Ben inşaat mühendisliği okuyorum. Iyi bir yerde stajı yapayim dedim ama ilan pek bulamadım. Nasıl bulabilirim bir yer? Bilgisi olan var mi?
Ankaradaki bildiğiniz köklü şirketler de var mı?
Ankaradaki bildiğiniz köklü şirketler de var mı?
Oooo sevgili meslektaşım hoşgeldin aramıza :)
İstanbul da yaşadığım için Ankara firmaları konusunda pek bilgim olmasada bayındır inşaat, tepe inşaat, nurol ve gülsan gibi büyük firmalar sanırım Ankara merkezli şirketlerdi. yalnız böyle köklü firmalarda da hem girebilmen bir maharet? hemde stajyer olduğun için gerekli mesleki ilgiyi bulabileceğini pek sanmam. sana mesleğimizde başarılar dilerim...
:) süper bir enerji... Teşekkür ederim öncelikle. Peki tavsiyeniz nedir? Küçük bir yer de olur aslinda ama emniyet açısından da düşünüyorum. Ilk stajin malum biliyorsunuz şantiye olmasi daha iyi olacağı için...
Gidip sokak arasında köyden arazisini satıp gelip büyükşehir de müteahhitlik yapanlarında yanında yapma tabi. orta ölçekten bir tık yukarı kurumsal olmaya aday firmalardan seç bunu. veya bakanlıkta falan yapmaya çalış, devlet kurumlarının herhangi birinde inşaat kısmında gibi. bizim bayan arkadaşlarımız bayındırlıkta ayarlamışlardı stajlarını ihale dosyaası hazırlıyor idiler:). staj döneminde şantiyede çok birşey ögreneceğini sanmıyorum ayrıca. toplasan 30 gün gideceksin sanırım en fazla. kaçıncı sınıfsın?
2. Sınıfım. bir stajı şantiye, diğerini ofis istiyorlar. Bakanlıkta dediginiz şantiye olur mu? :/ üstelik oraya alınmam için bir referans (❗) gerekmez mi?
Ögrencilik yıllarımı anımsadım bir an:) var tabii sizleri çeşitli işlere yönlendirebiliyorlar. internette çeşitli kariyer iş bulma sayfalarında rastlıyorum zaman zaman stajyer aradıklarını, birden oradan araştırmanı. tavsiye ederim
Çok araştirdim ama pek bulamadim. Birkaç şirketi aradim. Stajyer almiyoruz dedi. :D neyse ben dediginiz tüm yerleri arastiracagim. Cok tesekkur ederim bilgiler icin :)
Rica ederim. meslek ile ilgili ne zaman bir sorun olursa çekinmeden sorabilirsin. başarılar dilerim sana..
Çaylak oldugumu cok mu belli ediyorum? :D Cooook tesekkur ederim... :) alaninizi öğrenmemde mahsuru var mi acaba? 🙈
Mahsur yok tabi ama alan da hikaye sırf görüntü olsun diye anlayacağın. senin gibi genç hevesli iken çelik yapıları seçmiş idim. şimdi çelik hariç herşeyi yapıyoruz:) bayan olduğun için mecburiyetten ofise yöneleceksin. alan seçiminde bunu göz önünde bulundur muhakkak. şantiye ortamı pek bayanlar için uygun değil. ve umarım 5 yıl sonra bu mesleği seçtiğin için üzgün olmazsınız:) sınıfımdaki 7 bayan arkadaşımun hiçbiri şuanda bu mesleği. yapmıyorlar çünkü
Ya ben hususi başka mesleği bırakıp da geçtim bu alana. Çok seviyorum ama şu an öğrenci olarak uzaktan davulun sesi hoş mu geliyor bilemeyeceğim :/ moralim bozuldu şimdi :(
Ben de çelik istiyorum da niye öyle çelik hariç her şey :D şantiyede misiniz? Şantiye şefi her şeye hakim olmalı tabii :/
Ben hevesini kırmak için değil ileride şaşırmaman için söylemiştim. sonra şapkadan tavşan nasıl çıktı deme ;) kendimi bildim bileli şantiyedeyim. he niye çelik değil? bu pek bizim elimizde olan birşey değil. iş imkanları bizi nereye çekerse şartlar nerede daha uygun ise biz oradayız maalesef
Akademik olarak ilerleyecegim buyuk ihtimal. Projede de calisabilirim bir süre iş bulabilirsem :D
Herkes iş imkanlarina gore rota çiziyor😒 teşekkür ederim tekrar tekrar...😊
sanırım arolat ın bir şirketi orda vardı.. orda yapabilirsin
bir araştırayım bakayım :/ okumaktan daha zor bir yer bulmak :(
Belediyenin şantiyesi var midir?😄 genelde evrağı oluyor oranin😒😂😂😂
Yapma yaaa ben bir başvurayım o zaman. Ak partili değilim yalniz. Sorun olur mu 😒
Var ama iş yapmazlar ki...
Adana niye? onu anlamadim.
Sen geçen benim projeme fikir istedim de vermedin. Kizginim sana. :/
Biliyorum ama hala arkasındayım. Bazen başka yerde de okuyorum hala aynı.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar