+1 yılMerhaba hepımız ınternet basında saatler gecırıyoruz pekı neden bunu kazanca dönüştürmeyelım, reklem basına 50 cente kazanarak gelırınızi aylık 3 binliraya ya da daha fazla hale getıre bılırsınız, tek yapmanız gereken asagıda verecegım lınke tıklamak uye olmak ve kazanmaya baslamak, üstelik bilgi ve basvuruyu ilan başlıgındaki linkteki detaylardan bulabilirsiniz bol kazançlar. tsamoney. club/1966927856545
01 Yorumla- +1 yıl
linkin başına http://
koymayı unutmayın
+1 yılinternet üzerinden blog açabilirsin. 3-4 blogla aylık gelirin 500ü bulur. link kısaltabilirsin. tr5.in gibi sitelerde. uploader olabilirsin. daha çok şey var. aylık 1500 ü bulabilir. daha büyük işlerde var.
04 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
blog geliri yasal,mı- +1 yıl
free blogları bilmiyorum ama kendin domain alıp açtıysan, yasal.
Soran+1 yılvergisi nasıl oluyor peki bu tarz blogların?
aslında makyaj ve cilt bakımı uzerıne acabılırım elimde koleksiyon şeklinde üürün var ama nasıl acıcagımı anlayamadım
wordpress ten yapmaya kalkıstım, bir program indirmek gerekiyordu
onunla siteyi kurma arasındaki iliskiyi anlayamadım-daha dogrusu kafam karısıktı
canım burnumdaydı sildim attım
domain ne kadar tutar
bir de link kısaltmayı anlayamadım bilgi verir misin biraz?
çok teşekkür ediyorum cok faydalı oldu- +1 yıl
arkadaşımın mesela var. karyotip diye ona sormam lazım ne kadar kazanıyor diye. domain. comlu siteler alırsan, 15$ civarındadır yıllık. link kısaltmaya geliren. tr5.in gibi siteler var. işte mesela, youtube daki bir videonun linkini alıyorsun sonra o tr5.in giriyorsun. kısaltıyorsun onlarda sana kendi reklamlı linkini veriyorlar. 1000 tıklamaya 6.5 tl falan veriyorlar. benim 4 günde 500 tıklama falan oldu.
+1 yılcep tel.operatorleri veya ınternet saglayıcıları v.s var evıne cagrı merkezı sıstemı kuruyorlar.sende ıstedıgı saatlerde calısıyosun.çalıstıgın kadar kazanıyosun
12 Yorumla- +1 yıl
Merhaba hepımız ınternet basında saatler gecırıyoruz pekı neden bunu kazanca dönüştürmeyelım, reklem basına 50 cente kazanarak gelırınızi aylık 3 binliraya ya da daha fazla hale getıre bılırsınız, tek yapmanız gereken asagıda verecegım lınke tıklamak uye olmak ve kazanmaya baslamak, üstelik bilgi ve basvuruyu ilan başlıgındaki linkteki detaylardan bulabilirsiniz bol kazançlar. http:// tsamoney. club/1966927856545
- +1 yıl
Siz peki çalıştınız mı orada ben de yeni başlıyıcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hımm mezun olduğun bölümle alakalı bişeyler yapabilirsen yap yapamazsan emlakcılık raportörlük vss.. vsss şeyler yapabilirsin en fazla
04 Yorumla
Soran+1 yılemlak icin sanırım daha cok para lazım degil mi?
Soran+1 yılpeki çok sagolun
dükkan kirası lazım ama degıl mı yer de bulunack
bır de kadın basıma korkarım babam da yanımda olsa ancak
nası gıdıcem mıllete evı gostermeye
uu ürktüm valla :)
Home ofis olarak çalışmak isteyenler için güzel bir araştırma yapılmış. Konuya göz atmanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılEticaret olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılmesela ne üzerine eticaret? biraz bilgi verir misiniz lütfen
teşekkürler- +1 yıl
Benimde profesyonel bir eticaret sitem ve ekibim vardı. Fakat 2 yıl işlettikten sonra devrettim. Ben bilgisayar parçaları, beyaz eşya, cep tel. elektronik eşyalar gibi kategorilerde hizmet veriyordum. Bazı durumlarda stok bulundurmanıza gerek kalmadan drop shipping dediğimiz sistemle işinizi halledebilirsiniz. Size önereceğim ürünleri burada paylaşmak istemediğim için sizin özel mesaj ile ulaşmanız mümkünse detayları uzunca aktaracağım.
- +1 yıl
Konu ile ilgili bilgi almak isterseniz cakgunduz[at]mynet.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Soran+1 yılabi sizi ekliyorum teşekkür ederim saygılar
Soran+1 yılmsn oluyor mu acaba? verdiginiz adresle ekledim ama bilgim yok bu konularda
- +1 yıl
hayır sadece mail
Soran+1 yıltamam ben yazıyorum size hemen ordasınız dimi?mail atıcam
- +1 yıl
Bu arada söylemeyi unuttum adresi direkt kopyalayıp send etmeyin! Adresin arasındaki "[at]" yerine "@" sembolunü ekleyip send edebilirsiniz.
Soran+1 yılcakgunduz @ seklinde mail attım ama ınsallah gelmıstır
+1 yılNe mezunusun ki?
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat