
00 Yorumlacocuk gelişimi sen bir kere hemşire olursun ama senin düzgün egtim verdigin bir cok cocuk hemşire olabilir
20 YorumlaBen tip öğrencisiyim hasta ortamında yapabileceksen hemşire iyi
10 YorumlaHemşirelik iş getirisi daha yüksek boşta kalman nerdeyse imkansız
00 YorumlaÇocuk gelişim okuyan biri olarak kesinlikle bu bölümü seçmelisin çok zevkli
20 YorumlaHangisini seviyorsan onu seç ama bence hemşirelik
10 Yorumla
+1 yılHemsirelik. İşsiz kalmazsın
10 YorumlaCocuk gelisimi derim ben :)
10 YorumlaDayana bilirsen hemşirelik daha iyi maaşı falan
00 Yorumlahemşirelik diyorum çünkü hemşireyim:D
11 YorumlaHemşirelik
00 YorumlaJemsirelik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı