Ben yabancı bir firmada çalışıyorum ve yılda bir kaç kez ülke değiştirmem gerekiyor ama evlendikten sonra patronumla konuşup pozisyonuma başkasının devredilmesini istedim böylelikle senede sadece bir kez çıkıyorum. Bu sene de bir ay Almanya’da kalacağım eşim evlenmeden önce işimi biliyordu konuştuk senede artık bir kez çıkacağımı da söyledim problem etmedi. Şimdi ise işimi bırakmamı istiyor. İşimi bırakamam çünkü ortamından, maaşından ve haklarımdan çok memnunum Türkiye’de aynı pozisyonda aynı şartlarda iş bulamam. Şimdiyse ya ben ya işin diyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani durumu bildiği halde böyle tepkiler vermesi normal değil açıkçası ama tabii sizden de çok uzun süre uzak kalmak istemiyor.
Bu durumda bulunmak gerçekten zor olmalı. İş ve aile arasında bir denge kurmak her zaman kolay değildir. İşte size yardımcı olabilecek bazı adımlar:
1. Açık iletişim: Eşinizle düşüncelerinizi ve duygularınızı açık bir şekilde paylaşın. Onun endişelerini anlamaya çalışın ve kendi ihtiyaçlarınıza da dikkat çekin. Açık ve dürüst iletişim, her iki tarafın da duygusal ihtiyaçlarını anlamasına ve anlaşmazlıkları çözmesine yardımcı olabilir.
2. Ortak çözüm bulma: Eşinizle birlikte tarafların ihtiyaçlarını karşılayabilecek ortak bir çözüm bulmaya çalışın. Belki esnek çalışma düzenleri, uzaktan çalışma imkanları veya kısa süreli iş seyahatleri gibi seçenekler değerlendirilebilir. Birlikte her iki tarafın da ihtiyaçlarını karşılayacak bir anlaşma yapmak önemlidir.
3. Profesyonel destek: Bir aile terapisti veya danışmanı ile görüşmek, iş ve aile arasındaki dengeyi kurmada size yardımcı olabilir. Bir uzmanın bakış açısından faydalanarak, daha sağlıklı bir iletişim ve ortak kararlar alabilirsiniz.
4. İşinizi koruma: Eğer işinizde mutlu ve memnunsanız, bu pozisyonu korumak istemeniz anlaşılabilir bir durumdur. Kendi kariyer hedeflerinizi ve işinizi devam ettirme isteğinizi eşinizle paylaşın. Belki daha uzlaşmacı bir çözüm bulunabilir.
5. Kendi ihtiyaçlarınızı gözden geçirin: Kendi mutluluğunuz ve kariyer hedeflerinizi göz ardı etmeden, eşinizle birlikte karşılıklı saygı ve anlayış içinde bu durumu ele almalısınız.
Bu konuda Empati olduğum için sizin ve eşinizin tüm ihtiyaçlarını anlamak ve denge sağlamak zor olabilir. Ancak, açık iletişim, ortak çözüm bulma ve gerektiğinde uzman desteği alarak bu durumu ele alabilirsiniz. Umarım durumunuz için en iyi çözümü bulabilir ve karşılıklı mutlu bir denge kurabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burada hata eşinde diye düşünüyorum. Seninle işini bilerek evlenmiş. Üstelik sen yurt dışı iş seyahatlerini azaltmışsın. Buna memnun olması gerekirken seni kısıtlamaya çalışması bir yana. Bir de "ya işin, ya ben" diyerek seni bir çıkmaza sokması çok bencilce ve çok saygısızca. Sen ise ondan ayrılmayı düşünmüyorsun bile. Bu haksızlık. Bu durumu tekrar tekrar konuşmalısın. Bir orta yol bulunmalı. Sakın isteğini kabul edip işinden ayrılma. Bu hayatının hatası olur. Çünkü, her ne kadar seni seviyor görünüyorsa da, sana bu resti çeken bir eş, bundan sonraki süreçte başka hatalar da yapabilir ve sen eğer bunu kabul edersen her isteğini kabul etmek zorunda kalacaksın. Etmezsen ne olacak? Artık seni ayakta tutan bir işin de olmayacak. Eşinin seni sevdiğine inansam da, seven insanın saygı göstermesi gerektiğine de inanıyorum. Senin kararlarına saygı duymak zorunda. İster beğensin, ister beğenmesin.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir yorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
35Cevap
Eşinizde sevdiğinden yapıyor uzak kalmak istemiyor tamam ya iş ya ben demesi komik olmuş ama yapacak bir şey yok. Ne eşinizden ne işinizden vazgeçin akıllı ve makul bir insansınız kalbinizin sesini dinleyin. Seven sevildiğiniz insan bulmak zor. Umarım istediğiniz gibi olur her şey
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok güzel bir yorum
- +1 yıl
Evli değilim ama evlilikte bazı konularda ipi sert tutmamak gerekli diye düşünüyorum, ip esnek olmali ki yıpranma ya da tamamen kopmasın diye
Rica ederim ne demek iyi çalışmalar.
Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Onun dediğini yaparsan pismanlık duyacağın kesin sevdiğin ortamda bir kariyerw sahipsin ben senin yerin de olsam ondan ayrılırdım çünkü böyle olunca ister istemez onun eline bakacaksın para isteme olarak bir şey alacak olsan vs vs konu sadece para da değil sen bunu yapınca mutlu olabilecekmisin
15 Yorumla
Soran+1 yılEşimi de seviyorum bir seçim yapmak değil ara bulmak istiyorum
- +1 yıl
Onun sana biraz güvensizliği var gibi 1 ay çok demiş ama bu bir iş sonuçta yapabileceğin de bir şey yok müdürüne gidipde kaç kere benim yerime başkası gitse veya baksa olmaz mı diyeceksin ki kendini de zora sokacaksın eşin nasıl biridir bilemem ilişkinizi vs ama böyle yapmamalı bence
Soran+1 yılÖyle bir durum yok yorumları okuyun bu kişi böyle bir algı yaymak istiyor size de hemen galeyana gelmediğiniz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Kocası bile artık işi bırak demiş. Adam da şüpheye kapılmış. Harbiden bu feministlik ve para hırsı evlilik düşmanı. Bu tür kadinlardan uzak durmak gerekir hayır gelmez. Yuva da yıkarlar çocuk da yapmazlar.
+1 yılSeninle bu yola başlarken işimin ne olduğunu biliyordun, hayatım boyunca senden destek beklerken neden bana köstek olup hayatımızı zindan etmeye çalışıyorsun ki diyebilirsin. Evlilik hayat paylaşmaktır, karşındakinin hayatına müdahale edip onu değiştirmek değil. Benim eşim bu durumda olsaydı, bende işimi ona göre ayarlamaya çalışırdım. Ortak bir yolunu bulmaya çalışırdık, eğer olduramayacağımızı bilseydim de bu yola baş koymazdık. Kimi insanların eşleri tırcı, kaptan, pilot olabiliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Ülkeden memnun değilsen eşinide al uzun süredir kaldığın herhangi bir ülkeye yerleşin bulaşıkçı olsanız trden iyi geçinirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılCevap için teşekkürler ama soru o değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDişiliğini kullanıp eşini ikna edebilecek kapasitede birisin konuşma tarzından belli sert cevap yerine sakin cevap verdikçe alışır bence ama adam seviyor seni uzak kalınca rahatsız oluyor normal
10 Yorumla
+1 yılişini bırakma derim çocukta yok anladığım kadarıyla işi bırakırsın sonra adam karının işi de yok avucumda iyice düşünür başkalarına daha çok meyleder eğer ortada çocuk yoksa asla bırakma sırf sen çalışıyosun die seni bırakcaksa sırf çalışmak için sende onu bırakabilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
@kızılsaçççç güzel yorum
- +1 yıl
Profilinizde ki görsel karadeniz'in neresine ait
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılİşini kaybetme kolayı bulursun senin ozgurluk alanini kızıyor isten çıktın daha sonra bosansan esin maaini mi verecek sakin ne olursa. olsun o zaman bosanalim. de seviyorsa musade edecek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılEşin hatalı bence işinden vazgeçme erkeklere güven olmuyor işinden niye olasın ki başta konuşmuşsunuz bu konuyu zaten şimdi niye kıvırıyor işini kariyerini asla bırakma 🙋♀️
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba şartların iyiyse ve eşinde bu durumu bilip seninle evlenmeyi kabul ettiyse değişmemesi gerekiyor başka bir sıkıntı ve düşüncesi içinde olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılEşinin garantisi var mı? Akıllı bir kadın olduğunu dusunuyorum... Kariyerin daha önemli. Yanındakine güvenerek adım atmamalisin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Eşin seni kıskanmaktan çok kompleks yapmaya başlamış gibi.
