23 yaş tıp fakültesi için geç mi?

2014 de fen lisesine girdim. fazla detaya girmek istemiyorum…babam engelli sağ kolu yok annem ev hanımı maddı durumumuz pek iyi değildi. lise son sınıfta kitap almak için arkadaşımın parasını çaldım. birkaç gün sonra pişman olup başka bı arkadaşıma durumu anlattım parayı yerıne koymasını istedım. o da gıdıp herkese anlattı. 1 gün içinde okulda hırsız, istenmeyen öğrenci oldum kimse bana bır şey sormadan benı anlamasan linç ettı ve okuldan atıldım. çooook zor şeyler yaşadım. yıllarca psikolojik tedavı gördüm. majör depresyonla savaştım. babamdan sürekli psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm. bu süreçte hayvanlara bağladım. benı bi tek onlar anladı. onların tedavısı ve mama parası için günde 12 saat asgarı ücretle farklı işlerde çaliştim. babam sürekli senın yaşındakiler evlendı çocuk bakıyor sen de kedi bakıyorsun diye şiddet uyguladı yine de yılmadım. her seferinde hayvanları besliyorum onları seviyorum diye bana deli dedı. mahallenın delisiymişim ona göre… bıraz önce yıne bi tartışma yaşandı bana demedığını bırakmadı. hırsız köpek, mahallenın delisi, *, hasta…. ben artık dayanamıyorum. tıp kazanıp kendı ayaklarımın üstünde durmak istiyorum ama çok geç biliyorum. lise arkadaşlarım doktor oldu olacak. bense hala aynı yerde duruyorum. ama artık babam denilen kişiye asıl delinin o olduğunu göstermek istiyorum. sizce yapabılır mıyim
23 yaş tıp fakültesi için geç mi?