arkadaslar ben bilgisayar mühendisliği ikinci sınıf öğrencisiyim. Bölümde cok zorlanıyrum. İkinci snf olmama ramen hala bön bön bilgisayara bakıyorum. Not ortalamam 0.90. bölüm sonuncusu bile olabilririm hatta. Sizce bırakıp baska bir bölümmü denemeliyim? ama tekrar üniversite sınavına girersem ne kadar iyi biyer tutturabilirim bilmiyorum. Lütfen yardım edin intiharın eşiğine geldim bu yüzde.n......
Cevabın nedir?
+1 yılBölümü'nü sevmiyor musun? Öncelikle sevmiyorsan zaman kaybetme derim ama beğendim bölümün çok güzel sınıf sonuncusu olacaksın konusu bahane çalışmazsan önemsemezsen bir yol kat edemezsin bişeyler için fedakarlık etmek zorundasın senin yerinde olmak isteyen kişi sayısı binlerle ifade ediliyor, bölümle ilgili sıkıntıların varsa bir sonraki aşaman tekrar YGS Sınavına girmen olacaktır bence kesinlikle kazanırsın akademik bir bölüm diye düşünüyorum seni tanımasamda kazanacağından eminim hissediyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorum ama iyi bölüm. sevmiyorum ama parası iyi. sevmiyorum ama 2 senemi heba ettim.
Bu arada tesekkürler iyi dilekleriniz için
Ne intiharı be kardeşim saçmalama :) bende mühendislik okuyorum ilk başta sevmiyordum bölümümü 1.90 agnom vardı sonra donem tekrarını yefiremedim kendime ve baya çalıştım bölümü de sevmeye başladım şu an 3.4 ort. Var. Şu soruyu kendine sormalisin bölümü sevmedigin icin mi böyle yoksa anlamadigin icin mi böyle?
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğim için anlamak istemiyor olabilrim
Soran+1 yılaynen gec kazandım
- +1 yıl
Bence bu dönem iyice düşün sevmeye çalış ha baktın olmuyor bölümünü dondur tekrar sinava hazırlan yaşın geçmemiş bizim sınıfta 31 yaşında mezun olacak kişiler var ki bazılarının askerliği vs. Bile duruyor onlar bile hayata pozitif bakıyorken intiharı falan aklından cikarmalisin. Ayrıca bazi bölümlerde teyzeler amcalar vs. Bile varken 22 yaşında tekrar üniversiteye hazırlanmak ile tekrar okumak ile hicbirsey kaybedemezsin.
Soran+1 yılHaklısın sanırım teşekkürler iyi geldi konusmak
Zorlamayla bir yere varamazsin 3. Sinifta bilgisayar muhendisligini birakan bir tanidigim var. OkuluN isimliyse 2 kere dusun yoksa ne istedigine Karar ver
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
kımsenın ne dedıgı önemlı degıl ıcınden ne gelıyorsa onu yap yanlısda olsa keske demezsın kendı hatalarınla buyu bılgısayar teknık servısıymdım bıraktım cunku sevmemeye basladım meslegı her kezde on numara meslek dıyordu ınsan ıcınden gelcek bazı seyler
03 Yorumla
Soran+1 yıliçimden geleni yapmaya cesaretim yok. Bu meslek gercekten cok emek istiyor , cok zor. Sevmeden yapılacak iş değil..
Soran+1 yıleyvallah
+1 yılBilgisayar mühendisliği son dönemlerde diğer mühendisliklere nazaran iş imkanı düşmüş bir meslek.2. sınıfsın hala kendini bölüme pturtamamış ve hevesin yoksa bence bırakmalısın çünkü iş bulman için biraz başarılı başarılı olman içinde hevesli olman lazım.
00 YorumlaBaslamak bıtırmenın yarısıdır bolumunuz oldukca guzel bırakmanızı asla tavsıye etmem fakat fazlada zorlamayın cunku herkesın yetenegı olmayabılır bu cok dogaldır calıstınız cabaladıgınız halde basarılı olamıyorsanız baska alanlara yonelın cunku omrunuz boyunca bu ısle mesgul olacaksanız her ne kadar guzel bır bolum olsada kendı yeteneklerınıze yonelmenızı tavsıye ederım :)
00 Yorumlasınavı başşkası mı kazandı
nedne bu kadar zorlanıyorsun?00 Yorumla
+1 yılBırak bence severek yapmıyorsan bitirsen de bir işe yaramaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende çok zorlanıyorum bu bölümde. Ne yaptın hala devam ediyor musun merak ediyorum. Yardıma ihtiyacım var. Eğer buralardaysan bir bakar mısın
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl0.90 diye puanmı varmış? o ne uç gibi?
03 Yorumla
Soran+1 yılniye dalga gectin ki şimdi:/
- +1 yıl
abi hiçmi çalışmadın. kızıyorum sana dalga degi.
Soran+1 yılhaklısın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler