Ben kariyer kadınıyım eşimde zaten bunu biliyordu. Beni böyle kabul ederek evlendi. Ben kendimi işime adayan bir insanım, mesailerimde çok uzun sürebiliyor. Ama eşimin işi çok uzun değil genellikle evde oluyor, onun para kazanması çok daha kolay. Fakat benim fazladan mesai bile yapmam gerekiyor. Bu yüzden çoğunlukla eve gelemiyorum, gelsem de yoruluyorum uzun süredir ilişkide yaşaymadık çünkü eve her tarafım tutulmuş bir şekilde geliyorum, işim benim için önemli. Fakat eşim sürekli "ben mi, iş mi?" diye soruyor. Bırak diyor, bana hiç vakit ayırmıyorsun ilişkiye bile giremiyoruz diyor. Ama işimi bırakırsam ya ileride bir gün boşanırsak, ya da bir şey olursa? O zaman işsiz bir şekilde ortada kalırım. Bırakmak istemediğimi söylediğim zaman da trip atıyor eşim konuşmuyor. Ama o benim kariyer kadını olduğumu bilerek evlendi evet zaman ayıramıyorum ama elimden geldiğince ayırmaya çalışıyorum. İşim gereği çok vaktim olmuyor. Ne yapmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sana kendımden örnek verıcem. Ben bekarım hıc evlenmedım ancak tıcaretle ugraşıyorum ve oldukca yogunum fakat kendımede vakıt ayırıyorum mutlaka. Şimdi yarın öburgun benımle evlenmek ısteyen bırı benım bu yogunlugumu kabul edıp sonradan ya işin ya ben deme hakkı olmaz. Evet evlılık kurumuda önemlı ancak dedıgın gıbı ya 7-8 sonra bır aksılık oldu ayrılmak durumunda kaldınız ya da allah göstermesın esın bır kaza gecırdı vs vs hayat bu senın hıc bır garantin yok. Ancak ortada cocuk falan olma ıhtımalı varsa bellı sure ara verılebılır. Yanı tamamen sana bırakmalı bence. Oku bır suru stres sonra evlen köşede otur falan yanı sen karar vermelısın buna. Benım maddı durumum oldukca ıyı ancak ben esıme ne çalıs nede çalısma demem. Kımse kımsenın karıyerı uzerıne kumar oynamamalı bence dunyanın bınbır halı var bak bır vırus ne hale getırdı hepımızı. Belkı gun gelecek kocanın ıslerı bozulacak sana muhtac kalacak. Fınalde bence asla işini bırakma ısın ucunda karıyerın varsa. Cinsellık kısmına gelırsek , orta yolu bulmanız gereklı evlılıkte cınsellıkte önemlı bence tamam kafa uyumu ruh uyumu fılan ama mutlu bır cınsel hayatta önemlıdır. Yanı en azından benım gıbı lıbıdosu oldukca yuksek bır erkek ıcın cınsel mutlulukta şart evlılıkte konusarak çözersınız herseyı ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
"İleride bir gün boşanırsak" demeniz de enteresan. En ufak olumsuzlukta boşanırız kafası bu...
