+1 yılDışarıdan okulunu bitir derim. Sonra da iş hayatına atılıp biraz sosyal olmanı tavsiye ederim. Bir de erkek arkadaşın yoksa bir erkek arkadaşın olsun isterim. Bir şeyleri paylaşmaya ihtiyacın var bence.
02 Yorumla- +1 yıl
dışarıdan okulu bitireceğim . ben zaten sosyal bir insanım. iş hayatı bana ggöre değil erkek arkadaşım değil nişanlım var... yine de kimseyle tam olarak düşüncelerimi paylaşamam...
- +1 yıl
Senin paylaşmaya ihtiyacın var. Madem nişanlın da var bence onunla bir şeyleri paylaş derim. Hep içine at at nereye kadar hep kendine zarar verirsin içine ata ata benden söylemesi.
En İyi Cevaplar
+1 yılhacii sen resmen beni anlatmıssın sorunun cevap sana vereyım bellı kı baban varlıklı birisi eger ogle deıl braz maddı sıkıntınız olsaydı elektırık faturası su faturası telefon dogalgaz yıyecek ıcecek derken hem okurdun hemde calışırdın neden cunku mecbur olurdun sike sike anlayacagın ama sen şu an hayatın sıkıcı oldugunu dusunuyorsun aynen benım gıbı calıssan aynı calısmasan aynı aşagı tukur sakal yukarı tükğr bıyık hesabı
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 387 cevap paylaştı. baba parası çok galiba...
eğer aksi olsaydı okumak ZORUNDA, çalışmak ZORUNDA, başınızın çaresine bakmak ZORUNDA olurdunuz diye tahmin ediyorum.06 Yorumla- +1 yıl
şımarıklık mı? peki ben kime yapıyorum bu şımarıklığı yaşadıklarımdan etkilenen sadece benim çevremdekilerden bir beklentim yok.Tembellik? tamam çok rahatıma düşkünümdür. Ama içimi açıp baksan yaşamak istediklerimin hızı haddi hesabı yok. Boşvermekten nefret ederim.
- +1 yıl
belki de sorun kimse bana inanmadığı içindir!
- +1 yıl
işte onu hiç yapamıyorum.:) tamam öyle hissediyorum kendimle çatışma içindeyim ama yapamıyorum!
+1 yıletrafında senı kıskanan lar varmı buyu muyu yapanlar
03 Yorumla- +1 yıl
:) olabilir mi?
- +1 yıl
ya cunku kısmetı kapatılanların oyle oluyor felak nas bol bol oku dua et
- +1 yıl
tamam teşekkür ederim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence sevmediğin bişeyi yada severek yaptığın bişeyin sonuna kadar git ve bitir bir sefer bile olsa bunun zevkini tat insanların güvenini kazan ondan sonra istesende bi işi yarım bırakamazsın. birşeyi başırıp sonuca ulaştırmak kadar insana zevk veren bişey yoktur emin ol. kendini biraz zorlamalısın
10 Yorumla21 yaşında işinde başarısız oldu.
22 yaşında girdiği parlamento seçimini kaybetti.
24 yaşında tekrar girdiği işinde başarısız oldu.
26 yaşında karısı vefat etti.
27 yaşında ruhsal bunalıma girdi.
34 yaşında kongre seçimlerini kaybetti.
36 yaşında tekrar kongre seçimlerini kaybetti.
45 yaşında senato seçimlerini kaybetti.
47 yaşında başkan yardımcılığı seçimlerini kaybetti.
49 yaşında tekrar senato seçimlerini kaybetti.
52 yaşında abd başkanı oldu.
(abraham lincoln)00 YorumlaKardeşim sen resmen bensin ben şu an bu sroundan nasıl kurtulurum diye düşünceler içerisindeyim her şeyi yarım bırakıyorum eğitim hayatım bomboş hiç birşeyi başaramadım hiç bir şey olamadım bu hayatta
Ne yapmam lazım bilmiyorum tedavi mi olsam her şey yarım kalıyor00 Yorumlahayatına düzen istemiyorsundur belki... acele etme taşlar yerine oturacaktır zamanlaa
12 Yorumla- +1 yıl
bak bu doğru olabilir... hayatımda düzen istemiyor olabilirim.bilmiyorum
+1 yılHayatına anlam katacak
Seni tamamlayacak
Tam tersin olan bir erkeğe ihtiyacın var.12 Yorumla- +1 yıl
var hayatımda.
- +1 yıl
Gerisini boş ver o zaman.
bence evlen ev hanımı ol insallah hersey düzelir...
16 Yorumla- +1 yıl
o en kolayı
- +1 yıl
bence evlenmek çok büyük risk benim yaşadığım hayata göre çekip çevirmek başka ben kendimi mutlu edemiyorum kaldı ki eşimi çocuklarımı nasıl edeceğim?
- +1 yıl
özgürlüğüme çok düşkünüm annemi babamı bile kendime karıştırtmıyorum.
+1 yılhicbir isi bitirmen gerekmiyor zaten.
02 Yorumla- +1 yıl
tam tersi. o zaman bana hiç bir faydası olmuyor yaptıklarımın tadımlık mı yaşıyoruz bu hayatı ?
- +1 yıl
kafana göre yasiyorsun bu hayati.
Hayat boş salla çoş reyiz benım kafadansın
02 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılbir doktora görun ıstersen faydası olabılır
00 Yorumlaergenlıktendırrr
06 Yorumla- +1 yıl
puff ne alaka ergenliğimi çok daha pis ve psikopat yaşadım ve bitti emin ol:)
- +1 yıl
şiddet eğilimliyiz galibaa:)
- +1 yıl
:D
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler