25 Yaşında üniversiteye dönmek olur mu?

Selamlar, Şimdi Durum şöyle 18 yaşında üniversiteye girdim 2 yıllık makine bölümüydü notlarım iyiydi ama yanlış insanlar ve kararlar yüzünden bunalıma girip onu da son sene bıraktım 2019 da mezun olmam gerekirken 4 yılımı heba ettim öyle bir durumdaydım ki yaptığım tek şey öğrenci evinde bütün gün oturmaktı bu da beni daha kötü hallere sürükledi tabi ki de sadece psikolojik olarak. 1 yıl marangozhanede çalıştım tanıdık yanında şimdi ise meslek lisesi okumanın verdiği birikimle 3.5 yıldır bir reklam şirketinde yeter maaşlı bir proje görevlisi olarak çalışıyorum ama o kadar mutsuzum ki yaklaşık 6 yıldır kendi başımayım ne bir arkadaşım , ne bir sevgilim, ne de bir çevrem var , iş yerindeki insanlardan ortamından ayrı nefret ediyorum, yıllık izinlerde bile tek başıma yurt dışına çıkıyorum gezmeyi seviyorum ama bu iş bittiğinde yine zihnimle ben baş başa kalıyorum kendimden o kadar nefret edesim geliyor ki iyi bir insan olduğum için artık sen çok iyi bir insansın lafını duymak istemez oldum , 40 yılın başı biriyle yakınlaşıyorum oda olmuyor, ben sürekli daldan dala atlayan biri olamıyorum olmuyor yani hamurumda yok aslında bu üniversiteye dönme işini hem artık zorunlu olan çevre ile yalnızlıktan kurtulmak hem de yıllar sonra diplomamı almak için istiyorum ama işimi bırakmak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum ama çok geç olmadan yapmamanın da beni zaten içinde olduğum çukura daha da batıracağından korkuyorum , çalışmaktan askerliği de boşladık bu sene yapmak istiyorum belki de işimi bırakıp üniversiteye dönme motivesi olur , Tavsiyelerinizi Bekliyorum. (biraz mail gibi oldu)

25 Yaşında üniversiteye dönmek olur mu?