Daha önce 6 yıl büyük bir yerde çalışmıştım. Bir süre iş bulamadım. Bulduğum yere girdim, çalıştığım yer küçük 10 çalışan anca var ama çalışanlar da herkes birbiriyle küçük gruplar halinde ve birbirleriyle küsler. Gün içinde sürekli onlara adapte olmaya çalışıyorum, girdiğim günden beri sorunlar çıkıyor sürekli. İş yeri de İK falan da yok, yönetici de iletişim kurulmayan birisi. Sevemedim kısacası ama eşim de ev kira çalışacağız diyor. Emekliliğin var vs diyor ileride. Emekli olmama çok seneler var ama çok mutsuzum işten dolayı. Zaten girdiğim zamandan beri bana işten çıkan işi gösterdi, gitti eğitim falan da yok, yanlış yapınca bağırıyorlar, kızıyorlar falan. Başka iş de bulamadım siz olsanız ne yapardınız?
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aramıza hoş geldin sevgili dostum. Yaşadığın bu uyum süreci ve iş yerindeki iletişim eksikliği seni çok yıpratmış çok iyi anlıyorum. Eşinin maddi kaygıları da çok anlaşılır fakat senin ruh sağlığın her şeyden kıymetli 📚 Sen bir yandan mevcut işinde sınırlarını çizip kendini korumaya çalışırken bir yandan da çaktırmadan yeni iş ilanlarını taramaya başla 🎯 Pes etmek yok, peki senin asıl mesleğin ve uzmanlığın ne üzerineydi ✨