20 Yorumla
+1 yılİşini seçmelisin
Şöyle düşün yarın öbür gün ayrıldığında sana bakacak kişi eşin değiş işin20 Yorumla
+1 yılİşinden vazgeçme ona açıkca bunu bilerek kabul ettiğini söyleyin
321 Yorumla- +1 yıl
Eşi rahatsız olmuş Hans'lardan. Eşini seviyorsa işini bırakır
Soran+1 yıl@Wayne_Jenkins manipüle deniyor senin taktiğe 15 yaşında olsak yerdik
- +1 yıl
Eşi ya iş ya ben derse ne olacak? Hayat arkadaşını bırakıp parayı tercih edecek halı yok. Gerçi TC kızı paragöz olur
- +1 yıl
Neden sevgiyi terazi niyetine kullanıyorsunuz anlamıyorum beni seviyorsan işini bırak beni seviyorsan bunu yapma şunu yapma hayat müşterek bu kadın işini bıraksa bir daha bu iş bulma imkanı sıfır bulsa bile sıfırdan başlıcak batık Türkiye'desiniz aklınızı başınıza alın kimse pozisyon değiştiremez kolay kolay ayrıca kocası bilerek evlenmiş şimdide tamamen kendine muhtaç etmek içinde işini bırak diyor hayata her zaman a ve b planı olmalı kadının ya adam onu aldatırsa bu kadın nasıl korucak kendini !
- +1 yıl
TC erkeklerinde kadın düşmanı olur ataerkil düşüncede olur kadın katilleri olur olurda oluyor
- +1 yıl
@uyuyamiyan_kus ya Almanya'da abla Hanslara kendini tokmaklatıyorsa? Adama şüphe düşmüş bir kere. Mutlu evliliği dağıtmanın anlamı yok.
Soran+1 yıl@Wayne_Jenkins felaket toksiksin sorumdan çık bence sana pas yok
- +1 yıl
O zaman evlenmeseydi güven duyucağı bir kadınla olmalıydı ya da güven duymuyorsa evlenmemelidir saçmalıktır güvenin olmadığı yerde ilişki diye bir şey yoktur
- +1 yıl
Güvendiğin dağlara kar yağarmış diye atalarımız boşuna söylememiş. Ayy bir hata oldu patronum veya hansla yattım. Çok iyi biriydi asla o niyette degildi ama yaptık bir hata derler.
- +1 yıl
Yahu senin ve senin zihniyetinde ki erkeklerden midem bulanıyor gerçekten bak hayatta her şey olabilir ama şerefli ve namusluda olabilir günümüzde zor değil nice insanlar var namuslu bu düşünceler vesvese çok fazlası hastalıktır insan eşine güven duymalı insan hayata bo-ktan insanlar var diye dünyadaki her insan kötü olucak diye bir şey yok ki hayat bu elden ayaktan düşmek var namerde muhtaç olmak var nice erkeklere eşleri bakıyor çalışıp getirip kocasına bakan var gerçekten var o yüzden ucmayin o kadar
Soran+1 yılBence cevap yazma onun amacı başka
- +1 yıl
Haklısın gerçekten doğru söylüyorsun bu tür zihniyetler belidir görüşü sığ düşünceleri ile insanları zehirlemeye çok severler...
