Yani matematikten fazla iyi yapamam ama edebiyat coğrafya çok iyi şükürler olsun ki onlardan matematiği kurtaramazmıyım ?
Cevabın nedir?
+1 yılMat-2'den az yapsan da hukuk fakultesine girebilirsin. Cunku dusuk puanla alan vakif universiteleri var. Tabi burssuz :) Ama ben iyi bir hukuk fakultesine girmek istiyorum, burslu kazanmak istiyorum diyorsan biraz daha ugrasmalisin Mat-2 ile. Bu arada ben hukuk okuyorum. Ayrintili bilgi isyersen mesaj atabilirsin.
46 Yorumla- +1 yıl
Ya bana yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum. Biliyorsub tm3 oldu hukuk. Ve ben hukuk için 1 yıl bekledim. Matematiğim sıfır. Edb coğr. iyi. 150.000 sıralamasına girememekten korkuyorum. Edb +45 net coğr 17-20 arası net olursa kesin girer miyim sence? Benim için hayat memat meselesi :(
- +1 yıl
merhaba bana yardımcı olur musun çünkü ben resmen lanet matematikten kazanamadım çok berbat benim matematiğim liseyi de açıktan okudum e haliyle okul yüzü görmediğim için mat sıfır yani bana neler tavsiye edebilirsin nereden başlmam gerekir veya netten hangi kanallar bana iyi gelir böyle eenn temelden anlatan?
- +1 yıl
Merhaba. Öncelikle hukuk okuduğun için çok şanslısın. Bana da yardımcı olabilirsen inan çok sevinirim. Benimde matematiğim felaket. Lütfen yardımcı ol...
- +1 yıl
Abi selam ben 15 yaşındayım hakim olmayı çok istiyorum ve matematiğim de kötü ne yapmamı önerirsin ve düşük puanlı üniversite ile yüksek puanlı üniversite arasındaki fark ne?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 504 cevap paylaştı. matematik az etkiliyor zaten ama sadece şunu söyliyecem eğer gerçekten bir hukukçu olursan öleceğini bilsen bile doğru yoldan şaşma
74 Yorumla
+1 yıledebiyat çok iyi mi :) hahaha daha konulariniz bitmedi
03 Yorumla- +1 yıl
yeterli değildir o zaman canim
+1 yılOlmaz. Matematik hukugun temelidir ya. Kazanamazsin
03 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor matematigi yapan direk önünde sınavda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılMatematik gerekli. Hangi hukuk istiyorsun bilmiyorum ama kaliteliler icin 25 net civari yapman lazim edebiyat iyiyse o da en az. Ben de matematik kotuydu ama 2 ay da turev integral olnasa bile diger konulari halledersin zaten sibavda cogu kisi turev integral goremiyo bile o yuzden sıkıntı etme.
10 YorumlaŞimdi ne olursa olsun seni diğer rakiplarinden ayıran matematik. Bu yüzden matematiği halletmen gerekecek. İyi biyer için bunu yapman gerekiyor.
07 YorumlaMerhaba bişey soracam acaba kazandın mı hukuk?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerak. Matematik çalışmalısın, yoksa olmaz.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Arkadaslar hukuk istiyorum ama matematiğim çok kötü edebiyat coğrafyam çok iyi onlardan iyi yapsam matematikten az yapsam olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat