Kızlar Bir Adım Öne Ticaret mi yoksa bir meslek sahibi olmak mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Ticaret mi yoksa bir meslek sahibi olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Alduino Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 697 cevap paylaştı. Peygamber Efendimiz "Ticarete devam edin. Çünkü rızkın onda dokuzu ticarettendir. 1 0 Yorumla
PoyrazAtak Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl ticaret riskli geleceğimi riske atmak istemem meslek bence 1 0 Yorumla
J4ndarma Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl normalde hep ticaret istedim ama meslek oldum aile baskısı :@ 1 0 Yorumla
lNoksan Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl İkisinde de şöyle ya da böyle bulundum, kesinlikle meslek. 1 0 Yorumla
ısldayanpparlaklık Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Ben evimde yemeğimi yapar çocuklarıma bakarım:) 17 2 Yorumla AyBeNurr +1 yıl Hayat nasıl gidiyor böyle? :D Yorumla ısldayanpparlaklık +1 yıl @aybenurrÇok güzel gidiyor çok mutluyım:) Yorumla
MasumCem Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl ticaretten anlamıyorum bu yüzden meslek sahibi olmayı tercih ettim. 1 0 Yorumla
serhat_r Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl meslek sahibi olmak daha iyi elin işinde zor oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ticarette sağlam para var. Bir meslek sahibi olup işini garanti altına aldıktan sonra, niyetin para kazanmaksa ticaret. 1 0 Yorumla
caaca Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Once Meslefini alacaksin sonra bir iki sene daha maasli calisip ticarete atilaacaksin 1 0 Yorumla
ak-47 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Milyonersen ticaret normal insansan meslektir bu kadar basit. 0 0 Yorumla
htc0606 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl Her ikiside olabilir ikiside mantikli sonucta 1 0 Yorumla
Herhangibiriişte Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Ticarete atılırdım her anlamda risk iyidir :p 1 0 Yorumla
oguzdiyebirisi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl ticaret para kazandırır meslek hayat kurtarır. 1 0 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 532 cevap paylaştı. Ben işime aşıma bakarım 1 0 Yorumla
angelov Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 703 cevap paylaştı. Tiyatro dan başka birşey yapamam 1 0 Yorumla
İmparatoriçe Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 395 cevap paylaştı. Meslek sahibi olmak.. 1 0 Yorumla
Şekeroğlan Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 507 cevap paylaştı. Ticaret bana göre değil ben maaşıma bakarım 1 0 Yorumla
fedaa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 366 cevap paylaştı. Ticaret riski severim 1 0 Yorumla
Whistleblower Takip Et Xper 6 Yaş: 53 +1 yıl Tabiki meslek 1 1 Yorumla can799 +1 yıl Cok hsklisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Peygamber Efendimiz "Ticarete devam edin. Çünkü rızkın onda dokuzu ticarettendir.
ticaret riskli geleceğimi riske atmak istemem meslek bence
normalde hep ticaret istedim ama meslek oldum aile baskısı :@
İkisinde de şöyle ya da böyle bulundum, kesinlikle meslek.
Ben evimde yemeğimi yapar çocuklarıma bakarım:)
Hayat nasıl gidiyor böyle? :D
@aybenurr
Çok güzel gidiyor çok mutluyım:)
ticaretten anlamıyorum bu yüzden meslek sahibi olmayı tercih ettim.
meslek sahibi olmak daha iyi elin işinde zor oluyor
Ticarette sağlam para var. Bir meslek sahibi olup işini garanti altına aldıktan sonra, niyetin para kazanmaksa ticaret.
Once Meslefini alacaksin sonra bir iki sene daha maasli calisip ticarete atilaacaksin
Şuanlık üniversiteyi kazanayım yeter :)
Milyonersen ticaret normal insansan meslektir bu kadar basit.
Ticaret yetenek işi yaa. Herkes beceremez.
Her ikiside olabilir ikiside mantikli sonucta
ticaret her zaman iyidir.
Ticarete atılırdım her anlamda risk iyidir :p
ticaret para kazandırır meslek hayat kurtarır.
Ticaret daha mantıklı.
kim ister ki oku mamak saçma
hangisine gönlün yatıyorsa ona :)
Ben işime aşıma bakarım
Meslek kafan rahat olsun.
Ticaret ben iyi esnaf olurum :D
Ticaret yaparım ben:)
ticaret daha mantıklı geliyor kulağa
Meslek her zaman 1 adım öndedir..
Tiyatro dan başka birşey yapamam
ben maasımı alır gıderım
Meslek sahibi olmak..
Mesleğin Ticaretine Atılmak
Biraz birikmisi olan Ticaret yapsin
Ben millionaire olcam
Mesleğin Ticaretine Atılmak
şöylebi seslendirme sanatçısı olmak isterdim
Ticaret yapabileceğimi düşündüğüm için
Ticaret cok riskli ama meslek ole degil
önümüzdeki 10 yıl boyunca ticaret planım yok.
Baba parasi :d
meslek sahibi olmayı yeğlerim
erkeklere ticareti daha çok yakıştırıyorum
Ticaretle uğraşanların mesleği yok mu
Ticaret bana göre değil ben maaşıma bakarım
Ticaret riski severim
Avukatligin ticareti :)
Ticarette çok para var
meslek sahibi olmak daha iyi
Meslek Sahibi Olmak İsterim
Hmm ticaret
meslek sahibi olmak daha iyi