Şehirlerarası otobüs firmasında çalışmış muavin varsa bazı sorularımda bana yardımcı olabilir mi?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
cins cins insanlar olmasa beni zorlayan bi meslek değil asla. ha bi de bi çalıştığım firma otobüs çöplerini zorla yol kenarlarına döktürüyodu buna uyuz olduğum için bırakmıştım o firmayı gereksiz bilgi ama söyliyim dedim
Yine de kötü olmuş tabi ama asıl soruma geleyim 17 yaşındaki biri internetten veya yazıhaneden bilet alarak tek başına yolculuk yapabiliyor mu
ben de bu mesleğe falan giricek tanıdığın var ondan soruyosun sandım xhshxhxh neyse cevabına geleyim 12 yaş üstü herkes özgürce bilet alabiliyor da neden soruyorsun evden dalan kaçmayacaksın umarım vebalini alamam…
Yok allah korusun wğepwğdğsd kaçmayacağım evden falan görmem gereken biri var...
Hakkını helal ettt
helal olsun da bana ömrü hayatın boyunca yere çöp atmayacağına söz ver o zaman sende dyshxhsndj
Zaten çok dikkat eden biriyim merak etme ama sözüm olsun
süpersin
Bu konuda kesiniz dimi 12 yaş üstü bilet alabiliyor yazıhanedeki insanlar sıkıntı çıkarır bide kalırım ortada bu arada Pamukkale turizmle gitmeyi düşünüyorum hep ondan baktım çünkü en fazla memnuniyet onda
yapacaklari sey en fazla aileni arayip haberleri var mi diye onay almak olur bu senin icin problem mi?
Problem
hangi sehir olduguna gore de degisir de son zamanlarda aileden onay alma muhabettine dikkat etmeye basladilar gidis mesafene gore de degisir
Bakalım olursa olur ya beynim yoruldu artık düşünmekten
mesela kocaelide belediyenin ulaşım ağı çok iyi İstanbul'a sakaryaya falan giden otobüsler var direkt binilip gidilebiliyo öyle olsa iyiydi
Kocaeliden gitcem 4-5 saatlik mesafe olan yere çok sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ya
pamukkale bu konuda gicik bi firma diye biliyorum. kamil koc falan daha rahat diye duymustum
Teşekkür ederim
rica ederim iyi yolculuklar şimdiden
Günlük 5 bin kazansa yinede yapılmaz bir meslek
17 yaşındaki biri internetten veya yazıhaneden bilet alarak tek başına yolculuk edebilir mi
Para için 5 yaşındaki çocuga bile bilet satarlar sen ne diyorsun
Şaka yapıyorsun ya bu kadar düşmüş olamazlar tabi ama işime gelir tabi ki
Ben seni arabayla istediğin yerden aldırıp istediğin yere bıraktırıyım
Ne alaka
Otobüse tc falan veriliyor şak diye ailen bulur senin s1k1şmeye gittiğini
Ne iğrenç insansın aklınız fikriniz o olmuş terbiyesiz
Çalıştım iyi değil
Biliyorsundur belki 17 yaşındaki biri bilet alarak tek başına seyahat edebilir mi
Eder elbette ama bilgilerin alınır
Bilgi önemli değil ama bilgiden kastın ne
Beğeneyim mi gelir misin
Anlamadım
Soruyu beğeneyim mi
Olur
Beğendim
Eee
Ne yapmam lazım bilmiyorum ki soruyu sorup gitcem zaten..
Şehir neresi
Abi benim sorum muavinlik yapmak falan değil benim sorum 17 yaşındaki birisi internetten yazıhaneden bilet alarak tek başına yolculuk yapabiliyor mu
Artısı yok
Artısını sormayacağım zaten 17 yaşındaki biri tek başına yazıhaneden veya internetten bilet alarak yolculuk yapabilir mi
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç kardeşim, muavinlik yollarda hayatı tanımak ve insan sarrafı olmak adına büyük bir tecrübedir. Türkiye’nin dört bir yanını görmek ve farklı insan hikayelerine tanık olmak en güzel yanıdır. Ancak uykusuz geceler, düzensiz mesai saatleri ve fiziksel yorgunluk bu işin zorlu kısımlarıdır. Sabır ve güler yüz gerektirir. Eğer hedefin doğrultusunda geçici bir duraksa sana çok şey katar. Hayatında hangi durağa doğru ilerlemek istiyorsun? 🚌📚✨