Arkadaşlar ben meslek lisesi son sinif ( lise 4 ) ogrencisiyim polis olmak istiyorum ne yapmam gerekli. Bide gözümde biraz bozuk yani herseyi gorebiliyorum ama en arka siradan tahtada yazani goremiyorum bu engel olur mu?
Cevabın nedir?
+1 yılYgs ye girip herhangi bir puan türünden pmyo sınavına girmeye yetecek puanı alıp mülhakatlarına gidebilirsin. Pmyo sınavına giriş için geçen sene baraj 250 idi bu sene yukarı çekecekler diye duydum 270-300 arası olacakmış sanırım.
00 Yorumla
+1 yılBilader olursunda lise den pmyo ya göz bozuksa imkansız silah la nişan aldığını düşün uzak tarafa seçemiosan ne olcak?
11 Yorumla
Soran+1 yılYa oyle okadar bozuk degil goruyorum uzagida yazilari secemiyorum
gozun buyuk ihtimalle enhel olur fakat istisnalarda olabilir meslek lisesinden polis olunur
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil olucam
Soran+1 yılYani ne yapmam gerekli
Soran+1 yılSurvivora gitsem performansa bakacak olursak 1. Olucak kabiliyette bir insanim sporcuyum zaten. Koşu olarakta cok hizliyimdir. Boy 1.80 mulakatta sikinti yok
Soran+1 yılGozluk kullanmadan rahatca yasayabiliyorum ama bilmiyorum sikinti olur mu
Soran+1 yılPolislik icin tipte lazimmis heralde ben yakışıklıyım boyum ve tipimde iyi. Ama o kadar ugrasip gözden kalirsam bosa ugrasmak istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeknik lise mezunu bir polisim. pmyo sağlık yönetmenliğini internette var, kopyalayıp bir göz doktoruna göster, test etsin.
015 Yorumla
Soran+1 yılOkudum onuda tek sorun göz. Oyle bozuk derken cok degil gozluk kullanmadan rahatca yasayabiliyorum. Liseden sonra naptin yani ne sinavina girdin?
Cevap sahibi+1 yılGözle ilgili maddeyi alıp doktora göstereceksin kardeşim, burdan cevap vermek olmaz. Dereceye bağlı bir şey bu. Lise bitecek Ygs sınavına girip belirlenen baraj puanını alacaksın, sonra mülakat ve PMYO yazılı sınavı. polisolmakistiyorum. com gibi siteleri takip et
Soran+1 yılYgs ye gecen pazar girdim. Kac puan almam gerekiyo ki
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.pmyo.net/ bu siteyi takip et kardeşim. Belli değil, yakında belli olur. Ben takip edemiyorum yeni sistemi
Soran+1 yılReis sizin calisma saatleriniz nasik
Cevap sahibi+1 yılDostum bu konuyu bence çevrende bir polise gidip sor, yüz yüze daha etkili olur :)
Cevap sahibi+1 yılTerbiyeli konuş ergen kardeşim. Karşında senden yaşça büyük biri var, senin gibi ergeni muhatap alıp cevap verende kabahat
Cevap sahibi+1 yılulan dallama seni de sorunu da alıp bir yerine sokarım. Senden polis olmaz yavrucum, senin gibi şebekleri teşkilata almıyorlar ergenus
Cevap sahibi+1 yılönce adam olacaksın adam. Mülakatta kıçına tekmeyi yer baba ocağına yollarlar seni, senin gibi şebek meslektaşım yok benim, bir cacık olmaz senden
Soran+1 yılBeni direk emniyet amiri yaparlar kocum riza babaya emir veririm. mesut komseri ara olay yerine yakınız kocum
Cevap sahibi+1 yılahahah :D karşımda 5 yaşında birinin olduğunu tahmin etmiştim
Soran+1 yılAdam pisliğin teki çıktı rıza baba
Soran+1 yılBeni sinavsiz sartsiz emniyet amiri yaparlar turkiyeyi anca ben kurtaririm rusvetde yerim ayik ollll kocum benim
Cevap sahibi+1 yılSenden değil Rıza baba, Raziye ana bile olmaz yavrucum. Hadi git derslerine çalış sen
Soran+1 yılBenden behzat ç olur koçum !
Adam nerde la? Bu adamı kim öldürdü la? Bardak sicak fazla uzaga gitmis olamazlar...
+1 yılSınavı kazanda dr raporunu sonra düşünürsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılSinav derken hangisinden bahsediyosun
- +1 yıl
Ayrıca polislik sınavı var ondan bahsediyorum
+1 yılP. M. Y. O girmen lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılXper kazanmak icin bos bos yorum atma
- +1 yıl
Boş boş konuşma pmyo polis meslek yüksek okulu üniversite sınavı git kazan giresin
Soran+1 yılOlum ben bilmiyo muyum pmyo ya girecegimi
- +1 yıl
O zaman sor ma boş boş başlarım senin oğluna kaybol
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne