Öğrenmenin yaşı olmadığı söylenir ama 60-70 yaşından sonra yeniden derslere girmek, sınavlara hazırlanmak ve gençlerle aynı sıraları paylaşmak herkesin yapabileceği bir şey değil. 🎓 Sizce üniversite sadece meslek edinmek için mi okunur, yoksa insan kaç yaşında olursa olsun merakı ve hayalleri için yeniden öğrenci olabilir mi? Siz o yaşlarda olsanız gider miydiniz? 😊
Sizce üniversite okumanın yaşı var mıdır? 60-70 yaşında olsanız yeniden üniversiteye gider miydiniz?
Yoktur bence yapabileceğine güvenen ve gerçekten isteyen herkes gidebilir, hayat bu her zaman istediğimiz gibi gitmiyor ve şartlar istenildiği duruma gelince hayalini yaşamak istiyor olabilir bir insan saygı ve gurur duyarım 😌✨
Kesinlikle, insanın içinde o heves hâlâ varsa yaş sadece nüfus cüzdanındaki bir sayı. Hatta belli bir yaştan sonra üniversiteye gitmek mecburiyetten değil gerçekten istediğin için olduğu için bence daha da kıymetli.🙂
Öğrenmenin ve merakın kesinlikle bir yaşı yoktur dostum. Bir akademisyen olarak amfide saçlarına ak düşmüş öğrencileri görmek bana her zaman büyük bir heyecan verir. Üniversite sadece diplomayla meslek kazanma yeri değil ruhu ve zihni besleme alanıdır. Ben de yetmiş yaşımda olsam sırf o entelektüel havayı solumak ve genç zihinlerle hayatı tartışmak için kesinlikle sıralara geri dönerdim. Sen ileride hangi bölümü okumak isterdin? 🎓✨