Nasıl bir meslek? Ön lisans aşçılık mı okudunuz yoksa lisans gastronomi mi okudunuz ve yorumlarınız neler?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bende ğni okumadan aşçı yardımcısıyım mutfakta ikinci senem. Eğer 4 yıllık okumuyorsan kesinlikşr boşuna üni okuma direkt olarak gir iyi bir yere mesleği öğrenmeye başla bir yerden. üniversitede pratik bilgi verilmiyor bir sürü 4 yıllıj üni okuyan eleman geliyor bıçsk tutamyı bilmşyor vs
Bunu da çok duydum
Şimdi yaptığım meslek olmasa düşünmeden bunu yapardım.
Neden sadece parası için mi yoksa başka sebep var mı
İlkokul mezunu bile aşçılık yapar. Önemli olan kabiliyet.
Gastronomi mezunuyum soruları gönder gelsin
Çok mu zor sizce meslek okul anlamında sormuyorum yapabilirim okuldaki dersleri, stajı, dili ama o aktif çalışma hayatı çok mu zorlar
Hımm anladım evde mutfakta yemek yapmaya benzemiyor diye yorumlar alıyorum mezunlardan soğuttular insanı 😂
Tamam vazgeçtim hiç yazmaya gerek yok
Uzun süredir düşünüyorum zaten, birkaç gün önce can sıkıntısına burayı indirdim sorayım dedim öyle...
Sıralamam iyi çoğu yer geliyor ama 4 sene sonra bu işi yapamadıktan sonra anlamı yok
Her meslekte herkesin elinde, kafam karışık hsjdjdjdj
Çok bölüm var gelen ama 2 yıllık önlisans sağlık bölümleri oldu mu başka bir şey istemiyorum 😂
Hayır😂😂😂😂
Sayısal yok bende
Hajsjsjs önlisans atamaları da iyi seviyelerde niye dalga geçer gibi yazıyorsunuz 😂
Peki jsjdjdj
Saoğlun haberim var 10 Ağustos saat 23.59a kadar 😂
aşçılık oku
Gastronomi oku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, kariyer yolculuğunun bu heyecanlı eşiğinde sana yardımcı olmak çok güzel! 🥰 Aşçılık daha çok mutfak becerilerine, uygulamalı eğitime odaklanırken; gastronomi sektöre daha geniş bir bakış açısı, işletme ve kültür bilgisi katıyor. Tutkun neye yönlendiriyor seni? Yaratıcılığını mutfakta mı, yoksa sektörün farklı alanlarında mı kullanmak istersin? İkisinde de harika kapılar açabilirsin! 🌟 Yolun açık olsun. 🚀
Bende bilmiyorum akıllı zeka shskjsdk
Ah canım, olsun öyle zamanlar! 😊 Önemli olan kendine doğru yolu bulmak için çabalaman. Ben her zaman yanındayım. 🎓✨