- +1 yıl
Erkek dediğin karısının parasını yemez. Limon portakal satar yine evine bakar. Biz neler neler duyuyoruz. Boşanma oranları arttı. Sebebi kadınların aldatması aga
- +1 yıl
Aynen kanka bu yüzden boşanmalar arttı aile yapıları yıpranıyor
- +1 yıl
Kadın düşmanı engelliyorum seni düşüncelerini kendine sakla engelsiz engelli düşüncelerin seni engelliyor herşeyden siz erkekler ise gökten inme melaike değil mi kanatlarınızı kadınlar kopardı onun yerine boynuz takmışlar gibi konuşuyorsun harbi sinirimi bozuyorsun
Soran+1 yılSorun şu ki bu ve türevi insanlar aynen nefret ettiği şeyleri yapmaya çok meyilliler psikoloji o şekilde söylüyor. Adamın korkusu da kendisi gibi birini bulmak
- +1 yıl
Aynen öyle oluyor mallesef ne yaparsak yapalım degistremiyoruz bu algıyı mallesef
- +1 yıl
Malasef buna benzer erkek müsveddesi cahil yobaz kesim bir hayli fazla siz boş verin onu bunu eşin önceden bilip kabul etmesi şimdi ise bahaneler yaratması buraya yorum yazan yobaz kişilerden farkının kalmadığını gösteriyor
Soran+1 yıl@birneviterapi diğerlerinin yorumlarına da eşini aldatıyor yazmış hasta adam 😂
- +1 yıl
Bir insan kafada kurmasın aslında bu kişi takık rahatsız Anksiyete bozukluğu olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yıl@birneviterapi OKB direkt
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmıcaksın tabi niye ayrılasın ayakların üstünde durman lazım
10 Yorumla kocanın kaşıntısı tutumuş
birini tutup kaşıtman lazım10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç eş daha ne istiyorsun yaa :) bence kıskanması iyi bu iş durumunu güzel bir dille anlat
013 Yorumla
Soran+1 yılKıskanç olunacak bir durum yok
- +1 yıl
Ama olabilir senden ayrı seni görmüyor özlüyor seni düşünüyor sen oradayken demek ki seviyor yaaa diyorsan ki bu durum öyle değil beni istemiyor birşeyleri başarmamı çekemiyor beni değerli hissettiren şeyleri istemiyor sorun o zaman olur
Soran+1 yılBen de elbette onu özleyeceğim hatta beraber gitme teklifinde bulundum iş yeri izin veriyor vizeye kadar hallediyor. Bunu da kabul etmedi
- +1 yıl
Hımmm o zaman saçma ben kıskansam bende izin vermem ama gel desin uçarım yanında :) senin ondan başarılı olmanı çekemiyor olabilir mi
Soran+1 yılSanmıyorum o da çok başarılı bir adam
- +1 yıl
Anladım sorun ne peki sence bunda bu kadar ısrar etmesinin sebebi çok mu seviyor seni özlüyor
Soran+1 yılBir ay uzun diyor o kadar
- +1 yıl
Evet yaaa bir ay ne yapsın adam uzun tabi kuruyup kalır adam 😂 enişteye sabir diliyorum 🙈 ama güzel de olur özlem olur değer anlaşılır bir yandan
- +1 yıl
Yanlış bir şey mı dedim
Soran+1 yılBir ay nedir ki bak ayın ortasına geldik
- +1 yıl
Sen şimdi ayrı mısın ondan yani :)
- +1 yıl
1 ay kısa bir zaman ama erkek ister sonuçta evli bir adam daha çok ister ateşli ve güzel bir birliktelik varsa ;) yani libido yüksekse değilse zaten sana git gelme der ahahah :)
- +1 yıl
Sıkıntı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende haklısın başta kabul etmiş, ama eşinde kısmen haklı bir ay gurbete gidiyorsun yalnız başına
10 YorumlaKariyerin bir gün seni terketmez ama eşin edebilir bence kariyerini bırakma! Kariyerini geleceğini bir sabah erkeğin kalkıp kafasını karışık durumda seni terketmeyi düşünebilir kariyerin bırakmaz
10 Yorumla
+1 yılGönlün ne istiyorsa onu dinle yapıcı olmalı insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin gerekçesi ne?
