Ne istediğimi bilmiyorum...Hayatım boyunca başladığım işleri hep yarım bıraktım. Peki ama neden?

Hayatım boyunca başladığım işleri hep yarım bıraktım.Öncelikle okul hayatımı. Lise terkim. Düz liseye giderken yaptığım yaramazlıklar yüzünden okuldan atıldım. seneye akıllandığımı varsayarak meslek lisesine başladım herşey iyi gidiyordu sanki ve lise 3e kadar geldim okulların kapanmasına 1 ay varken okulu bıraktım okuduğum bölüm muhasebeydi ve katlanacak gibi değildim.Okul ortamı çok değiştiği için belki de bilmiyorum.Psikiyatriye gittim bana hiçbir faydası olmadı depresyon tedavisi gördüm onu da yarım bıraktım. Lise terk ve deneyimsiz olmama rağmen 1.250 lira maaşlı iyi bir iş buldum.ilk işimdi. 1 hafta sebepsiz yere kendimi mutlu hissedemediğim için o işide bıraktım. bunlar dışında katıldığım sosyal faaliyetler de hep yarım kaldı. Bağlama kursuna gidiyordum çok sevmeme rağmen 2 ay sonra bıraktım. Dans kursuna başladım sadece 2 hafta sürdü...Kendi ayaklarımın üzerinde duramadığımı gördüğü için babamın artık bana güveni kalmadı. evlendiğim zaman bile geri döneceğimi düşünüyor çok ciddi bir problem bu benim için. Çabuk mu pes ediyorum sıkılıyor muyum işime mi gelmiyor tatmin mi olmuyorum fikirlerinizi alayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlış anlıyorsunuz.tam tersi sıkıntılıyım bu konuda maddi ve manevi destek yok aileden. Ne yaparsam kendime yani evdeyim ama tek yaşıyormuşum gibi.
Ne istediğimi bilmiyorum...Hayatım boyunca başladığım işleri hep yarım bıraktım. Peki ama neden?