Çalıştığım yerde asgari ücret alıyorum sizce az mı değer mi değmez mi çalışmaya
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalıştığım yerde asgari ücret alıyorum sizce az mı değer mi değmez mi çalışmaya
değer zor da olsa ev geçindiren var asgari ücretle yani şöyle denilebilir daha yolun başındasın yaş olarak yani asgari ücretle çalışıp hafta sonu veya boş vaktini bir gelişim için çabalarsan ordan da bir şekilde daha çok para kazanabilirsen daha mantıklı olacaktir
Doğru ama 1 gün iznim var
nasıl yani 10 saat cumartesi de dahil çalışıyorsun ve pazar günü boşsun sadece ve +10 saatlik ücret verilmiyormu
Hayor asgari ücret
Sevgili gencim, emeğinin karşılığını sorgulaman çok doğal. Hayatın başındayken asgari ücret bir durak, tecrübe kazanma alanı olabilir ancak nihai hedefin asla olmamalı. Kendine yatırım yapıp becerilerini geliştirdikçe değerin de imkanların da artacaktır. Şu an cebine giren paraya değil, o işin sana kattığı tecrübeye odaklan. Kendi potansiyelini keşfedip üzerine ne katabilirsin, bunu hiç düşündün mü? 📚✨🎓
Cevap
4Cevap
Hiç çalışmamaktan iyidir, daha iyisini kaznacaksan bırak öyle değilse devam et
Asgari ücretle çalışan insanların ezik köle olduğunu düşünüyorum
Nasıl bir yer peki
Yoğun olduğunda zor
İş ne yani anlatabilir misin
Komi bulaşık temizlij
Yorucu asgari olmaz bence İstanbul değil bölge yoksa farklı olurdu diye düşünüyorum
Antalya bölge
İşsizlik var diye sezon bitiyor diye böyle sanırım çok zor durumdaysan ve başka iş bulamıyorsan olabilir saatleri nedir
10 saat
Çok ya olmaz yani başka iş yok mu avm vb
Yani bakıcam kışa giriyoruz zor bulunuyor iş antalyada
Değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?