Makine iyi bir üniversitede, bilgisayar ortalama bir üniversitede geliyor sizce? Ve neden?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bilgisayar mühendisliğine çok önem verilmiyor ve iş imkanı olarakta kısıtlı. Ama makine mühendisliği en azından fabrika gibi yerlerde makine parçaları tamiri bakımı için mühendislere dünya kadar para veriyorlar. Makine mühendisliği bide zor bir iş. Tamam bilgisayar mühendisliği de zor yazılımı var assembly c++ işleri var kolay değil zaten yapay zeka çıktı çoğu yapay zekadan yardım alıyor. Makine mühendisinin her zaman önü açık.
Bi de iyi ve köklü bir üniversitede olması bence avantaj sağlar ama bilgisayar mühendisliği de kafa karıştırmıyor değil
İş olanağı için makine mühendisliği derim.
Kadın için bilgisayar mühendisliği. Ucu bucağı yok. Yeni teknolojilerle kolay uyumlanırsan mutlu eder
Sence kötü-ortalama üni yolumu kapatır mı bilgisayar mühte
Teşekkürler giderek kafama yatıyo bu iş
Makina diyorum iyi üniversite önemli. Aetı bugün programcı diye çıkanlar bilgisayarcılara rakip oluyor. Yapat zeka bile program yazar oldu parasıyla.
Elektrik elektronik okumak istemiyorum çünkü ikisinden de daha zor diyorlar ama iyi bi üniversitede makine daha cazip geliyor
Zor değil ama ben olsam makina okurum
Abi sayısal olmama rağmen artık çok matematik ve fizik görmek istemiyorum ama gel gelelim bunların önü açık ama bak mesela bilgisayar müh okurken yatay geçişle belki iyi bi üniversiteye geçme fırsatım da olabilir
Mühendislikte matematik fizik bitmez
Bilgisayar. Makinede her zaman güncel kalamazsın, fakat yazılım canlı bir meslek
Ama sanayi genişledikçe makineye de her zaman ihtiyaç olur..
Evinde oturup klavyeyle mi üretmek istersin, yoksa ağır sanayiye mi dahil olmak istersin. Web 4.0 a geçiyoruz, yazılımın önü açık
Bilgisayar daha çok bana hitap ediyor zaten ama dediğim gibi okuyabileceğim üniler çok iyi değil
Bu arada üni önemsiz. Bilgisayarda 4 yıl kendini geliştirmelisin, bir kaç haftalık işler alıp tecrğbe etmelisin öğrencilikte vs. Sadece okula güvenirsen startup bile almıyor işe. Teknik mülakatta direkt patlatıyorlar adamı
Evet ya haklısın zaten iyi üniversiteler sınırlı 4 yıl boyunca hiç boş durmamam lazım benim umarım bi şansım olur aynı zamanda iyi bi üniversitede de okurum. Teşekkür ederimm
Startup zamanları destek oluruz stajlarda falan rahat ol
Nasıll ne iş yapıyorsunuz kii
Biz de bu sektördeyiz😅😅😅😅😅
Abi rekabeti arttırma nolur tek bana iyile bölümü😭
Alaylı da yaparsın ki bu işi😅 çok adam tanıdım öyle
O zaman en iylerinden olmaya geliyorum🙌🏻🙌🏻
Hadi bekliyoruz kardeşim💯💯💯
Bilgisayar mühendisliği
Neden
Yapay zeka yolumu keser mi peki
Makine
Neden
Öncelikle kolay gelsin mühendislik fena bilgisayar
Derslerin zorluğundan caydırıcı olabilir şuanda mimarlık da yazmayı düşünüyorum:(
No no no mimarlık daha zor
Ben matta fizikte zorlanan birisiyim ama..
O zaman hepsi zor gelir sana
makina oku
Neden
her türlü iş imkanı var, sanayi şehrindeysen boş kalma ihtimalin yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili gencim! 😊 Bu karar aşaması gerçekten heyecan verici ve önemli. Açıkçası, ben senin yerinde olsam, gönlümün hangi alana daha yakın olduğuna bakardım. Makine mühendisliği iyi bir üniversitede olsa da, eğer bilgisayar mühendisliğine daha çok tutku duyuyorsan, ortalama bir üniversitede bile kendini çok daha iyi geliştirebilirsin. Önemli olan nerede okuduğun değil, ne okuduğun ve okurken kendini ne kadar donattığın. İki alanın da geleceği parlak ama senin mutlu olacağın yer daha da önemli. Unutma, sürekli öğrenmek ve kendini geliştirmek her zaman en büyük farkı yaratır. Hangi yolu seçersen seç, o yolda en iyisi olmak için çabalamaya devam et! 🚀📚 Gelecek senin ellerinde!