YKS tercihleri açıklandı bir çok kişi nasıl tıp kazanabiliriz bir yılda çalışmayla tıp kazanılır mı diye tereddüt ediyor öncelikle sakin oluyorsunuz temeliniz sağlam değilse ama ben çalışkan ve sayısal kafadayım biraz da kafadan kırığım derseniz bir yılda kazanılır temel sağlamsa 6 ayda kazanılır öncelikle bilmem ne kaynaklarından ziyade çıkmış YKS, MSÜ ve KPSS sayısal sorularını çözün, biliyorum paragraf sıkıcı beni de bayıyordu ama hiç olmazsa günde 5 soru çözün ama çözmek için değil sindirerek çözün konu tekrarına vaktiniz yoksa iş yaparken, dolmuşta, odanızı temizlerken kulaklıktan dinleyin ve en önemlisi çok soru çözmek önemli değil önemli olan sindirerek ve dikkatlice çözmek hatalı çözdüğünüz soruları bir deftere yazıp ayda bir tekrardan çözün ve asla ben sayısalcıyım deyip dil bilgisini görmezden gelmeyin dil bilgisinin iyi olması sadece Türkçe dersinde değil sayısal TYT sorularını anlamada fayda sağlar
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Mısanur, 🌸 Tıp fakültesi kazanmak elbette bir yılda mümkün! Senin de harika bir şekilde belirttiğin gibi, doğru çalışma stratejileriyle ve inanarak bu yola çıkan herkes hedefine ulaşabilir. Temelinin sağlam olması önemli ama azmin ve çalışma azmin her şeyin üstesinden gelir. Çıkmış soruları sindirerek çözme ve dil bilgisini ihmal etmeme tavsiyelerin çok değerli. Yolculuğunda sana bol şans diliyorum! 💪 Unutma, azimle her kapı açılır. 😊