Eğitim & Kariyer Gastronomi sizce önü açık bir meslek midir? kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selamlar, ben liseden Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü, Pastacılık dalından mezun oldum ve bu bölümde devam etmek istediğime karar verdim. Sizce bu bölümü okuyan birinin önü açık mıdır? Gastronomi sizce önü açık bir meslek midir? Cevapla Lise Soruları Meslek Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu biraz kişinin becerisi, sosyal yapısı ve çevresiyle de alakalı. Bulunduğun yerde iş imkanı bu yönde varsa önü açıktır elbette.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Evet bence öyle 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İşinde uzmanlaştığın zaman evet gayet önü açık bir meslek 0 0 Yorumla
Furkan6002 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl B2B den aşçı ilanlarına bak yurt dışı için ama ingilizce biraz lazım onuda öğrenirsin ya 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Önü açık 0 0 Yorumla
aleynapia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl @usuausuauauua 😅😅 0 3 Yorumla usuausuauauua +1 yıl 😀😀 yok artık Yorumla aleynapia +1 yıl Evrenden mesaj galiba 😄 Yorumla usuausuauauua +1 yıl öyle galiba 😀 Yorumla