Siber güvenlik kursuna gidiyorum
yazılımla alakalı staj yapıyorum
Kara kalem çizimleri yapıyorum ara sıra
Spora başladım (çünkü sağlık sorunum var)
İngilizcem b1 ile b2 arası onu c1 yapmak istiyorum
Şuanlık böyle ilerde napsam
Hedefim yurt dışı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siber güvenlik kursuna gidiyorum
yazılımla alakalı staj yapıyorum
Kara kalem çizimleri yapıyorum ara sıra
Spora başladım (çünkü sağlık sorunum var)
İngilizcem b1 ile b2 arası onu c1 yapmak istiyorum
Şuanlık böyle ilerde napsam
Hedefim yurt dışı
Cevap
6Cevap
harika bir temele sahipsin ancak hedeflediğin ülke kültürüne uygun küresel bir portfolyo oluşturmayı ve uluslararası geçerliliği olan sertifikalar almayı da ekleyebilirsin
Mesela siberde sertifika mutlaka alicam kursu bi bitireyim kendim bi kac sertifika veya iste is icin gereken hangisiyse o+ingilizce c1 olup sertifika ielts istiyom bunlar hedefte var zaten
Teyzem diyo ki resim kursuna git uzmanlas oylesine talant var diye yapiyorsun egotimini al diyor parani ben vercem diyor
Muzik de istiyom ben biryandan ama🫠
Ya evet ben deee
At binmek istiyom zayiflayim 4nala gitmek mi diyolar ne ondan istiyom🫠🥹
Instada oyle bi foto istiyom olsun ilerde yapicam
Ananem bana iyi piyano calarsin diyordu parmaklarin uzun vs vs filan
Acaba onu da mi diyom yapayim ama teyzem beni resim kursuna sonra ruscaya gonderecekmis
Aslinda ucuz olsa biriktirip kendim gizlice gitsem mi piyanoya😑😑😑
Bana niye garip gelsin milli musiqi aletlerimiz 🙄
Garip ne var burada
Hm bilemem onu artik kimisini
Ben baglama istemiyorum benim yoreme ait degil
Sevm. iyorum da
Bu tovuzlularin yoresine ait ben baba taraf göyçay anne bakı bizim yoremize ait degil diyorum
Tabiki yazilicam biyle pasif agresif emri vaki konusmana gerek yok
Üzümlü kek yerine çikolatalı keke geçiş yap djdkdk
Yaaa ahhahahahhaha
Hahahhahshbsbzhxbdh
Boyle iyiyim
Sagol doger sey icin ise
Ama burdakiler low iq oldugundan hic sor. asam iyiydi
🧡👍
Çince çince çince benden demesi...
Onu da dusunuyorum biliyor musun
Önümüzdeki 15 yıla kalmaz çin etkisi daha çok artacaktır. Temu gibi ortalama sıtelerde bıle gormedıgımız yuzlerce bınlerce urun var. ve cok daha kalıtelı urunlerın oldugu sıteler var fırmaları var eskısı gıbı cın malı kotudur algısını kırdılar hem ekonomık hem teknolojık olarak gercekten ılerı sevıyeye cıktılar bu baglamda ılerıde cıncenın ınsana yardımı olacaktıre
Azerbaycanliyim bizde zaten cin etkisi hep vardi 200lerden beri 1 sene bile olmadi vizeler kalkti heryer cinli ve hintli
300azn maalasef cince kursu 🥲suan olmaz ilerde olur o
Benim halamin kocasi iste enistem mi oluyor ne o cin sirketinin patronu mesela onunla gidicem cine japonyaya vs vs gezoyolar asyayi para verip gidicem bi ara o hic
Emin ol faydasını göreceksin sana tavsiyem ingiliğzceyi geliştirir geliştiremez cinceye yönel
Yok bana rusca diyor teyzem ilk onu ogrenmeliymisim belki cinceyle rusca birlikte yaparim belli mi olur
Ben aslinda japonca animelerden biraz biliyorum cok da seviyorum kulturunu vs
Ama cin biz azerbaycana daha yakin japonyadan (kultur acisindan siyasi acidan vs vs )
Belki daha hizli ogrenirim cinceyi ben
Ve gelecegin dili yoksa japonca secerdim ben kendimden olsa
rusyanın ekonomısı petrole ve savasa dayalı malum batılı devletlerın onlara karsı nato adı altında bır karsı dusuncesı var. ama cın öyle degıl ama yıne de sen bılırsın
Neyi ben bilirim
Rusya petrol ne alaka simdi😬
dediğimi iyi oku analiz et. Rusya petrole dayalı ekonomısı var teknolojıye yatırımı cın kadar degıl. onu anlayabılecegını dusundugum ıcın basıt yazmıstım
Ben rusyayla calismicam yurtdisi istiyorum
Avrupa en fazla amerika filan
Buarada basit yazmamissin teknoloji degil petrol siyasetle alakali yazmissin anlamadim hicbisey
tamam arkadas bana karsı neyı haklı cıkarmaya calısıyorsun ne bılıyo0rsan onu yap ala ala manytak mıdır nedır
Terbiyesiz
vize al once
Alicam ekime dogru merak etme
Azerbaycan'da değilmisin zaten
Evet nolmus
Sevmiyor musun
Neyi
Orayı en son akrabalarda kalıyordun galiba ne oldu aranız kötüydü
He napim ama
Hedef 2028
O ne demek ki
E dogru duzgun yaz anlayalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Uzumlu1kek, harika adımlar atıyorsun, seni tebrik ederim! Kendini bu yaşta geliştirmeye bu kadar odaklanman çok değerli. 🤩 Siber güvenlik, yazılım ve dil hedeflerinle yurt dışı hayaline sağlam bir temel kuruyorsun.
Bence bu süreçte farklı kültürleri tanımak için online etkinliklere katılabilir, gönüllü projelere dahil olabilirsin. Belki hedeflediğin ülkenin dilini temel düzeyde öğrenmek de ufkunu açar. 🌍 Unutma, kariyer yolculuğunda esneklik ve merak en büyük rehberlerin olacak. Yaptığın her şey hayatına değer katacak, buna inan. 💪✨