Hayallerim neden olmadı😔o kadar mutsuzum ki hep hayalimde ögretmen olmak vardı hep rüyamda görürdüm. Öğretmen olacam öğretmen olacam derdim. Emeğimin karşılığını hicbir zaman almadım 4 defa sınava girdim hep düşük aldım. Sabah 6'da uyanırdım çalışmaya şu an 26 yaşina geldim mutlu degilim. İçimde hep ukte kaldı ömrüm evde geçiyor. Hicbir sey zamanında olmadı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Canınızı sıkmayın Allah'tan ümit kesilmez benim yaşadıklarımı yaşasaydın intihar ederdin üzme tatlı canını 🙏
Bende öğretmen çok olmak istedim çok çabaladım masa başında ağladım gerekirse sınava üç ay var ve ne öğretmenliği işletme iktsiat gibi saçma bölümler bekliyorum bende çok mutsuzum
Kac yasındasın? Bende gircem ama düzenli çalışamıyorum
4 sene sınava girdin tekrar mı gireceksin cidden? Ben bir kere girdim sınava ilk defa mezuna kaldım. Yıprandım gerçekten 5 yıl sınava hazırlansam ölürüm galiba
19 yaşındayım
Allah emeklerin karşılığını boşa çıkarmaz derler. Ama hicbir zaman emegimin karşılığını hicbir zaman alamadım bazen ben çok kötü biri miyim diyorum allah dualarımı neden kabul etmedi😢
Evde oturup ne yapcam ailem bir işte calısmamı bile istemedi ki ömrüm evde geciyor.
ne içi gireceksin öğretmenlik mi? Yanlış anlama ama 4 senedir çalışıyorsan ki sabah 6 da kalkyorum diyorsun kapasiten yetmiyor demek ki. Yanlış anlama ben de aynı durumdayım bir arkadaşım da 4 sene öğretmenlik için mezuna kaldı kazanamadı hemşirelik okuyor şu an. Bir sene mezuna kaldım ve edindiğim tecrübe etrafıma ve kendime bakarak 12. sınıfta ki netlerinden pek farklı net yapmıyorsun
benim ki daha acı bence ben bu yaşa kadar hep sınıf birincisiydim çok zeki derdi herkes bana , liseme de en yüksek puanla ben geldim. Sayısaldan hazırlandım sınava hedefim hemşirelikti (aslında hayalim öğretmenlikti çevre baskısı ile sayısall seçtim) geçen sene berbat ötesi bir sıralama yaptım bu sene de eşit ağırlığa geçtim öğretmenlik hayaline fen derslerim daha iyi olmasına rağmen aşırı çalışıyorum olmuyor. Bende bilmiyorum canım yanıyor
Ben 26 yaşındayım okumaktan baska çarem yok. Evden kurtulmam lazım 2 yıllık bir bölüm gelse bile tercih yapcam tıbbi dökımantasyon bölumu is imkanı varmıs
Kapasiteyle alakası yok aslında benim bir yakınım gec uni. Okudu kpssye yıllarca girdi 38 yaşında memur oldu.
Sen daha yolun basındasın daha 19 yasındasın. Sıralaman kaçtı ben gecen sene ameliyat oldum denemek icin girdim 2 milyoncu oldum.178 puan aldım ham puan yani
500 bininci :d çok kötüydü sıralamam ya en kötü 120 bin yapmam lazım.
elinden geleni yap ve gelene git haklısın evden kurtulmak lazım. Okumalı ve kend i ayaklarımızın üstünde durmalıyız. Yakında seni evlendirmekte isterler. Oku başka çaren yok. Benim kuzenimde senin yaşlarında geece günddüz çalıştı kendi ayakları üzerinde durmak için şu an öğretmen. İstediği biriyle evlendi
bende gelene gideceğim beğenmesem de yaşım küçük ama bıktım bende baskıdan
Benim yasımdayken mi sınava hazırlandı? Yok evlilik demiyorlar ailem demiyor yani.
23 falan.26 geç değil
bu arada netlerim yükseldi. Ayt netime göre öğretmenlik tutuyor ama tyt netim... onun yüzünden kazanamıcam gibi. Çok isteyince ve doğru çalışınca artıyormuş netlerin. Kazanabilirsin öğretmenlik çok istersen masa başında ağla zırla arttırdım matematiğimi tyt çok sıkıntı bende
Bende tytden 243 puan yaptım netim yükseldi sınava az kaldı daha sıkı çalısmalıyım
denemelere mi gidiyorsun dershanede falan? Tyt benimde yks de 245 puan geldi obp ile 295 olmuştu. Daha da yükseltmek lazım çünkü iyi bir sıralam gelmiyor o puanla
Yok ben dershane için durumum yok evde çözüyorum.
50 55 net yapsak mükemmel olacak
45 in üstüne çıkamıyorum geçen seneden beri kafayı yedim resmen olmuyor Allah ın cezası. Ayt basmak en mantıklısı bence tyt de çalışmayı bırakmadan
Her zaman düşünmek gerek ya olmazsa diye ve ona da hazırlanmalı
Hayaller gerçekleşseydi adı hayal olmazdı...
Ders çalışmak bile zor geliyor artık bana. Bu sene gircemde nasıl düzenli çalısabilirim?
Sıkma canını söyle düşün hala hayattasın ve ihtimal var sağlığın yerinde çalışıp hala o hayalini gerçekleştirebilecek bir umudun var... ders çalışmak için kendine program oluşturmalısın ve sabah erken çalışmalısın insan zihninin en açık ve hafizanın en güçlü olduğu zaman sabah namazından sonradır...
zamanla mutlu olursun