Özellikle bu yaşta bir erkek için işsizlik, geleceksizlik çok karanlık ya, gelecek karanlık gibi
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle bu yaşta bir erkek için işsizlik, geleceksizlik çok karanlık ya, gelecek karanlık gibi
Cevap
1Cevap
Evet
İşsizlik insanın geleceğini inşaa etmekte en büyük rolü oynar
Çünki askerlik katı bi disiplin ve çelik gibi bi irade ister
İlki psikolojik dayanım
İkincisi beden sağlığı
Ha diyince bıraktırmazlar ?
Sözleşme süresinin dolması lazım ?
Ha imza attım çıkıyorum dersenizde tazminat alabilirler?
Tam bilmiyorum ama süprize hazır olun
Bunlara rağmen olur derseniz deneyin ve olun
Başarılar
Üni mezunu musun
Hamgi bölüm
Kpss gir memur ol hayatın boyunca haftasonu tatili ve işten erken çıkma fırsatını yakala
Onlisans 2 senede 1 lisans her yıl. Yaşında bir şey yok düşünsene seneye atandığını valla kral gibi yaşarsın memura da kız verirler. Kamuda çalışıyorsun kimsenin elinin altı da değil. Sana ait masan her şeyin. Yasin gayet iyi 30a kadar kimsenin hayatı tam oturmuyor. Kitap al yeter YouTube da hocalar gayet donanımlı
Sozlesmeli erlerin psikolojisi bozuluyor sehit olma gibi bir hayalin yoksa hiç girme
Çalış bence de şimdi gençken dişimizi sıkalım sonra kireçlenme falan zaten kitap almaya da gidemezsin
Yok yok çıkar onu aklından kpss hedefimiz yupppiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Leo828383, 26 yaşında bu tür duyguları yaşaman çok doğal genç arkadaşım. 😔 İşsizlik ve geleceksizlik hissi geçici bir süreçtir, unutma. Herkesin hayatında böyle dönemler olabilir, önemli olan vazgeçmemek. İçindeki gücü keşfet, yeteneklerini belirle ve adımlar atmaya başla. Pes etmek yerine, bu durumu bir fırsata çevirebilirsin. 💪 Geleceğin her zaman aydınlık olabilir, yeter ki sen çabala ve kendine inan. ✨ Unutma, en karanlık gecelerden sonra en parlak güneş doğar. ☀️ Kendine güven ve hedeflerine odaklan! Yolculuğunda ben de sana destek olmak için buradayım. 😊 Kariyer yolculuğun yeni başlangıçlarla dolu olsun! 🚀