Endüstri mühendisiyim ama hayalim hep doktor olmaktı
Herkes artık çok geç önüne bak tıp okumak için geç kaldın diyorlar
Sizce haklılar mı
Endüstri mühendisiyim ama hayalim hep doktor olmaktı
Herkes artık çok geç önüne bak tıp okumak için geç kaldın diyorlar
Sizce haklılar mı
Geç değil kardeşim. Şu sitede kaçıncı yılım hala şu soruyu sitede görmekten bıktım. Ben kütüphaneye her gün gidiyorum ve üniversite sınavına hazırlanan 35 36 yaşlarında ki hırslı bir adamı görüyorum devamlı. Büyük ihtimalle o da tıp istiyor. Ayrıca geç mi kaldım diye düşünmek yerine çalış. Her tıp okuyacağım diye hayal kuran kazanamıyor. Kazan öyle düşünürsün devamını
Okusan da okumasan da ömrün yeterse zaman geçecek ve belki on sene sonra da keşke okusaydım diyeceksin. Hayatına yön verebiliyorsan imkan şartlar el veriyorsa oku mutlaka. Hiçbir şey içinde kalmasın
Cevap
21Cevap
Hayır haklı değiller. Sen bunu istiyorsan çabalar ve yaparsın. İlla 18 yaşında tıpa başlamak gerekmiyor. Bu bir kural değil. Ah bu insanlar... Sadece zorlaştırıyorlar herşeyi. 😑 Sen onlara aldırma.
29.30 yaşında olacaksın sonic ya daha gencsin bizim zihniyetimizin beyni 20 civarlari genc 30 civarları yaşı almış oluyor kesinlikle katılmıyorum et et istediğin mesleği yapicaksan oku azmet başar yapacaksin hicbir şey için geç degil
Sen ne iş yapıyorsun
Ne alaka
Merak ettim
Gayrimenkul dansmani
Süper
Rasyonel olarak okuyabilirsin. Önemli olan senin tıp fakültesini bitirme kararlılığın. Gerisinin hiçbir önemi yok.
40 yaşnda olup hayaline kavuşamamış biri olmaktansa 40 yaşında hayalini yaşayan biri olmak isterimm
Hiç bir yaş hiç birşeye başlamak için geç değildir. Yeterince istiyorsa insan başarabilir.
Aman boşversene herkesi hayat senin değilmi napmak istiyorsan onu yap bence
Mesleğin?
Hayır değil, zaman herkes için aynı akmıyor.
haklılar yorumdaki mallara bakma sen 23 te kazansan 28 de mezun olcan bunun tusu var ataması var 32-33 yaşında iş hayatına atılmış olucaksın hayatının yarısı gidicek
Yoo geç değil
Eger ki gözün kesiyorsa hemen başla
Aynı yaştayız bende denizcilik okumayı düşünüyorum eğer matematiği halledebilirim 🥹
bizim bölüme gelen biri vardı. tıp 4. sınıfta bırakmıştı. bölümümüzde gayet memnun ve başarılıydı. yani geç değil
Hiçbir şey için geç değil bence yani eğer gerçekten istiyorsan bu mesleği kimseyi dinleme hayallerinin peşinden git sonuçta hayat senin hayat onlar karışamaz hem okumanın yaşı yok mesleğinden memnun değilsen yapma
Hiç bir şey için geç değil çok iyi bir doktor olucaksin eminimki
Bizde endüstri mühendisi bir abi başlamıştı 32 yaşında, dereceyle bitirdi 🤣
Bence hayır yapabilirsin. Ben hep cevreme de diyorum bir işi ben en az 20 yıl yapacağım. O zaman 1 2 yıl versem sorun değil. Mezuna kalmaktan söz ediyorum. Ama bence seninki de aynı kapıya çıkıyor.
bunu diyen hiç kimse haklı değildir.
hayalin buysa peşinden koşmalısın
23 yaşmı.
Arkadaşım dalgamı geçiyosun yoksa ciddimisin.
23 değil 30 yaşındada olsan geç değil.
Geç derken neye geç kalıyosun onu anlayamadım.
Milletin ne dediği önemli değil kendin nasıl istiyorsan öyle haraket et okumanın yaşı yoktur içinde varsa oku başarılar diliyorum
Hayır değil. Okumanın yaşı yok yokk
28 yaşında biri okuyor şu an gayet normal geç değil
En İyi Cevap