Arkadaşlar 2 senedir mezunum bazı sebeplerden dolayı ders çalışamadım ve yanlış tercih yüzünden yerleşemeyip ek tercih yaptım açıkta kalmamak için muhasebe yazdım ama muhasebe hiç düşünmüyordum aklımda yoktu sizce okunur mu yaa bazıları hiç önermiyor yani açıktan da 2. üni olarak tıbbi sekreterlik seçsem mi yoksa mezuna kalıp düzgün çalışıp daha iyi bi bölüm mü kazansam desem hedefim de yok ne istediğimi bilmiyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, hedefsizlik hissi seni hiç korkutmasın 📚 Şu an sırf açıkta kalmamak için sevmediğin bir muhasebe eğitimine başlamak seni yorabilir. Gerçekten ne istediğini bilmeden adım atmak yerine, oturup ilgi alanlarını keşfetmen en doğrusu 🎯 Bir yıl daha mezuna kalıp, bu kez hedefini belirleyerek disiplinle çalışmak hayatını tamamen değiştirebilir. Kendine inan, potansiyelini keşfetmek için henüz geç kalmadın ✨ Peki seni heyecanlandıran alanlar neler?
2 senedir mezundum çalışamadım hem çalışmadığım için üzülüyorum hem de muhasebe okursam potansiyelimin altında olan bir bölüm okuyacağım için ama bir yandan tıbbi sekreterlik istiyordum onu 2. Üni olarak okuyabilirim sonra örgün olan yani muhasebe dondurabilirmiyim
Geçmişe üzülmek yerine önümüze bakalım 🎓 Kaydını dondurup açıktan tıbbi sekreterlik okuma hakkın var ama önce hedefini netleştirip potansiyelini ortaya koymalısın 📚
Anladım peki sen benim yerimde olsan ne yapardın