Sizce ne yapmalıyım bu durumda korkuyorum ya off?

Gratis gibi bir yerde çalışıyorum kurumsal değil kozmetik makyaj malzemesi var küçük yer ama adam 12.5 saat çalıştırıp 22 bin maaş veriyor sabah 9. akşam 9.30 çıkış fazla da çalışıyorum bazen kapanışa 11'e kadar kal diyor mesai de vermiyor başka zaman erken çıkarsın diyor bir de diyor işten çıkarsan paranı yiyeceğiz 3 bin yemek parası var ama maaştan kesiyor ben de evden getiriyorum ve her yerde kamera var 2 3 ortaktırlar her yerde izliyorlar kameradan ne lavabo var ne su kasadan 10 tl alıp marketten su alıyoruz ve adam bugün maaşımı verdi ama elden veriyor nakit sayıp veriyor karttan ibandan atın dedim kartımda para yok diyor bugün 12 bini verdi yarın da 11 veririm diyor ben de işten çıkacağım ama adama demedim maaşımı tam aldığım gece eve gittiğimde bir bahane uydurup işe artık gelemeyeceğimi diyeceğim ama ben korkuyorum adam ya bana verdiği parayı geri isterse ya tehdit edip zorlarsa ne yapacağım ondan korkuyorum cesaret edemiyorum sigortasız bir de

Güncellemeler
13 gü
Birde kendi post cihazlarını kullanmıyorlar fazladan kesiyor diye başka post cihazı var milletin kartını o cihazdan okutuyor ve bana diyor malliye filan geldiğinde bu cihazı sakla
Güncellemeler
12 gü
Tam maaşaımı aldım ama adama çıkacağımı söylemedim şimdi adama yazim mi artık işe gelemiycem diye off korkuyorum ya
Sizce ne yapmalıyım bu durumda korkuyorum ya off?