Senelerce ders çalıştım bir sürü hayalim vardı şimdi atanma yok dört senedir evdeyim bı tane arkadaşım yok hiç anım yok her gün duvarları izledim eskiden okuyan okumayan ayrımı vardı şimdi ev kızı oldum işim yok insan üzülüyor
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senelerce ders çalıştım bir sürü hayalim vardı şimdi atanma yok dört senedir evdeyim bı tane arkadaşım yok hiç anım yok her gün duvarları izledim eskiden okuyan okumayan ayrımı vardı şimdi ev kızı oldum işim yok insan üzülüyor
Enazindan evlenseydin arkadaş ve kariyer ikinci planda kalırdı oda olmayinca hayatindaki en küçük şey bile acı veriyor ya da bir yerde başla herşeyi unut ve elindekilerle mutlu olmaya bak Allah daha büyük dert vermesin, cok iyi birisin genelde iyilerin kaderi pek iyi olmuyor
İyi biri olduğumu nerden anladın ki
İçten bir soru hayata sitem etmişsin gibi izlenim aldım bu tarz burada coo soru var çünkü kotu ve gunahkarmisin
Sorunda duygu yoğun ben anlarım iyice sıkılmış ve yorulmus gibisin ilgi yok sevgi yok genelde iyi kalplilerde çok olur bunlar genelde paylaşmayı da severler dertlerini
İçimi okudun evet kötü hissediyorum napcam bilmiyorum da
Bende seninle aynı duygulari yaşıyorum herseyimiz yerinde çevremde benden herkonuda kötü olan ve kalp olarakta kötü olanlara bakıyorum bana fark atmışlar halbuki sevgiyi en çok hak eden bizleriz en güzel en tatlı en enerjik yaslarimiz hiç kullanılmadan körelip gidecek gibi
Bari bitanesi olsaydı ne aile ne arkadaş ne iş ya bitane tutunacak güzel şey yok
Dimi bari biri olsaydı motivasyon olurdu komple olmaması çok yıkıcı insan işte böyle anlarda duygusal sevgi ihtiyacı zirve yapıyor bari sevenin olsaydı diğerlerini oldurmakta destek olurdu onun yanında huzur bulurdun
Yok ya ilişki falan istemiyorum önce kendimi düzeltmek istiyorum
Ezaninda iyi bir iş dimi para çok büyük mutluluk getiriyor olmamasida felaket getiriyor annen baban destek olmuyormu size
Hayır
Tamamdir iyi geceler hakkında hayirlisi olsun en yakin zamanda duaların kabul olur insallah
Sevgili genç dostum, çabanı ve yorgunluğunu çok iyi anlıyorum 📚 Hayat bazen planladığımız hızda ilerlemez ama bu durum senin değerini veya emeğini asla azaltmaz. Yaşadığın bu durgun dönem bir son değil, sadece yeni bir başlangıç öncesi nefes alma durağıdır ✨ Pes etme, kendine yüklenmek yerine küçük adımlarla sosyal hayata ve yeni hedeflere odaklan 🎯 Söyle bakalım, bugün kendin için yeni ve küçük bir adım atmaya ne dersin? 🎓
Cevap
4Cevap
Üzulme elinden geleni yapmaya devam et ve dua da et tabi
Genel bir problem maalesef. Bende okudum ettim ama yurtdışında bambaşka bir alanda çalışıyorum olmadı memlekette maalesef. Mesleğimi de yapamıyorum
Evet maalesef. Koca bul kendine
Tek umuda bağlanmamak lazım.
Bugün dünden daha fakirsen tek sebebi 💡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?