Eşim işimi bırakmam için baskı yapıyor kendi maaşının yeterli olduğunu işe giderek sadece kendimi yorduğumu söylüyor eşim rus ve işimi bırakıp birlikte rusyaya yerleşmemizi söylüyor ailem gitme diyor zaten evlenmemizede pek sıcak bakmamışlardı kararsız kaldım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eşim Türkiye'de ne iş yapıyor ve Rusya'ya gidince sen çalışabilecek misin
Eşim yazılım mühendisi gidersek ben çalışamam
Yani Rusya'da iş bulabilirsin sen de orada dil öğrenirsin ancak yazılımcılar Rusça'da çok para kazanamazlar diye düşünüyorum neden Rusya'ya gitmek istiyor Hem soğuk
Yazılımcıların iş bulma ve maaş konusunda sıkıntısı yok orada daha rahat olacağımızı düşünüyor
Sen kaç yaşındasın Ne iş yapıyorsun
29 tarih öğretmeniyim
Yani kamuda mı çalışıyorsun özelde mi
Kamu
Yani Öncelikle işini bırakırken Ücretsiz izin al kadrolu değilsen önce kadroya geçmeyi bekle sonra da bir yıllık Ücretsiz izin hakkını kullan bir dene Olursa olur olmazsa geri dönersin işine devam edersin
Hayatını tamamen tek kişiye bağlamak demek bu. Bence böyle bir şey yapmamalısın. Kimse yapmamalı.
Bende çok kararsızım
Ekonomik özgürlüğünü kaybetmek demek bu ve şimdiye kadar böyle yaşayan biri için çok daha zor olacak. Parayı o kazanacağı için para hakkında söz sahibi olacak ama senin kazandığın para için hiçbir şey diyemez.
Öyle sıkıntılı cimri bir insan değil cömert birisi o konuda sıkıntı yaşamayız ama işimi bırakmakta çok zor geliyor kararsız kaldım
Aslında konu cimrilik değil burada. En ufak bir tartışmada o senin onun kazandığı parayıharcadığını düşünecek. Sen de onun için her şeyi bırakıp gittiğin için onu suçlayacaksın. Eğer çalışsaydım böyle olmazdı falan diyeceksin.
Para konusunda sıkıntı çıkaracak birisi değil uzun süredir birlikteyiz ikimizde parayı çok önemseyen insanlar değiliz eşim biraz fazla korumacı bu yüzden iş konusunda sıkıntı çıkarıyor en son bir tane öğrencim not için beni tehdit etmişti o yüzden işi bırakmam konusunda çok kavga etmiştik velilerinde gece yarısı aramasından rahatsız oluyor
Ben olsam bile dk durmam zor şartlarda çalışıyorum
Bende çok kararsızım siz ne iş yapıyorsunuz
Doktorum siz
Doktorluk gerçekten zor bir meslek çok saygı duyarım doktorlara ben tarih öğretmeniyim
Ekonomik ögürlüğünü asla bırakma.
Bırakırsan degern kalmz ama
Onemli olan senin ne istediğin ve düşündüğün
Meslegin nedir
Ben öğretmenim
Hmm branş ne
Tarih
Kaç yıldir yapıyorsun
6
Neden istiyor ki saçma cünkü kariyerin var
Veliler ve öğrenciler ile çok problem yaşadım kimden ne çıkacağı belli olmuyor not için tehdit eden öğrenci bile gördüm ayrıca düşük tansiyon problemim var o yüzden işi bırakmamı istiyor
O zaman haklı
Haklı olsada insanın mesleğini bırakması gerçekten çok zor bir şey kararsız kaldım
Evet ama bir de şoyle düşün sağlık sorunun nedeniyle oluyor internetten yaparsın instadan falan
Karar sizin :)
Bırakma yaa