Ayrıca işiniz yoğunsa ve işten ayrılmak istemiyorsanız başka bir yerde iş arayın. İş kadınıyım, kariyer kadınıyım diyip eşinize, evinize zaman ayırmadan olmaz (Bu erkek için de geçerli). Hayatta her şey iş demek değil. Bunu bilerek evlendi demeniz de yanlış. Anlaşılan siz eşinize gerektiği kadar değer verip sevmiyosunuz.. Böyle devam ettikçe eşiniz sizden uzaklaşır, mutluluğu başkasında arar bir süre sonra. Sizinle hayatı yaşayamadıktan sonra kağıt üstünde evli olmanızın manası nedir?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş konusunda kaygı sıkıntın var anlaşılan ben iş yerine eşimi tercih ederim kariyerde bir yere kadar ileriye dönük, çocuk olduğu zaman bırak eşin halletsin gelir gideriz çokta önemli değil bu konu parayı mezara mı götüreceksin. Bu evlilik zaten böyle giderse büyük sıkıntılara yol açar. Hadi onu geçtim ilişki yaşayamıyoruz dedin hafta sonu tatilinde bile mi çalışıyorsun bunu da geçtim covid19 sürecinde bu kadar yoğun bir şekilde çalışmakta neyin nesiymiş. kusura bakma ama bana biraz kurgulanmış bir soru gibi geliyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılNe iş yaptığını merak ettim her neyse asıl konuya geleyim aslında sana burdan tavsiye vermeye çekiniyorum biraz çünkü eşinle arandaki şey bizi bağlamıyor yanlış yönlendirme halinde vebal almakta istemem ama buraya sorduğuna göre baya moralin bozuk ve ikilemde kalmış gibisin ben bu soruyu kendimi senin yerine koyarak cevap veriyorum birincisi senin nasıl biri olduğunu bilerek evlenen bir insanın daha sonra senden değişmeni, bir şeylerden ödün vermesi çok saçma ve kırıcı ikincisi Allah korusun olabilecek kötü ihtimallere karşı senin her daim dik durabilmen için ekonomik özgürlüğünü kaybetmemen gerek attan inip eşeğe binme durumu olmasın bir kadın olarak maalesef karakter yoksunu erkeklerden olabilecek en ufak şeyde hakaret duymaya meyilliz sonra gün gelirde sen ne işe yarıyorsunki ben yoruluyorum çalışıyorum gibi şeyler duymak seni kahreder o yüzden sen sen ol işini kaybetme derim son olarak ilgilenememe konusuna gelince reddetmemeni tavsiye ederim yorulsan bile bunu belli etmemeye çalış birazcık naz ve cilve ile onu memnun edeceğini düşünüyorum 😉😁
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
66Cevap
+1 yılIşte Gerçekten bu olayı ben hiç mi hiç sevmiyorum yani Bir insana seçim yapmaya zorlamak Ne demek yani bir insan bir gelir çalışacak Yeri gelir eşine de iyi bir eş olacak Yani bunun ya o ya ben diyecek bir şey yok Çok saçma ve gerçekten çok geri kafalı bir tutuşunca bu aynı şuna benzer işte kadın kız nasıl çalışmaz evde oturur çocuk bakar bence Ben bundan Bunu alıyorum yani o çocuk da o zaman bu kafadan birisi Yani eğer bunu söyleyeyim giriyorsa çok rahat bilmiyorum yani Keşke zamanında bu seçime doğru yapsaydın Keşke kariyer yapıp hayatına kimseyi almasaydın
20 Yorumla
+1 yılİş başta yanlış olmuş. Ben olsam evlenmeyi kabul etmezdim ya da işi bırakma şartı ile evlenirdim. Ama eşiniz baştan kabul etmiş. Burada bir sıkıntı var. Bir de eşiniz yeterince kazanıyorsa neden yatıp eşinizin parasını yemezsiniz bilmem. Tabi sizin tercihinizdir. Ben bayanların çalışmasına taraftar değilim. Ama örneğin doktorsunuzdur. İşinizde gerçekten iyisinizdir. Dolayısı ile sağlık sektörünün öneminden dolayı iş saatleriniz bazen uzayabilir. Sürekli mesleğinizi geliştirmeniz gerekir. Evliliğinizde sorun çıkarabilir. Hangi sektördesiniz bilmediğim için daha fazla yorum yapamam.
10 Yorumla
+1 yılEşin olsa da olmasa da böyle bir iş insanı yorar. Yaşayamadığın bir hayat için neden para kazanıyorsun ki?
Normalde bunu erkekler yapar ama bu sefer kadın yapmış. İşi bitince evine gelen, eşini yanında isteyen bir erkek bulduğun için bu kadse rahatsın sanırım.
Neyse adam seni aldatırsa tıpış tıpış ayrılırsın artık.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılyani mesai olayı korkutmuyor değil :) ben her zaman insanların kararlarına saygıdan yanayım. evlilik zaten saçma bir şey başlı başına ve senin bu düşüncelerini evlilikten öncede biliyor olması şu an bencillik yaptığının göstergesi. güzel düzgün bir şekilde konuşarak orta yol bulunabilir diye düşünüyorum. boşanmak veya işi bırakmak çözüm değil. iletişim.
