Mutfak işlerini hep severek yapardım. Galiba hayat beni aşçı yaptı.
Türkiye'de ilahiyat fakültesinde öğrenciydim. Sonra İslam'ı terk edip ateist oldum, politik bir yönüm de olunca Türkiye'de başım belaya girdi. Almanya'ya kaçtım.
Almancam iyi olmadığı için ve iyi bildiğim bir meslek de olmadığı için bir restoranda bulaşıkçı olarak işe başladım.
Işimi iyi yapıyordum ve patron beni aşçı yardımcısı yaptı. Kısa bir süre sonra da aşçılık yapmaya başladım. Almanlara domuz kızartıyorum 🐷 🤣🤣🤣 ilahiyat fakültesi ile başladığım yol buraya çıktı 🤣🤣
Bu işi geçici olarak görüyordum ama hoşuma gitmeye başladı. Geliri de fena değil. Kendim de yemek yapmayı ve yemeyi seviyorum.
Başka bir mesleğe yönelmek veya kendimi gastronomi konusunda geliştirmek arasında kararsızım şu an.
Domuz kızartmaya devam etmeli miyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değildir abi mesleklerin hiçbiri iyi değil en iyi meslek serbest meslek serbestsin anladın mı şimdi beyin cerrahı da olsan ameliyata gireceksin 2 saat 3 saat 5 saat kan ter içindesin yani inşaatta hamallık yapsan aynı şekilde maddiyat açıdan biraz değişiklik var ama sonuçta yoruluyorsun işte parayla para kazanmak yorulmamamızı sağlıyor bak saat 12 olmuş birazdan aşağıya gidip et döner yiyeceğim evime geri geleceğim yani bu parayla para kazanmak başka bir şey senin çalışmana gerek kalmıyor onun bunun çalışmasına gerek kalmıyor insanlarla uğraşmana gerek kalmıyor senin yerine para çalışıyor 9 aydır evde yatıyorum çok rahatım yiyorum içiyorum geziyorum iş kaygısıymış Türkiye'nin ekonomisiymiş asgari ücret 17 bin liraymış sïkimde değil herkesin kendine önemlisi vardır abi tamam mı ben kendime gidip 110.000 TL'ye cep telefonu alabilirim bu benim kişisel tercihim kendime 45.000 TL'ye akıllı saat alabilirim 60 bin liraya sadece bir tane klima taktırabilirim 90 bin liraya bir tane tablet alabilirim anladın mı herkesin kendine ekonomisi 50 bin liraya bir tane spor ayakkabı alabilirim yani 5000 liraya ayakkabımı alınır her şey çok lüks lan lüks diye bir şey yok lüksün sonra da yok senin ne kadar paran varsa o kadar hizmetin alırsın
Tebrik ederim aynı şeyi düşünüyoruz. Ama ben çuvalladım biraz 🤣🤣🤣
Kanka biraz uzun yazmışım ama neyse kısa ve özet şu çalışmayacağız ben öğlen uyanmak istiyorum atıyorum 11.30-10 gibi uyanmak istiyorum kahvaltımı yapmak istiyorum ondan sonra saat 2.30-3 gibi et dönerim yemek istiyorum akşama doğru güzel bir lokantada sevgilimle yemek yiyebiliriz sinemaya gidebiliriz yani her gün çalış her gün çalış her gün çalış insan her gün kendine tekrar etmemeli sabah 8.00'de işe giderken 6'da çık sabah 8.00'de işe gidince akşam 18.00'de çık kölelik yani kısa ve özet şu ya bu da uzun oldu da a**** koyayım da parayla para kazanmak senin yerine paranın çalışması örnek veriyorum 1 milyon TL'm varsa 40.000 lira aylık sana para veriyor Bir ayını 40.000 lirayla yaşıyorsun tabii o da az da bir ayda 40 bin lirayla nasıl geçineceksin o da az aylık 5 6 milyon lira gelmezse zor yani
Domuz Kızart kral
Almancan ne durumda
B2. Bir sürü kitabim var her gün öğrenmeye devam ediyorum
Öğrenmek zor mu ingilizcem C2 seviyede ingilizce harici hangi dili öğrensem karar veremedim Almanca mı İspanyolca arasındayim
Almanca ile İngilizce Cermen dilleridirler. Ikisi birbirine çok yakındır. Tabi İngiltere farklı halkların istilasına uğradığı için Cermen dili yanında başka dillerden de etkilenmiş. Almancayi çok kolay ogrenecegini düşünüyorum.
doğru yoldasın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!