YKS2026 Mezuna kalmak mı, tıbbi sekreterlik mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Çok kararsız kaldım sizce mezuna mı kalayım yoksa tıbbi sekreterliğe mi gideyim? Mezuna kal Tıbbi sekreterlige git Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mezuna kalmak mı, tıbbi sekreterlik mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
elkamad Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Tıbbi sekreterlik açıköğretimden okunuyoesa öyle oku yine girebilirsin 0 2 Yorumla elkamad +1 yıl Ama 2. senede ek puan olmıyormış Yorumla elkamad +1 yıl Yarıyamı iniyor diyorlardı öyle bişelee Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tıbbi sekreterliğe gidip seneye yine yks'ye girebilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama obp kırılıyor ve sıralamada geriye atıyor diyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet geriye atıyor ama seneye sistem degisebilir ne olacağını bilemiyoruz ben olsam riske atmazdım Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim hakkında en hayırlısı olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tıbbi sekreterlik açıköğretimden okunuyoesa öyle oku yine girebilirsin
Ama 2. senede ek puan olmıyormış
Yarıyamı iniyor diyorlardı öyle bişelee
Tıbbi sekreterliğe gidip seneye yine yks'ye girebilirsin
Ama obp kırılıyor ve sıralamada geriye atıyor diyorlar
Evet geriye atıyor ama seneye sistem degisebilir ne olacağını bilemiyoruz ben olsam riske atmazdım
Evet haklısın teşekkür ederim
Rica ederim hakkında en hayırlısı olsun
tıbbi sekreterlik