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu tarz durumlarda doğru olan şeyin kariyerine devam etmek olduğunu söylemeyi tercih ederim. Bir insan kaynakları uzmanı olarak düşündüğümde kariyerin insan hayatında ne kadar önem sarfettigini biliyorum. Fakat uzun süreli mesailer sıkıntı olabiliyor. Çalışmayı seviyor olsanizda özel hayatınızı da özenle korumanız şart. Özel hayatın doğru ve düzgün olması çalışan verimi açısından da önemli. Hangi sektörde çalışıyorsunuz pozisyonunuz nedir?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılIkinizde haklısınız ama eşin daha çok haklı. Ilgi olmayan eşi kim ne yapsın bu durumda senim özverili olman gerekecek. Illa çalışmadan olmaz diyorsan başka bir iş bul ya da mesâiler olmamalı... Adam sonuna kadar haklı... Çözüm bulması gerekmem kişi sensin...
10 Yorumla Ya şu erkeklerin ben mi kariyerin mi demeleri ile kadınların ben mi annen mi demesi çok fena kapışır. Neticede işin olduğunu zaten biliyordu bu şekilde olan tek çift değilsiniz. Ömür boyu sürecek de değil bu düzen. Haa tabi eşim beni bu haliyle aldatır mı kuşkusu taşıman da normal çünkü bu tarz adamların kendince bahanesi oluyor bu da. Eş bir gün gidebilir. Ayrılmak ya da ölüm. Ama işin olmayınca en başta kendin için hiçbir şey yapamazsın. Anlayış göstermesi lazım zamanla.
20 Yorumla
+1 yılBu devirde kimseye güvenip iş bırakılmaz. Zaten biliyordu diyorsun. Biliyordu madem ona göre davranmak zorunda. Sana gelecek olursak madem kariyer kadınısın sen neden evleniyosun?Çocuk yapıp yazık etmeyin bari. Gerçi pardon zaten ilişkiye bile girmiyosunuz ona bile vaktiniz yok, başka bir paylaşımınızda yoktur eee neyin evliliği bu? Boşanında bari birbirinize eziyet olmasın herkes hayatına baksın
20 Yorumla
+1 yılben burada bir evlilik göremiyorum... gördüğüm tek şey önceliğini tamamen kariyere adamış ve kafasında sürekli bir boşanma kelimesini dolanan , boşanma korkusu yaşayan bir kadın... siz evliliğinizi zaten bitirmişsiniz kafanızda ve alışkanlık olduğu i,çinde evinize gidip yemek yiiyp yatıyorsunuz ve sonra yine işe yine mesai tekrar ev sonra iş döngüsündesiniz... evliliğinızı siz (sen) çoktan bitirmişsin...
10 YorumlaBu sekilde cekilen cok filim var ve kadinlar hep kariyeri sectigi icin pisman oluyorlar, oncelik her zaman esin olmali.. boyle devam edersn esin seni aldatir.. bir gun eve gelirsen yataginda baska bir kadinla basarsan bilki suclu sensin.. hayali bile kotu.. Yasin ilerladikce sana kanat gercek sene kolliyacak yaninda bir erkek istersin yaninda annen babanda klamadiginda esin sana her zmn yardmci olacak..
00 YorumlaDünyanın binbir türlü hali var. Bugün bırak der yarın para kazanmıyorsun der. Bilemezsin. Dilde kemik yok. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama iş değiştirme imkanın varsa kendini daha az paralayacagın bir iş bulsan belki sen de rahat edersin. Ha diyorsan bu işi seviyorum başka iş de bulamam. Bu yolda devam et.
00 YorumlaTabiki işin ama esine de vakit ayır yani her erkek eve geldiginde hazir yemek eşini gormek ister onun acısından düşünüyorum biraz fazla ilgilenirsen bunu demeyi birakcaktir bir saat gec uyu ilgilen ve isine birakma zaten o ilgilenmediğin icin birak diyo istemedigi icin degil
00 Yorumlaben normalde nafakaya karşıyım ama senin durumunda olan kişilerin alması gerekiyor boşanma anında. gerçi bu tür kocalarında nafaka verecek durumu pek olmaz gibime geliyor. yalnız çalışmak tamamda iş saatlerininde belli olması lazım. akşan 7 oldumu evde olacaksın, hafta sonu evde olacaksın. fazladan mesai olayı yaş orası artık sınırları aşıyor, olay başka boyuta geçiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılNe için çalışıyorsun? Kendine ciddi anlamda bu soruyu sormalısın bence.. kocandam boşanırsam ortada ıssiz kalmayim kafasindaysan bu evliliğin temelinden şüphe ederim.. adam seni istiyor ona vakit ayırmak yerine araya duvar orüyorsun yazık olucak evliliğine, ailene bu gidişle. İnsan birinin değerini onu kaybettiğinde anlar..
