Kararsız kaldım, ailede tek çalışan benim o yüzden daha fazla kazanmak istiyorum üniversiteyo seneye okuyacağım 2028 kpss'ye denk gelsin sınav senesi diye
Ailemin mâl varlığı sadece 2 tane ev sahibi olmaları ama onlarıda satabilirler çünkü şimdiye kadar hiç çalısmadan gelirler ile idare ettiler babadan anneden kalma mal varlığı ile yani
Ama ben maddi olarak bir şey görmedim hiç işe girip birikim yapsam ve seneye yks hazırlanıp anestezi, att, radyoloji tek. Okusam nasıl olur sizce?
Ailemin mâl varlığı sadece 2 tane ev sahibi olmaları ama onlarıda satabilirler çünkü şimdiye kadar hiç çalısmadan gelirler ile idare ettiler babadan anneden kalma mal varlığı ile yani
Ama ben maddi olarak bir şey görmedim hiç işe girip birikim yapsam ve seneye yks hazırlanıp anestezi, att, radyoloji tek. Okusam nasıl olur sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendi işin konusunda yetkin misin
Hiç tecrübem yok kısa süreli özel sek. de çalışmak için ailemden yardım istiyorum hiçbir şey yapamıyorlar bile ben zaten iş bulurum ama kesin karar vermem gerekiyor artık
Sizce nasıl bir karar alabilirim
Bilmedigin bir is kurmak çok riskli
O zaman üni okuyup meslek sahibi olmak daha mı mantıklı?
Bunun kararini senin icin ben veremem. Risk mi istiyorsun rahatlik mi, çok mu çalışkansın yoksa gerektiği kadar mı vs. Kendi kişiliğine olanaklarina göre karar vermelisin