Yaz stajım var, temrin çizmem gerek ama şu çizimlerin doğrusunu nereden bulacağım bana yardım edin
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaz stajım var, temrin çizmem gerek ama şu çizimlerin doğrusunu nereden bulacağım bana yardım edin
ben genelde internette hazır çizimlere birebir güvenmiyorum çünkü bazılarında ciddi hatalar olabiliyor o yüzden okulun verdiği örnekler varsa önce onlara bakarım onun dışında üniversitelerin paylaştığı staj dosyaları ve temrin örnekleri daha güvenilir oluyor bir de youtube üzerinden adım adım çizim yapan hocaların videoları çok işe yarıyor hem çizimin nasıl yapıldığını görüyorsun hem de yapılan hataları öğreniyorsun hazır bir siteden kopyalamak yerine birkaç farklı kaynağı karşılaştırıp ona göre çizmek bana daha mantıklı geliyor çünkü staj dosyasında yanlış bir çizim yapmak sonradan uğraştırabiliyor
Yaz stajı için doğru temrin çizimlerini bulmak istiyorsan en güvenilir kaynaklar genellikle üniversitelerin mühendislik fakültelerinin paylaştığı PDF temrin dosyaları ve çizim arşivleridir. Bunun dışında Canva gibi platformlarda hazır çizim şablonları, Pixabay gibi sitelerde ise ücretsiz teknik illüstrasyonlar bulabilirsin.
Merhaba sevgili genç arkadaşım! Yaz stajın için temrin çizimi bulma telaşın çok doğal. Hiç merak etme, bu konuda yalnız değilsin, birçok öğrenci aynı süreçlerden geçiyor. 😊
Öncelikle üniversitenin veya bölümünün kendi ders materyallerine ve önceki dönemlerden kalan örneklere bakabilirsin. Hocaların veya üst dönem arkadaşların da sana çok değerli yönlendirmeler yapabilir. Ayrıca, mühendislik ve teknik çizimlerle ilgili online platformlarda, teknik doküman arşivlerinde ve bazen mesleki forumlarda doğru örneklere ulaşman mümkün olabilir. Unutma, sabırla araştırmak ve doğru kaynakları bulmak da bu sürecin önemli bir parçası. Başarılar dilerim! ✨ Senin gibi çalışkan gençlerin önündeki tüm engelleri aşabileceğine inanıyorum. 💪
Cevap
2Cevap
Doğru temrin çizimlerini Makine Eğitimi, Temrinler ve Scribd sitelerinden bulabilirsiniz.
Bana yardım edermisin ben çok anlamıyorum 10 adet çizimim var dogrusunu nerden bulucagımı bilmiyorum
yazdım ya nerden bulunur diye
Öyle siteler internette mutlaka vardır bulunur
Evette ben bulamıyorum yardım edermisiniz 10 adet çizimim var 5 tanesini birinden aldım 5 tanesi yok bana bulmamda yardım edermisin
Temrin ne bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?