kocan , hayat arkadaşın bunu unutma!00 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi böyle bir zorundalikta birakmamali. Kendinize sorun işimde mutlu muyum? Yeterince mutlu degilsem daha guzel şartlarda farkli bir is bulabilir miyim? Veya kendi işimi kurabilir miyim? Beni secim yapmak zorunda birakan bu adami gercekten seviyor muyum? Secimim sadece esim olursa ömür boyu bu yasama katlanabilecek miyim? Bana kalırsa en iyisi orta yolu bulmak ama bunu karsi tarafa oyle yapcam-boyle yapcam demeden. Ortak yolun bulunup yapilmasi, karsi tarafada "senin icin yaptim" denmemesi lazim
00 Yorumla
+1 yılHahah Benim herifte calusma derdi bosandim sevgili yaptim oda her isime burnunu sokmaya kalkti en sonunda kiralik sevgili yaptim fino gibi ben onu kullaniyorum yat diyirum yatiyor kalk diyorum kalkiyor yala dur vs vs en güzelinin bu oldugunu öğrendim bir senedir kiralik sevgiliyle hayatin e kadar güzel oldugunu frkettim isime asima karisan yok canım isterse gözümün önünde degilse yok kaynana akraba derdi yok ne var peki zevk var rahat var bu erkek milletiyle duygusal iliski evlilik vs tamamen hayat kilidi gibi kendini kafese kilitliyormussun ben kurtuldum sende kurtulursun umarım 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen zevkine bakacksn
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamda haklı bir yanda ama sende haklısın bana sorarsan mesaileri iptal et eşinde önemli paranın pek önemi yok onada vakit ayır.
61 Yorumla- +1 yıl
Bu arada boşanmak için evlendiysen boşuna vakit harcama ayrıl işine devam et adama yazık yani üzücü bir durum adamda kendi yolunu bulsun oyalamış gibi oluyor böyle.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Şimdi bu iş yorgunluğunda ilişkiye girmemen belli bir süre sonra şüphe duymaya meydan bırakacak. Çünkü sürekli bir bahane şeytanını vesvesesiyle daha da karmaşık bir hala alacak. Bence ilişkide yok demezsen fazla uzamaz bu konu.
Şahsi düşüncem bu yönde10 Yorumla
+1 yılişim işim diyorsanız evlenmeyin abi kocan elbette ilgi isteyecek ne sanıyosunuz evliliği aynı evde iki farklı yaşam mı?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgünde kaç saat çalışıyorsun? ben asgari 12 saat çalışıyorum. eve gelip yemek yapıyorum. sadece temizlik konusunda destek alıyorum... çok yoruluyorum gerçekten. gene de eşime zaman ayırıyorum. eşinin haklı olduğu noktalar ver. sen zaten haklısın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. kadının çalışmasını her zman desteklerim ama aşırı olursa kesinlikle karşı çıkarım.
