Son sınıf öğrencisiyim. Okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorum dediğim zaman çevremden çok farklı tepkiler alıyorum. Derslerim iyi okul öncesi istediğim için insanlar büyük bir aptallık ediyormuşum gibi bakıyorlar. Sizce okul öncesi öğretmenliği okumak gerçekten çok mu saçma bir karar olur? Geleceği olan bir meslek mi? Şahsen ben okuduktan sonra birkaç sene devlet veya özelde çalıştıktan sonra kendi kreşimin olmasını istiyorum. Boş hayaller mi bunlar sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence güzel bir bölümdür. Ben de o bölümü istiyorum. Kimin ne dediğini umursamıyorum. Onlardan çok araştırmalarıma güveniyorum ve stajyerliğini yaptığım bir bölümdür. Benim için zor olmadı. Ben de kendi kreşimi açmayı düşünüyorum. İyi ve rahat bir meslek bence. Hayırlısı olsun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılokul öncesi öğretmenliği okuyorum seneye Şubat ta inşallah öğretmen olacağım. bu meslek benim anne mesleğim zorluğunu ve ciddiyetini işin içine girince anladım. çocukları seviyorsan ve gerçekten okurken ben iyi bir öğretmen iyi bir anne iyi bir abla hala vesaire olacağım diyebiliyorsan, ben bu çocuğun hayatında iyi bir iz bırakıcam diyebiliyorsan bence iyi bir öğretmen olacağının ilk adımıdır. aslında bir çok meslekten ufakta olsa izleri var okul öncesi öğretmenliğinin içinde. hemşire, psikolog, zaanatkar, yaratıcılık ve çizim yönünden mimar ve daha aklıma gelmeyen bir çok meslek. çocuk bakmak demişsin bunu asla kabul etmiyorum. biz çocuk bakmıyoruz. biz eğitiyoruz. özel gereksinimli çocuklar gözünü bu kadar korkutmasın zaten bunun için ders alıyorsun ve çocuklara bir süre sonra daha anlamlı bakmaya başlıyorsun. sana tavsiyem yapabileceksen öyle gel bu bölüme
40 Yorumla
Bir ara bende okul öncesi istiyordum puanları o kadar fena değil bazıları yüksek bile ama şimdi çocuk bakmak ve özel eğitimi var bunun derslerin arasında engelli çocuklara da bakıcaksın ona göre duşun ben vazgeçtim ingiliz dil edb. Veya mutercimlik istiyorum 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi bölüm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
Haklılar. Onu da kapsayan başka bir öğretmenlik oku. PDR oku.. Ben ingilizce öğretmenliği okuyorum turizm rehberlik istiyorum. Okul bitince onu da olabilirim pek tabii, beğenmezsem öğretmenlik de cepte.
00 YorumlaEmin ol gerçekten istenildiği zaman bşr yolu bulunuyor bunu bizzat öğretmen olan insanlardan dinledim şahsen hemşirelik gibi hayatımı zindan edebilecek bşr meslek seçmek istemiyorum öğretmen olarak özelde çalışmya bile razıyım.. yeterki istediğimi yapayım hayatımı yaşayayım.. Bende bşr fen lisesinde eğitim görüyorum ve 1 ay sonra olan sınavda İstanbul'da okul öncesi okumak istiyorum.. şans bizimle olur umarım
00 YorumlaBence güzel bir bölüm matematiğin varsa atanma sıkıntısı da çekmezsin milletin ne dediğine hiç takılma bile onlar herşeyi bildiklerini sanar ama aslında çoğunlukla boş konuşurlar sen hayalinde olanı seç sonuçta herkes istediği mesleği yapmalı :)
00 Yorumlahayır gayet önü açık bir meslek ama sne mezun olana kadar şartlar nasıl olur bilinmez nasıl mutlu olacaksan öyle yap elalemi boşver.. hayallerinin peşinden git.
00 YorumlaBence değil özel eğitim daha iyi bende 3. sinifim özel eğitim okuyorum
01 Yorumla
+1 yılBen okul öncesi 3. Sınıftayım ve çok memnunum. Atamalar biraz zorlaştı ama gerçekten istiyorsan ve yapabilirim diyorsan bence tercih etmelisin
00 Yorumla
+1 yılHayallerinin peşinden git.
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılevet olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri