23 yaşında tıpa başlamak çok mu geç, bilgisayar mühendisliğini bırakıp tıp okumaya değer mi?

YKS 23'te tam burslu bilgisayar mühendisliği kazandım fakat okulum adı sanı duyulmamış bir vakıf üniversitesi, daha iyi ünilere de ailemin verecek maddi durumu yoktu ve bir sene mezuna da kalmama çok sıcak bakmazlardı, asıl hayalim tıp okumaktı. Şu anda okuduğum bölümden her ne kadar memnun olsam da artık sektörde yer edinebilmek çok çok zor ve ailemin herhangi bir mühendis tanıdığı da yok maalesef. Asıl hayalim olan tıpı mezun olunca okumak istiyorum YKS 28'de fakat 23 yaşımda tıpa başlasam 6 sene okul olacak önümde ve 29 yaşımda mezun olmuş olacağım, bu süre zarfında para kazanmam da gerekecek ama tıp eğitimi oldukça sıkı, buna da zaman kalmayacak gibi duruyor. Hayatımı nasıl şekillendireceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum ama hayalimin peşinden gitmeyi de çok istiyorum 23 yaş çok mu geç olur tıpa başlamak için, ne yapmamı önerirsiniz (bu konuda oldukça hassasım lütfen yorumlarınızı kırmadan ama açık şekilde yapın)
23 yaşında tıpa başlamak çok mu geç, bilgisayar mühendisliğini bırakıp tıp okumaya değer mi?