eşinin yerinde olsam bende istemezdim ve daha rahat çalışabileceğin bir işe geçiş yapmanı isterdim. eger bu yougunluk kısa bir süre icinse katlanirim 👍00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılişini çok seviyorsan eşinle de aranı yakın tut ki cinsellik yaşayamadığınızda işine bulaşmasın canım bu hayatın parçası bizde onu o da bizi memnun etmek zorunda o da seni memnun etmeseydi sende onu sorgular ya da yargılardın
00 Yorumla
+1 yılKocan da hakli madem evlilik icin müsait değilsin zaman ayıramıyorsun niye evleniyorsun ki. Ilerde tekrar işe girersin lazim olursa yoksa böyle evlilk olmaz
10 Yorumla
+1 yılÖnceliğin eşin olması gerekiyor ilişkiye bile giremiyoruz diyosun evlilik bunun için var bence cinsel yaşam bir ihtiyaç kadın için de erkek için de eşim para kazanıyor diyosun işinden çık eşine sahip çık sonradan aldatılmanı istemem evliligini kurtarmalısın kimse bekar hayatı yaşanılan bir evlilik istemez böyle olacağını bilseydi evlenmezdi seninle evlenmiş seni tercih etmiş ikinizede ihtiyaçlarınızı karşılamak düşer👍😊
15 Yorumla- +1 yıl
Evlimsn sen
- +1 yıl
Hayır evli değilim
- +1 yıl
Yaş 29 olunca öylesindir sanmştm
- +1 yıl
Bende aynı durumdan müzdaribim işime çok düşkünüm o yüzden evliliğim iyi gitmez eşimle ilgilenemem diye evlenmedim malesef nasip kısmet işleri napalım
- +1 yıl
İnşallah olur o zamn
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mesaiye kalmıyacaksın o zaman 🙂evlisin ve sorumlulukların var eşin de gidip 12-1 de eve girse kötü olur bu iş yerini sen mi kurtarcaksın
20 Yorumla
+1 yılYalnızlığında her an her saniye mutluluk getirmediğini düşürsek orta yolu bulmak bulamıyorsan yorgunda olsan eşinle ilgilenmek zorundasın, bir yerden sonra ilgisizlik canına tak eder ve o bitirmek isteyebilir bunu istermiydin her seçeneği düşün bence.
00 Yorumla
+1 yıl1 kadinin kendi ekenomik özgürlüğü nun bulunmasi çok güzel bişey size tafsiyem çok para kazanmak için çok zaman harcamayin dengelemeye çalişin Erkek eyer gücün kendinde oldunu hiseder ya da düşünürse ilişkiniz çok daha zorlu geçer. İşi birakir saniz onun için yaptiniz bu fedakarlik 2 nizinde omuzuna yük olur acaba ile yaşar ve bunu istemsiz ce de olsa eşinize yansitirsiniz oyüzden ilk çözüm denge kurmaya çalişin sonrasinda 2 çözüm gerekirse allah yardimciniz olsun.
00 Yorumla
+1 yılBurdakilerin saçma yorumlarına göre böyle önemli konularda karar verme bence. Buradakilerin umrunda mı senin ailen, işin, eşin sanki. Hepsi bir keseden sallıyor oturduğu yerden.
00 Yorumla
+1 yılİşinin tüm zamanını alması seni de rahatsız ediyorsa başka bir iş bulmaya çalış tamamen bırakma ama eşin bunu da kabul etmiyor tüm zamanını ona ayırmanı istiyorsa işini değil eşini bırak. Bir kimseye maddi olarak bağlı olmak çoğu zaman insana kendi benliğini kaybettirir ve eşinin senden bunu istemesi bencillik ve egodan fazlası olamaz.
00 Yorumla
+1 yılsana en fazla fayda sağlayacağını düşündüğün şeyi seçmelisin. eşin mi işin mi? kariyerin seni asla bırakmaz, asla aşağı çekmez sen yükselmek istedikçe yükselebilirsin. ama eşin? asla aranızın bolmasında en ufak bir faktör bile olmak istemem ama önemli bir konu iyi düşün bence :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. ver biraz gecer bu tripler. isin isim diye bukadar turturma yakinda herifi baskasi rahatlatacak. biraz adama zaman ayir isini yine yap ama yirtma kendini. hic bir patrona degmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. elinden geldigince az calismaya calis sakın isi birakma cunku bunun pek bir artisi yok daha cok eksisi var bence ne kadar yorulsan bile kendini zorla ve esine vakit ayir ne isini birak nede esini
00 Yorumla
+1 yılAsla yanii bir kadin kendi ayaklari uzerinde durmali ve kendine ait bir geliri olmali.. o zmn esin calismani istemiyosa aylık 5 milyar versin sende evinde otur hem de aylik para yatirsin
00 Yorumla
+1 yılKariyer kadını hoş bir tabir değil aynı zamanda eşsin ve sorumluluğun var bu hayatta risk almak zorundasınız. Mesleğin var mı var boşanırsan mesleğini yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılFazla mesaiye kalmanı gerektirmeyecek, yükü daha hafif bir iş bul bence. Eşine vakit ayırmak da önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir işte çalışıyorsun? Çalışma şartları daha uygun bir iş bulabilirsin. Bu sayede boş zamanında daha fazla olur.
