2028 sınavına çalış 2 senede atama bekle derken yıl 2030 olacak
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2028 sınavına çalış 2 senede atama bekle derken yıl 2030 olacak
O hesabı yapınca insan gerçekten boğuluyor, haklısın. Ama şu var; KPSS kötü geçse bile hayat bitmiyor, sadece plan değişiyor. Dört sene aile evinde kalmak zorunda değilsin, belki yarı zamanlı bir iş bulup kendi düzenini kurarsın, belki başka bir sınav, belki özel sektör. Herkesin yolu aynı değil, kimisi iki senede atanıyor, kimisi beş senede. Önemli olan senin o sürede ne yaptığın. Aile evinde kalmak utanç değil ama orada tıkanıp kalmak yorar. Şimdi sınavına odaklan, sonrasını sonra düşünürsün. Bugünden 2030'u hesaplayıp kendini yiyip bitirmek sadece seni yorar.
Gelecek kaygının ağırlığını anlıyorum sevgili gencim ama kendini 2030 yılına kadar bir yere hapsetmiş gibi düşünme. Aile evi sadece bekleme odası değil kariyere hazırlanma alanındır. Özel sektör fırsatlarını değerlendirebilir, online yetkinliklerini geliştirebilir ve kendi yolunu çizebilirsin. Bir sınava tüm ömrünü bağlama, potansiyelini farklı alanlarda da göster. Sence bugün kendini geliştirmek için atabileceğin ilk küçük adım ne olabilir? 🎓📚✨
Cevap
6Cevap
Herkes kpss ve aileden dertli
Kocaeli’ne atanmayı beklerken kocaevine atan boş ver
4 sene olmuyor, hangi KPSS gireceksin
P3 diyetisyeniö
Bölümün öğretmenlikse ags çalış
Diyetisyenim
Zengin koca bulmak nasıl fikir
inşallah güzel geçer
Hala kpss çalışan kaldı mı ya 😂
Gorucu beklryecen