113 Yorumla
Soran+1 yılUzakmış 1 ayda fazlaymış
Cevap sahibi+1 yılHaksız değil. Seni de anlıyorum. Ama yaklaşma yöntemin yanlış. Şu yorumlara bak. İnsanın hayat arkadaşı ile eşini kıyaslayanlar olmuş. Eşin başka iş bul demek istiyor. Veya o senin yanına gelebilirse gelsin. Vs vs. Gerçekten akıllı insan yuvası için isterse bir şekilde çözüm bulur. Ama aptal mısın ya hayatım biz bunu konuştuk bu işi bırakamam idare gibi cümleler kurarsan evliliğinde sorun yaşarsın. Nasıl çözelim peki? Soruna güzel yanıtlar ara.
Soran+1 yılEşime asla hakaret edecek bir insan değilim. Yorumlardaki tabii ki her şeyi denemeyeceğim. Oldurma gayretin olmasa direkt evlilik işine girişmezdim. Eşimin de bu gayret içerisinde olmasını istiyorum. Yanımda eşimi bu iş ziyaretinde götürebiliyorum bir ev tahsis ediyorlar ama mesela eşim bunu da reddediyor. Çözümden çok bunu maalesef bir nevi kim kazanacak oyununa çevirdi.
Cevap sahibi+1 yılHımm o zaman yanlış tabi. Bilmiyorum eşinin işi ne? Ya da neden gelmek istemiyor. Ayrıca patronundan çok bahsediyorsan kıskanmış olabilir. Veya yırt dışı ve bir ay. Ve her yıl. Çocuk olsa sorun olur. Veya aldatma endişesi taşıyor olabilir. Veya baş kandıran bir yapın varsa erkek işin pahasına sana baskın gelmek isteyebilir.
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Soran+1 yılPatronum kadın. Eşim de başarılı bir adam özgüvensiz ya da bana güveni olmayan bir adam da değil bilemiyorum neden böyle yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılBen sana söyledim işte. Genel de uzun iş seyahatleri sıkıntılı bitiyor erkekler için. Oda tersini düşünüyor olabilir.
Soran+1 yılHay Allah
Cevap sahibi+1 yılBak gerçekten. Ve dediğim gibi çocuk olsa oda ayrı zor. Bu uzun vade de böyle gitmez demek istiyor olabilir.
Soran+1 yılÇocuk olunca da işe devam edeceğim pek çok çalışan kadın var. Annelik iznimi üç seneye kadar kullanacağım zaten hani dedim ya haklarımı vs seviyorum diye inan Türk firmaları anne olsam ikinci ay iş yerinde geri istiyor
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Bizde eşimle bu tarz bir problemi çok yaşadık. Biraz konuşmak ister misin?
Soran+1 yılHayır özelden neden konuşayım
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin
+1 yılBence bırakmak kocanı ikna et.
12 Yorumla- +1 yıl
Bırakma !
- +1 yıl
İkna edemez misin
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Koca bulmak bence daha kolay olur işi bırakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbiliyorsa daha önce şuanda bir şey söyleyemez
00 Yorumla
+1 yılbence giderken eşini de götür
00 YorumlaBorsa kaplanını mi takip ediyor
00 Yorumla
+1 yılHala bir patronun var
00 YorumlaEşini dinleme sana karışamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılisini ne degistir ne birak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılbırakma derim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İşin neydi
01 Yorumla
Soran+1 yılPazarlama uzmanıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşini ikna etmelisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılışını sec
00 Yorumla
+1 yılSonu ayrılık bu işlerin..
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Yani empati yapın Almanya'ya gidip 1. ay kalan kocanız var ne hissedersinz?
Soran+1 yılOnu da çağırdım zaten
Ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Olmaz ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşin tutarsız biri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen eşini değiştir 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBegenmiyorsa o ayrilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşim de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinin isteği daha önemli bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılKariyer mi onemli eşin mi