10 Yorumla İşi bırakman ilişkin açısından daha iyi olur sanırım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIşini değiştirme imkanin varsa isini degis ya da mesaileri iptal et ama kendimi yerine koyuyorum işimi birakmak yapacağım son şey bile olamaz. Kendi parani kazanmak ve harcamak ne demek bunu iyi bilirsin. Kocana muhtaç olma sakın
00 Yorumla
+1 yılBenim isimde senin isin gibi cok agirdi ve gec gelirdim. Sana tavsiyem esinle konus orta yolu bulun ama kesinlikle isini birakma
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ama kesinlikle işini bırakma. İşin senin dayanağın. Eşin seni çok seviyorsa işinin senin için önemini bilir
00 Yorumlaboşanırsaka girmişsen bu iş bitmiştir ki özeldeysen eğer zaten boşansan bile iş bulursun deneyiminden millet seni kapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sen işi o seni bırakıp giderse korkusuyla bırakmıyorsan emin ol bir müddet sonra böyle bir derdin olmayacak
00 YorumlaEşin iyi kazaniyorsa sen niye kendini mesai ile zorluyorsun ki normal mesai saatleri icinde calis evine git.
00 YorumlaBütün bunları hesap etmeliydiniz. Kadın hiçbir zaman erkekten fazla çalışmamalı. Yarın bir gün aldattığını öğrenirsen ona kızma
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle işini bırakma. Asla ve mutlaka bu videoyu izle. Lütfen
https://youtu. be/7khvquwFW4A
🌺02 Yorumla- +1 yıl
Şimdi oldu ☺️🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılEn baştan konuşup belirlemek lâzım bu tür şeyleri , sonradan fikir değiştirmek işte böyle zorlaştırıyor hayatı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılKendine vakit ayır insan işine eşinden değil kendinden fazla vakit ayırırmı ya ilk önce kendine ii bak eşini zaten mutlu edersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarımla sevişmeyeceksem, oturup oynamayacaksam, sinema, yürüyüş VS ya da ne bileyim bir bankta oturup iki çekirdek çitletmeyeceksem hepsini sektir et akşam eve gelince oturup tatlı tatlı iki kelam etmeyeceksem sokarım öyle evliliğe.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye giremiyoruz diyorsun... Bu şekilde sürdürülebilir bir evlilik olmaz... Birbirinize değer vermeniz gerekiyor... Seni anlıyorum; her ihtimale karşı geleceğini düşünüyorsun ama evliliğini de düşünmelisin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAga sende haklısın ama böyle giderse boşanacaksınız zaten, farklı bir işyerine geçsen olmazmı
10 Yorumla Çalışan para kazanan bayan el üstünde tutulmaldıır. Çünkü üreten ve çabalayan insandır.
Bence ailenin önüne gecirme mesleğini ama mesleğini bırakma10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kabul ettiyse köprüyü geçerken at değiştirmek olmaz. Ama ilişkiye girmelisin adamla.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Mesai yapma Bende olsam İstemem hayat kısa insan kendi özel hayatına da vakit ayırmalı
00 YorumlaBen olsam bu diretmeyi kabul etmem kusura bakmAsın hem bu şekilde kabul edip hem yan çizemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence yeni bir iş bul. Tamam çalış ama daha hafif şartları olsun. Çünkü evlilikte ilişkiye girememek erkek açısından sıkıntı. Bak ben boşanmak üzereyim sırf ilişki azlığından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu gemi böyle yürümez.. Bir şekilde orta yolu bulmanız gerekecek.. Eşinize biraz daha vakit ayırmanız gerek.. sonucta evlilik bu ya ev arkadaşı değilsiniz ki..
00 Yorumla
+1 yılEğer kendini ve işini düşünüyorsan boşan. Ama evliliğini ve eşini düşünüyorsan ayrıl bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılMesaiye kalma en azından birlikte vakit gecirmek hakkiniz
00 Yorumla İşini kimse için bırakma. O seni öyle tanıdı ve bildi, değiştirmesine izin verme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirgün başkasıyla giderse şaşırma. bu durum da var.
00 Yorumla - Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem